Ivga

Products, services, keywords
Statistics:
Fully viewed : 5984
Showed in search results : 38205
View in catalog : Furniture

Sauleskalns, bath
Sauleskalns, bathWe offer rooms for different kind of celebrations till 50 persons.Lodging for the night till 30 persons. A wet bathhouse with swimming pool. We lay tables for celebrations.
ID Rugāji, joinery
ID Rugāji, joineryIzgatavojam masīvkoka mēbeles pēc pasūtījuma. Mums sagādā prieku darbs ar pasūtītāju - uzklausām un realizējam klienta vēlmes.
Raganas ķēķis, tavern
Raganas ķēķis, tavernIn "Raganas ķēķis" are the best treats from the country - have a meal, while your stomach is full, do not forget to try the special wine "Witch wine".
Skrundas muiža, hotel
Skrundas muiža, hotelSkrundas muižas viesnīcas apartamentos ērti jutīsies kā pieaugušie, tā arī bērni, tā būs piemērota gan īsai vizītei, gan arī ilgstošai dzīvošanai. Augstie komforta standarti un mājīgā gaisotne ļaus Jums izbaudīt lielisku atpūtu.
220.lv, store
220.lv, store220.lv interneta veikals piedāvā ērtu, ātru iepirkšanos internetā, kā arī plašu preču klāstu, nodrošinot pasūtīto preču piegādi visā Latvijā.
Latvijas Fotogrāfijas muzejs
Latvijas Fotogrāfijas muzejsLatvijas Fotogrāfijas muzejs ir atvērts apmeklētājiem kopš 1993. gada. Tas darbojas kā Rīgas vēstures un kuģniecības muzeja struktūrvienība. Muzejs ir iekārtots senā tirgotāju ēkā, kas saglabājusies no 16. gadsimta, un ekspozīcijas telpās iespējams apskatīt gan restaurēto daudzkrāsaino sienas gleznojumu, gan vēsturiskā parketa ornamentu uz grīdas.
Mīts, working of stone
Mīts, working of stoneCompany MĪTS produces 15 types and 8 colors concrete paving stone, road and street edges, concrete steps.
Copes, guest house
Copes, guest houseGuest house Copes. Well equipped accomodation, banquet hall, bathhouse. Recreation at waters, fishing. 58 km from Riga.
Ričarda kamīni, fireplace shop
Ričarda kamīni, fireplace shopRičarda kamīni wants, that your fire place interior would be different and would suit your demands. You have possibility to order fire places and finishing materials.
Apšukrogs, cafe
Apšukrogs, cafeAPŠUKROGS - tieši pusceļā no Rīgas uz Ventspili (92.km). Lieliska iespēja, lai piestātu un nobaudītu uzmundrinošu kafijas tasi, ieturētu gardu maltīti, gatavotu speciāli Jums!
Visi banneri
laba_seta_eng.jpgRundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma