KartensucheSucherKatalogMeine DatenReklame
Robežnieki kokaudzētava

Robežnieki kokaudzētava

Dzirnavas, Strazdes pagasts, Talsu novads, Latvija, LV-3291
(+371) 26153635
(+371) 29175483
 
AlleAngebotGalerieVideoDie Karte
Beschreibung
Mūsu saimniecības nozare ir dekoratīvo stādu pavairošana, audzēšana un tirdzniecība. Piedāvājam plašu skujkoku, lapu koku, krūmu un ziemciešu puķu stādu sortimentu. Pie mums Jūs atradīsiet 130 dažādu krāsu, formu skujkoku, 250 lapu koku un krūmu nosaukumus, kā arī ap 200 ziemciešu puķu nosaukumus. Katru gadu papildinām mūsu sortimentu ar jauniem, Latvijā ziemojošiem augiem. Stādi tiek piedāvāti plastmasas konteineros (podiņos), kas nodrošina stādu realizāciju visu veģetācijas periodu no agra pavasara līdz vēlam rudenim. Esam neliela ģimenes kokaudzētava ar stabilu vietu Latvijas kokaudzētavu saimē. Salīdzinoši īsā laikā esam ieguvuši daudzu klientu uzticību, kuri pie mums brauc iegādāties stādus ne tikai no Latvijas daudziem novadiem. Esam ieinteresējuši pircējus arī no Krievijas, Lietuvas un Igaunijas. Savus klientus cenšamies piesaistīt ar labu stādu kvalitāti un, iespēju robežās, individuālu pieeju katram. Palīdzam piemeklēt vispiemērotākos augus, respektējot pircēju vēlmes un situāciju viņu dārzā. Diemžēl pavasara lielajā stādu iegādes "maratonā" ne vienmēr spējam katram pievērst pienācīgu uzmanību, tādēļ īpaši aicinām pie mums arī pēc Līgo svētkiem. Ziedošie lapu krūmi būs viskrāšņākie, un mums atliks vairāk laika konsultācijām par iegādājamo stādu īpatnībām. Atcerēsimies, ka stādus ieaudzētus podos, varat droši stādīt no agra pavasara līdz vēlam rudenim, kamēr zeme vēl nav sasalusi. Mums ir svarīgi, lai Jūs būtu apmierināti, jo vēlamies iegūt Jūsu uzticību un ceram uz ilgtermiņa sadarbību. LAIPNI LŪDZAM APMEKLĒT MŪSU KOKAUDZĒTAVU!
Galerie
Video
AngebotErzeugnis, Dienstleistung, Bereich, SchlüsselwortPflanzenzucht mehr DetailsBaumschulen mehr DetailsApstādījumi Samen und Pflanzen Wnterfeste mehr DetailsRododendren mehr DetailsLaubbäume mehr DetailsNadelbäume mehr Details   Fichten mehr Details   Hochstammbäume mehr Details   Thuja mehr DetailsDekoratīvo krūmu stādi mehr DetailsContainersetzlinge mehr DetailsHandel mehr Details
Die Karte

Statistik:
Ist durchgesehen : 47230
Gezeigt in sucht Ergebnisse : 557448


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" ist eine relativ neue Gärtnerei in Familienbesitz in der Gemeinde Birzgale des Bezirks Ogre. Wir spezialisieren uns auf Beetpflanzensetzlinge und winterharte Pflanzen. Wir bieten auch Gemüsesetzlinge an: Tomaten, Gurken, Kürbisse, Wassermelonen, Melonen und andere Setzlinge.
Zelts.lv, Schmucksalon
Zelts.lv, SchmucksalonAugstas kvalitātes roku darba juvelierizstrādājumi. Individuālas rotas pēc jūsu vēlmēm. Zelta rotas ar dabīgiem dārgakmeņiem un briljantiem.
Bērnu sala, Kinderwaren
Bērnu sala, KinderwarenBērnu preču veikals «Bērnu sala» ir veikals, kurš piedāvā preces zīdaiņiem un bērniem, un gādā par to, lai atvieglotu vecākiem ikdienas soli un rūpes par bērniņu, lai vecāki varētu veltīt daudz vairāk kvalitatīva laika savam mazajam mīlulim.
Big Ben, nocenota sadzīves tehnika
Big Ben, nocenota sadzīves tehnikaLielāka daļa preču, ko mēs piedāvājam, ir nocenotas (graded). Daudzas no precēm, ko mēs pārdodam, ir jaunas. Garantijas serviss, bezmaksas piegāde.
Latgales galdnieks, IK
Latgales galdnieks, IKLatgales galdnieks. Mēbeļu restaurācija un ražošana, kāpņu un durvju ražošana, guļbūves. Masīvkoks, finierēts saplāksnis, MDF, lamināts. Izstrādājumi tiek beicēti, lakoti vai krāsoti, atkarībā no klienta vēlmēm.
Dace Grīnberga, keramiķe
Dace Grīnberga, keramiķe Keramiķe Dace Grīnberga strādā ar dažādu krāsu akmens masām, mālu un porcelānu. Mūsdienīgi priekšmeti interjeram. Vienkāršas, ažūras formas ar dažādām faktūrām.
Indigo Line, SIA, ESF un ERAF projektu finanšu konsultācijas
Indigo Line, SIA, ESF un ERAF projektu finanšu konsultācijasSIA Indigo Line veic pilnu ES struktūrfondu - ESF un ERAF - līdzfinansēto projektu pieteikumu sagatavošanas un vadības ciklu.
Dūšeļu kempings laivas
Dūšeļu kempings laivasKempings Dūšeļi pie Babītes ezera piedāvā atpūtu visa gada garumā: distanču slēpošana, ziemas un vasaras cope, laivu noma, SUP noma, velo noma, piknika terases un atpūtas vietas, mājiņas no 2019.g maija
Rīgas Logi, Türen und Fenster
Rīgas Logi, Türen und FensterMēs piedāvājam plaši izmantojamas stikla paketes: dažādas formas, izmēra un materiāla logiem un durvīm, starpsienām, fasādes konstrukcijām.
Apkure EV, SIA
Apkure EV, SIAApkures katlu tirdzniecība, gāzes degļu tirdzniecība, gaisa sildītāju tirdzniecība, JUNKERS apkures katli. Apkures katlu, katlu māju, gāzes vadu, iekārtu sistēmu remonts, apkalpošana, serviss, apkope. Apkures sistēmas, projektēšana, izbūve, apkalpošana.
Visi banneri