KartensucheSucherKatalogMeine DatenReklame
Ireneta, kāzu salons

Ireneta, kāzu salons

Skolotāju iela 5, Jelgava, Latvija, LV-3001
(+371) 26007050
 
AlleAngebotGalerieDie Karte
Beschreibung

Vai arī Tev tuvojas skaistākā no dienām, par kuru esi sapņojusi visu mūžu? Diena, kurā Tu būsi pati skaistākā, pati laimīgākā! Ļauj mums Tev kaut nedaudz palīdzēt. Parādi vai pastāsti par savu tērpu, un mēs darīsim visu, lai palīdzētu šim no bērnības lolotajam sapnim piepildīties. Jūsu izvēlei salonā uz vietas vienmēr būs pieejami vairāk kā 250 kleitu modeļi. Visu veidu variācijās no baltās līdz šampanieša krāsai. Pieejami izmēri sākot no 34 un beidzot ar 54.

Ja kleitas modeli nevarēsiet atrast uz vietas, piedāvājam to izvēlēties slavenāko itāļu dizaineru katalogos. Kleita, Jūsu izvēlētajā izmērā un krāsā, tiks piegādāta 3 nedēļu laikā.

Piedāvājam arī: * vīriešu uzvalkus, kreklus, šlipses; * meiteņu svētku apģērbus (iespējama arī noma); * kāzu aksesuārus, bižutēriju; * kažokus, bolero, apmetņus; * florista pakalpojumus; * mašīnu rotājumus; * kāzu glāzes, dvieļus, atribūtiku; * kāzu auto nomu; * visu veidu un izmēru vakarkleitas.

Gaidīsim jūs ciemos darbadienās no 10 – 19. Svētdienās iepriekš piesakoties.

Galerie
AngebotErzeugnis, Dienstleistung, Bereich, SchlüsselwortHochheitssalon Kleidung Abendskleider    Smokingi    Abendkleider    Vestes    Virskrekli Kāzu aksesuāri    Krawatten    Kāzu cimdi    Mākslīgie ziediņi    Plīvuri    Bijouterie Kāzu kleitas, līgavu tērpi    Kāzu kleitu noma
Die Karte

Statistik:
Ist durchgesehen : 110118
Gezeigt in sucht Ergebnisse : 772578


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" ist eine relativ neue Gärtnerei in Familienbesitz in der Gemeinde Birzgale des Bezirks Ogre. Wir spezialisieren uns auf Beetpflanzensetzlinge und winterharte Pflanzen. Wir bieten auch Gemüsesetzlinge an: Tomaten, Gurken, Kürbisse, Wassermelonen, Melonen und andere Setzlinge.
Daina Galakrodzeniece, tekstilmāksliniece
Daina Galakrodzeniece, tekstilmākslinieceMūsu dzimtas aušanas tradīcijas balstās senā pagātnē, kad katrā lauku viensētā bija stelles un tajās tika austs viss: palagi, segas, dvieļi, seģenes, kā arī apģērba audumi, gan no lina, gan vilnas. Pārņemot arodu no mātes, tas tiek turpināts, dzīvo mūsu ģimenē un tiek nodots jaunajai paaudzei.
Lejasmalas, atpūtas komplekss
Lejasmalas, atpūtas komplekssBrīvdienu mājas un pirts Lejas ezera krastā. Romantiska atpūtas vieta uz neapdzīvotas salas. Telpas semināriem un banketiem. Telšu un piknika vietas.
JS WoodMagic , Holzbearbeitung
JS WoodMagic , HolzbearbeitungKoka lietas bērniem, mājai, dārzam. CNC un lāzergravēšanas pakalpojumi.
Rakstā, einkaufen
Rakstā, einkaufenEsi deju kolektīva dalībnieks vai vēlies par tādu kļūt? Mammai pie rokas sper pirmos solīšus deju zāles virzienā? Gaidi nākamos Dziesmu un deju svētkus? Vēlies iegādāties pats savu tautas tērpu?
Jost Residence, Gasthaus
Jost Residence, GasthausLuksusa brīvdienu māja, kur sanākt kopā ar draugiem un ģimeni, vai romantiskas, mājīgas un kvalitatīvas brīvdienas tikai diviem.
Veselības centrs Medeors pluss-S
Veselības centrs Medeors pluss-SMūsu Veselības centrs Medeors pluss-S” ir izveidots  ar nolūku sniegt palīdzību cilvēkiem ar muguras problēmām, sporta traumām, pēc operācijas rehabilitācijā, piedāvājam veselības uzturēšanas programmas biroja darbiniekiem, grūtniecēm, sievietēm pēcdzemdību periodā, kā arī tiem kuriem pāri 60 un vairāk.
Tava Kafija
Tava KafijaBez kafijas – nu nekur! Gan vasarā, gan ziemā mūsu rokas un lūpas sniedzas pie tases aromātiskas kafijas! Ar mūsu plašo kafijas piedāvājumu klāstu vari iepazīties mājas lapā www.tavakafija.lv, vai veikalā.
Jaņa Rozentāla Saldus Vēstures un mākslas muzejs, Museum
Jaņa Rozentāla Saldus Vēstures un mākslas muzejs, MuseumŠodien muzeja kompleksā ietilpst četras ēkas, kurās izvietoti - muzeja krājums, mākslas izstāžu zāle, vēstures izstāžu zāle un administrācija. Muzeja sākums meklējams 1947.gadā, kad pieņemts lēmums par tā izveidi. Sākotnējā muzeja bagātība ir Rozentāla laikabiedra Marta Vēja savāktā mākslinieka oriģināldarbu kolekcija.
Masāžas studija 8
Masāžas studija 8Limfodrenāžas masāža uzlabo jūsu veselību vairojot enerģiju un vitalitāti, uzlabo vielmaiņu, imūnsistēmu, miegu, darba efektivitāti, veicina asins cirkulāciju, padara tvirtāku ādu samazina tūsku, ķermeņa apkārtmērus un celulītu.
Visi banneri