Petarde LTD, Pyrotechnik

Beschreibung
Pirotehnikas kompānija «Petarde» piedāvā sarīkot brīnišķīgu uguņošanu jūsu dzīves nozīmīgākajiem brīžiem – ģimenes svētkiem, Ziemassvētkiem, Jaunajam gadam, valsts svētkiem, kompāniju jubilejām, prezentācijām u.c. Jums ir iespēja izmantot profesionālu pirotehniķu pakalpojumus, kā arī, pateicoties plašam un daudzveidīgam piedāvājumam, pasūtīt visdažādākā veida pirotehnikas izstrādājumus. Kompānija ir unikāla ar to, ka vienlaicīgi spēj apkalpot 10 – 20 klientus, kas īpaši aktuāli ir tādos svētkos kā Jaunais Gads. Lai jūsu kompānijas prezentācija vai jubileja viesiem paliktu atmiņā, tiek piedāvāta uguņošana telpās – ūdenskritumi, strūklakas. Drošības apsvērumu dēļ, virsmas tiek apstrādātas ar speciāliem līdzekļiem, lai novērstu nepatīkamus starpgadījumus un jūs varētu baudīt salūta burvību. Jūs varat pasūtīt pirotehnisko elementu izgaismojumu dažādās krāsās – firmas logo, gada skaitli, emblēmu. Vai esat redzējuši populāro ūdenstrūklaku šovu Čehijā? Ja vēlaties aizkustināt skatītāju dziļākās dvēseles stīgas tepat pie mums Latvijā, izvēlieties salūtu mūzikas pavadījumā. Ticiet mums, vienaldzīgs nepaliks neviens.
Video
  • video
Erzeugnis, Dienstleistung, Bereich, Schlüsselwort
Die Karte, Verbundenen Unternehmen
Statistik:
Ist durchgesehen : 88417
Gezeigt in sucht Ergebnisse : 269108
Mega Star, saldēšanas iekārtas
Mega Star, saldēšanas iekārtasSIA „MEGA STAR“ ist ein spezialisiertes lettisches Unternehmen, dessen Tätigkeit sich auf die Umsetzung komplexer Aufgaben bei der Installation von industriellen und gewerblichen Kühl- und Klimatisierungssystemen konzentriert.
Jūsu-mēbeles.lv, SIA
Jūsu-mēbeles.lv, SIAAuf der Website des Geschäfts finden Sie Möbel und Accessoires von führenden skandinavischen, deutschen, italienischen, polnischen und anderen Herstellern. Alle Produkte werden vor der Auslieferung an die Kunden sorgfältig auf die Einhaltung der Qualitäts- und Sicherheitsstandards des Herstellers geprüft. Alle Artikel sind gemäß den Vorschriften der Europäischen Union zertifiziert.
Nāras, viesnīca - atpūtas komplekss
Nāras, viesnīca - atpūtas komplekssAtpūtas centrs Nāras atrodas pašā Naukšēnu centrā, Rūjas upes krastā, bijušā spirta brūža ēkā, 156 km no Rīgas, 50 km no Valmieras.
Jāņa Jaunsudrabiņa muzejs Riekstiņi
Jāņa Jaunsudrabiņa muzejs RiekstiņiPamatekspozīcija iepazīstina ar Jaunsudrabiņa dzīvi un daiļradi – te skatāmas viņa grāmatas, gleznas, fotogrāfijas, personīgās lietas(arī no Vācijas) u.c., bet 19.-20.gs.sākuma sadzīves priekšmeti, kas iegūti Neretas pagasta un tuvākās apkārtnes viensētās, dod ieskatu tā laika sadzīvei lauku sētā.
Ireneta, kāzu salons
Ireneta, kāzu salonsIreneta. Jūsu izvēlei salonā uz vietas vienmēr pieejami 250 kleitu modeļi. Visu veidu variācijās no baltās līdz šampanieša krāsai.
Neila Saksona akmens apstrādes darbnīca, Steinbearbeitung
Neila Saksona akmens apstrādes darbnīca, SteinbearbeitungMani sauc Neils Saksons, esmu akmeņkalis. Mans darbs ir saistīts ar akmens pierunāšanu, pamudināšanu, pakļaušanu un piespiešanu kļūt par man vai Jums vajadzīgo priekšmetu vai lietu.
Švinkates, Gasthaus
Švinkates, GasthausViesu māja Švinkates, piedāvā atpūtas zāli ar kamīnu, virtuvi, gultasvietām un pirti. Pie mājas atrodas gleznains dīķis, kurā var arī makšķerēt.
Sauna serviss, SIA
Sauna serviss, SIABau von Saunen in Häusern und Wohnungen, Saunen, Dampfbädern, Hamams, Elektro- und Holzsaunaöfen, Dampfgeneratoren und anderen Saunageräten
Bekiški, Gasthaus
Bekiški, GasthausMūsu viesu nams atrodas skaistā vietā, Ilzas Geraņimovas ezera krastā. Divstāvu koka mājā ir banketa zāle, trīs istabiņas, 40 guļvietas, virtuve un duša. 10 metrus no krasta ir pirts un neliela atpūtas vieta.
Kampas, Möbel
Kampas, MöbelKampas. Jebukrš cilvēks vēlas naturālas, komfortablas un stipras koka mēbeles. Mēs piedāvājam masīvas ozolkoka mēbeles no Lietuvas.
Visi banneri
Urlaub am Meertode.webpRundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma