Švinkates, Gasthaus

Beschreibung

Autoceļa Garkalne - Mālpils 29. km atrodas viesu māja Švinkates, kas piedāvā lielisku iespēju klusumā un mierā atpūsties nogurušus pilsētniekus, ģimenes svētku svinētājus un pirts cienītājus. Viesiem tiek piedāvāta atpūtas zāle ar kamīnu, gultasvietām un pirti. Pēc pirts ir iespēja veldzēties vēsajā ūdenī. Pie mājas atrodas gleznains dīķis, kurā var arī makšķerēt.

LIELĀS PIRTS CENA:

150 Eur (kompānijai līdz 10 cilvēkiem) / svētku cena 250 Eur

+ 15 Eur par katru nākamo viesi           / svētku cena 20 Eur


MAZĀS PIRTS CENA:

40 Eur (2 cilvēki) – bez nakšņošanas

+ 10 Eur – ar nakšņošanu                     / svētku cena 100 Eur

50 Eur (4 cilvēki) –bez nakšņošanas

+ 10 Eur – ar nakšņošanu                    / svētku cena 110 Eur

60 Eur (6 cilvēki) – bez nakšņošanas

+ 10 Eur – ar nakšņošanu                   / svētku cena 120 Eur / 8 cilv. 140 Eur


SOMU MĀJAS un VASARAS MĀJAS CENA:

30 Eur (2 cilvēki) ar nakšņošanu        / svētku cena 60 Eur

40 Eur (4 cilvēki) ar nakšņošanu        / svētku cena 80 Eur


VASARAS NOJUMES CENA:

5 Eur par viesi*                                 / svētku cena 10 Eur

*ierobežojums līdz 10 cilvēkiem

Video
  • video
Erzeugnis, Dienstleistung, Bereich, Schlüsselwort
Die Karte
    Statistik:
    Ist durchgesehen : 102442
    Gezeigt in sucht Ergebnisse : 1030982
    Mega Star, saldēšanas iekārtas
    Mega Star, saldēšanas iekārtasSIA „MEGA STAR“ ist ein spezialisiertes lettisches Unternehmen, dessen Tätigkeit sich auf die Umsetzung komplexer Aufgaben bei der Installation von industriellen und gewerblichen Kühl- und Klimatisierungssystemen konzentriert.
    Jūsu-mēbeles.lv, SIA
    Jūsu-mēbeles.lv, SIAAuf der Website des Geschäfts finden Sie Möbel und Accessoires von führenden skandinavischen, deutschen, italienischen, polnischen und anderen Herstellern. Alle Produkte werden vor der Auslieferung an die Kunden sorgfältig auf die Einhaltung der Qualitäts- und Sicherheitsstandards des Herstellers geprüft. Alle Artikel sind gemäß den Vorschriften der Europäischen Union zertifiziert.
    Otafs, glasereien
    Otafs, glasereienOtafs. Iespēja pasūtīt tieši tādu skolas tāfeli, kāda vajadzīga konkrētai klases telpai (pēc izmēriem un dizaina). Pianistu krēsli. Roku darbs.
    Nomadic Homes glempings Tipi village, Glamping
    Nomadic Homes glempings Tipi village, GlampingTIPI VILLAGE - unikāla atpūtas vieta ar plašu teritoriju, kurā rast jaunas izjūtas nakšņojot mūsu Tipi teltīs, saplūst ar dabu, baudīt klusumu un mieru tālu no pilsētas, redzēt briežu un stirnu barus, supot apkaimes ūdeņos, doties pārgājienā pa meža takām, šaut ar loku, baudīt dabiskas ainavas skaistumu un gūt neaizmirstamu lauku piedzīvojumu.
    Jāņa Zābera memoriālais muzejs
    Jāņa Zābera memoriālais muzejsJāņa Zābera muzejs izveidots 1973.gada vasarā, tūlīt pēc izcilā Latvijas operas tenora nāves. Dzimtajās mājās var apskatīt fotogrāfijas no viņa dzīves gājuma, afišas, operu tērpus.
    Kristus Karaļa kalns, Berg
    Kristus Karaļa kalns, BergAglonā, Karaļa kalnā, 2006. gada 16. septembrī ir atklātas “Jēzus Kristus – uzvarētāja” un “Eņģeļa ar Dzīvības grāmatu” skulptūras. Vēl ir uzstādītas skulptūras : Krusts, ko nes 12 ciltis, «Jaunava Marija ar Jēzus bērniņu» un «Lotosa zieds»
    Jena motors, SIA, atpūtas saimniecība
    Jena motors, SIA, atpūtas saimniecībaKvadrociklu, motoroleru, motociklu, ūdens un sniega motociklu noma un tirdzniecība. Sporta inventāra noma.
    Švinkates, Gasthaus
    Švinkates, GasthausViesu māja Švinkates, piedāvā atpūtas zāli ar kamīnu, virtuvi, gultasvietām un pirti. Pie mājas atrodas gleznains dīķis, kurā var arī makšķerēt.
    Jaunķemeri, kūrorta rehabilitācijas centrs
    Jaunķemeri, kūrorta rehabilitācijas centrsJaunķemeri - veselība no dabas! Jaunākās fizikālās terapijas metodes, fizioterapija, ergoterapija, osteorefleksoterapija, balneoterapija.
    Rucavas tradīciju nams Zvanītāji
    Rucavas tradīciju nams ZvanītājiMāja iekārtota kā muzejs ar 19. gs. vidum raksturīgu iedzīvi – stellēm, saimes galdu, gultām, skapi, šūpuli, dažādiem saimniecībā izmantotiem priekšmetiem un rīkiem, tāpat Rucavai raksturīgo tautastērpu, cimdiem, zeķēm.
    Visi banneri
    Urlaub am Meertode.webpRundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma