Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Kalves, brīvdienu māja

Kalves, brīvdienu māja

Kalves, Ģibuļu pagasts, Talsu novads, Latvija, LV-3297
(+371) 29446246
(+371) 63221253
Juridiskais nosaukums : Z/S Madaras
Reģistrācijas numurs : 49001010506
Juridiskā adrese : Liepu iela 7, Pastende, Talsu rajons, LV-3251
 
VissPiedāvājumiGalerijaVideoKarte
Apraksts

Atpūtas mājas "Kalves" atrodas Talsu novadā Kalvenes ezera krastā. Viesiem ir pieejamas 7 mājiņas, kurās ir vietas no 2 lidz 10 cilvēkiem.  Mājiņās ir nodrošināta gultasveļa, trauki, gāzes plītiņa, ledusskapis, avota ūdens.  Svinību / semināru māja, līdz  70 cilvēkiem. Māju pagalmos ir nojumes, ugunskura vietas, galdi, grili, malka.  Sportiskām aktivitātēm pieejami 2 pludmales volejbola laukumi, futbola  un basketbola laukumi. Ir iespēja izzīrēt laivas. Viesu rīcībā ir pirts - sauna. Kompleksa teritorijā atrodas 2 bērnu rotaļu laukumi.

Cenas : 1 dienakts no piektdienas līdz svētdienai: Jebkura mājiņa maksā 35 EUR  + 7 EUR par cilvēku diennaktī. Laivu noma 10 EUR /diennaktī.

1 dienakts no pirmdienas līdz ceturtdienai : Jebkura mājiņa maksā 25 EUR + 5 EUR par katru cilvēku diennaktī. 

Citi pakalpojumi: Atsevišķa svinību/semināru māja, līdz 70 cilvēkiem. Cena: 200 EUR /2 dienas + 1 nakts/. Visa kompleksa īre 2 dienām ir 750 EUR.
Sauna 25 EUR/vakars , 15 EUR / 2 stundas.

Kalvenes ezerā var paciemoties uz romantiskas salas, makšķerēt un spiningot zivis. Pie katras mājiņas ezerā atrodas laipas, ir iespēja peldēties un sauļoties, vērot meža putnus un dzīvniekus. Vistuvākajā apārtnē ir bāgātīgas ogu un sēņu vietas. Nepilna kilometra rādiusā atrodas vairāki gleznaini ezeri - Mordangas, Kāņu, Egļu, Rūmiķu ezeri. Ļoti romantiska vieta ģimenes svinībām, kāzu medusmēnesim, Līgo un Jāņu svinībām.

Galerija
Video
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresNaktsmītnes    Kempingi Skatīt vairāk   Kalves 1 (Brīvdienu mājas)41.26 - 113.83 € Skatīt vairāk   Kalves 2 (6-vietīgas mājiņas)41.26 - 78.26 € Skatīt vairāk   Kalves 3 (4-vietīgas mājiņas)41.26 - 64.03 € Skatīt vairāk   Telšu vietas Skatīt vairākPirtis14.23 - 42.69 € Skatīt vairākAtpūta pie ezeriem Skatīt vairāk   Atpūta pie Kalvenes ezera    Makšķerēšana Atpūta pie dabas Skatīt vairāk   Savvaļas dzīvnieku vērošana Skatīt vairāk   Piknika vietas Skatīt vairākLaivu noma, īre9.96 € Skatīt vairākPludmales volejbola laukumi Skatīt vairāk
Karte, Saistītie uzņēmumi

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 114279
Meklēšanas rezultātos parādīts : 1525169


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Porto Resort, viesnīca
 Porto Resort, viesnīcaPORTO RESORT ir lieliska guļbūves viesnīca ar plašu teritoriju pašā Lilastes ezera krastā. Tā ir lieliska vieta atpūtai ar ģimeni un draugiem, svinībām un kāzām, kā arī biznesa darījumiem, tikšanām un semināru organizēšanai.
Mārcienas muiža, SPA viesnīca
Mārcienas muiža, SPA viesnīcaMārcienas muiža. SPA komplekss, pirtis, naktsmītnes, konferenču un banketa zāles, atpūta pie dabas.
Zanzibāra, kempings
Zanzibāra, kempingsKempings Zanzibāra atrodas pavisam netālu no Rīgas - tikai 20 minūšu brauciena attālumā skaistā vietā Daugavas-Misas kanāla malā
SPA Estonia, SPA viesnīca
SPA Estonia, SPA viesnīcaSPA Estonia ir ārstniecības un rehabilitācijas centrs, kurš piedāvā ne tikai veselību nostiprinošas, bet arī daudz un dažādas skaistumu veicinošas procedūras.
Viduslaiku izklaides
Viduslaiku izklaidesSIA "Niedru lija" piedāvā atraktīvas izklaides viduslaiku garā - šaušanu ar loku, arbaletu, cirvja un šķēpa mešanu, monētu kalšanu. Mūsu arbalets ir viduslaiku arbaleta atdarinājums (~ 14.gs.), metamie cirvji - 13.gs. Vācu kaujas metam
Mazo dzīvnieku klīnika, veterinārā klīnika
Mazo dzīvnieku klīnika, veterinārā klīnikaPiedāvājam veterinārārsta konsultācijas, laboratoriskos un endoskopiskos izmeklējumus (brohoskopija un gastroskopija), rentgenu, sonogrāfisko izmeklēšanu, vakcināciju, ķirurģiskos pakalpojumus un mājdzīvnieku aprūpi, kas mājas apstākļos reizēm mēdz būt apgrūtinoša. Veicam mājdzīvnieku eitanāziju, iespējami arī apbedīšanas pakalpojumi. Izsniedzam izziņas dzīvnieka izbraukšanai uz ārzemēm.
Zaļie Atvari, viesu māja
Zaļie Atvari, viesu mājaZaļie Atvari piedāvā pirts kompleksu, telpas svinībām, mājīgas istabas, omulīgā atmosfēra un iespēja pasūtīt ēdināšanu.
Ekoloģiskas lineļļas koka krāsas
Ekoloģiskas lineļļas koka krāsasEkoloģiska lineļļas koka krāsa Ecolin āra un iekšdarbiem. Izceļ koksnes dabīgo struktūru un virsma pēc apstrādes kļūst matēta, un nodilumu izturīga.
Tree Climbers, SIA
Tree Climbers, SIAArborists, kokkopis - veicam koku kopšanu, zāģēšanu, bīstamo koku novākšanu un ne tikai..
Visi banneri