Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Marteks noma, autoserviss

Marteks noma, autoserviss

Brīvības iela 2e - 1, Jēkabpils, Latvija, LV-5201
(+371) 20225885 - auto noma
(+371) 22334640 - serviss
(+371) 26015828 - auto daļas
 
VissPiedāvājumiGalerijaVideoKarte
Apraksts

Marteks auto piedāvā plašu auto rezerves daļu un piederumu klāstu no pasaulē pazīstamākajiem ražotājiem. Mūsu auto centrā Jūs noteikti atradīsiet to, kas nepieciešams Jūsu auto.

 

  • auto rezerves daļas
  • piederumi
  • riepas
  • akumulatori
  • smērvielas un eļļas
  • autoķīmija u.c.

 

Marteks auto ir kļuvis par oficiālo partneri populārajam co-ordSport auto sporta rezerves daļu un piederumu izplatītājam Anglijā. Konsultācijas un labākais risinājums Tavam sporta virzoties uz uzvaru.

Galerija
Video
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresAutoserviss un auto remonts    Auto diagnostika       Ritošās daļas diagnostika       Auto CO2 pārbaude    Garantijas remonts, apkope, serviss    Riepu maiņa un remonts       Riepu maiņa       Riepu montāža, balansēšana    Ātrumkārbu remonts    Virsbūves remonts       Virsvūves taisnošanas darbi    Virsbūves krāsošana    Dzinēju kapitālais remonts, slīpēšana, honēšana    Dzinēju un transmisijas diagnostika un remonts    Eļļas maiņa    Filtru maiņa    Ritošās daļas remonts    Bremžu remonts, apkope, diagnostika       Bremžu sistēmas maiņa    Zobsiksnu un pievadsiksnu maiņa    Auto kondicionieru remonts un uzpildīšana    Auto elektroaprīkojuma uzstādīšana un remonts    Dīzeļmotoru diagnostika, remonts Auto mazgāšana    Auto pulēšana, vaskošana    Auto pretrūsas apstrāde    Automašīnu salonu ķīmiskā tīrīšana    Auto virsbūves un plastmasas lampu pulēšana Automobiļu rezerves daļas, tirdzniecība    Sporta rezerves daļas Auto sagatavošana ziemai Auto noma Vieglo automašīnu noma Minivenu noma Kravas auto noma Auto piekabju noma Dzīvojamie treileri, auto Auto evakuācija, auto evakuatora pakalpojumi
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 61575
Meklēšanas rezultātos parādīts : 1097409


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Silta-maja.lv
Silta-maja.lvSilta-Māja.lv ir apkures sistēmu montāžas kompānija ar lielu pieredzi siltumsūkņu tirgū, nodrošinot saviem klientiem augstu montāžas un apkalpošanas kvalitāti par pieejamu cenu.
Escape.lv rooms, kvesti, izlaušanās istaba
Escape.lv rooms, kvesti, izlaušanās istaba"Escape" ir interaktīva un intuitīva reālas dzīves spēle, kas prasa koncentrēšanos, prasmi rast risinājumus un iemaņas strādāt komandā neparastos apstākļos. 60 minūtes tiek dotas komandai no 2 līdz 6 dalībniekiem, lai atrisinātu mīklas un atrastu "pavedienus" izkļūšanai no istabas. Spēles rezervēšana jāveic ne vēlāk kā 24 stundas pirms spēles.
Ekostandarts tehnoloģijas, SIA
Ekostandarts tehnoloģijas, SIAEkoStandarts Tehnoloģijas ir notekūdeņu attīrīšanas iekārtu ražotājfirma jau kopš 2001. gada, kas savas darbības laikā ir veiksmīgi realizējusi vairāk kā 250 projektus.
Ziedu Dīva, ziedu studija
Ziedu Dīva, ziedu studijaRadoši un ar mīlestību darināti darbiņi, kas priecē sirdi, jebkuros svētkos un ikdienā. Ar prieku,varam palīdzēt piepildīt vēlmes un izkrāsot svētkus,sapņus pārvērst par īstenību!
Nordmen, veikals
Nordmen, veikalsEleganti biznesa, klasiski ikdienas uzvalki ir piemēroti cilvēkiem, kas lieliski izskatīties, ērti justies. Vīrietis uzvalkā no Nordmen jutīsies pārliecināts un stils būs perfekts.
Rendoks SIA
Rendoks SIAPVC Logi un durvis. Garantija, līzings, montāža – demontāža, aiļu apdare, individuālas konsultācijas, daudzveidīgas koka imitāciju tekstūras un piegāde.
Arkadia, SPA viesnīca
Arkadia, SPA viesnīcaHotel-Spa Arkadia. Viesnīca, SPA centrs, saunas, džakuzi, baseins, bistro, restorāns,  konferenču zāles, banketi un svinības, biljards, atpūta ar bērniem
Tulku Fabrika, tulkošanas birojs
Tulku Fabrika, tulkošanas birojsZTB.LV sniedz plašu tulkošanas pakalpojumu klāstu – rakstiskus un mutiskus tulkojumus jebkurās valodu kombinācijās. Mūsdienīgās megapoles multikulturālā vide pastāvīgi liek mums saskarties ar dažādas tematikas tekstu tulkošanas nepieciešamību.
Vidi, viesu nams
Vidi, viesu namsAtpūta pie Sasmakas ezera. Vieta svinību, sporta pasākumu un nometņu organizēšanai. Banketu zāle un pirts.
Visi banneri