Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma

Lady D, kafejnīca

Valērijas Seiles iela 12, Rīga, Latvija, LV-1019
(+371) 29288653
 
VissPiedāvājumi
Produkti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresKafejnīcas

Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
AQUA SAN, SIA, santehnika
AQUA SAN, SIA, santehnikaAQUA SAN. Peldbaseini un SPA baseini, projektēšana, aprīkojuma uzstādīšana. SPA baseins - sporta kompleksam, skolai, privātmājai, dārzam, viesnīcai vai medicīnas rehabilitācijas centram.
Vidzemes logi, durvis un logi
Vidzemes logi, durvis un logiSIA "Vidzemes logi" ražo energoefektīvus, augstas kvalitātes PVC logus un durvis par samērīgu cenu. Uzticams partneris celtniecībā un renovācijā.
Kokaudzētava Baltezers, kokaudzētava
Kokaudzētava Baltezers, kokaudzētavaDekoratīvo stādu vairošana, audzēšana un realizācija ir Kokaudzētavas Baltezers darbības nozare, sortimentā ir vairāk kā 500 augu nosaukumu.
Ārijas stādaudzētava, stādaudzētava
Ārijas stādaudzētava, stādaudzētavaĀrijas stādaudzētava ir izveidota uz Lēdurgas dendroparka bāzes, kas garantē piedāvāto dekoratīvo augu stādu sekmīgu ieaugšanos vietējos klimatiskajos apstākļos.
Pazemes ezeri, apskates objekts
Pazemes ezeri, apskates objektsTūrisma apskates objekts - vienīgie pazemes ezeri Latvijā.
D.C.S. SIA, pārvietošanās serviss
D.C.S. SIA, pārvietošanās servissD.C.S. piedāvā:Dzīvokļu pārvietošanās un pārvākšanās pakalpojumi. Mēbeļu izjaukšana un salikšana.
Smagu priekšmetu - pianino, klavieru, seifu
pārvietošana, pārcelšana.
Sauna katram , veikals
Sauna katram , veikalsIebūvējam saunas pēc individuāla projekta. Pirts aksesuāri. Pirts krāsnis. Sāls istabas, paneļi. Gatavas saunu kabīnes. Aprīkojuma uzstādīšana.
Žagarkalns, kempings
Žagarkalns, kempingsKempings un laivu bāze Žagarkalns. Atpūtas pasākumi kolektīviem, izbraucieni ar laivām pa upi. Piknika vietas, laivu, velosipēdu, telšu noma.
Pētes, labiekārtošana, apzaļumošana
Pētes, labiekārtošana, apzaļumošanaSpeciālisti ātri un droši nozāģēs bīstamos kokus jūsu īpašumā, kā arī nodrošinās koksnes atlieku un zaru transportēšanu un utilizāciju. Pieredze lielu objektu (trases gar ielām, lieli būvlaukumi).
Visi banneri