Recipe Plus AS, Valmieras nodaļa

  • Jumaras iela 195, Valmiera, Valmieras novads, Latvija, LV-4201
  • (+371) 64229895
Produkti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozares
Mega Star, saldēšanas iekārtas
Mega Star, saldēšanas iekārtasSIA „MEGA STAR” ir specializēts Latvijas uzņēmums, kura darbība ir vērsta uz komplekso uzdevumu izpildi rūpnieciskā un komerciālā aukstuma, kā arī kondicionēšanas sistēmu ierīkošanā.
Silta-maja.lv
Silta-maja.lvSilta-Māja.lv ir apkures sistēmu montāžas kompānija ar lielu pieredzi siltumsūkņu tirgū, nodrošinot saviem klientiem augstu montāžas un apkalpošanas kvalitāti par pieejamu cenu.
A-Puce, SIA, CWT oficiālais pārstāvis Latvijā
A-Puce, SIA, CWT oficiālais pārstāvis LatvijāŪdens mīkstināšana. Vulcan atkaļķotājs ir dabai draudzīgs risinājums spējīgs novērst kaļķakmens un rūsas problēmas. Bez sāls, bez ķimikālijām, bez apkopes!
Ričarda kamīni, kamīnu salons
Ričarda kamīni, kamīnu salonsRičarda kamīni vēlas, lai Jūsu kamīna interjers būtu atšķirīgs un pilnīgāk atbilstu Jūsu prasībām. Jums ir iespēja pēc savas gaumes pasūtīt kamīna kurtuvi un apdares materiālu.
Saulrieti, atpūtas komplekss, atpūtas centrs pie jūras
Saulrieti, atpūtas komplekss, atpūtas centrs pie jūrasRomantiska nedēļas nogale. Atpūta visai ģimenei, 16 ērtas un mājīgas guļvietas.Telpas svinībām un banketiem. Krievu un turku pirtis, džakuzi.
Jāņa Jaunsudrabiņa muzejs Riekstiņi
Jāņa Jaunsudrabiņa muzejs RiekstiņiPamatekspozīcija iepazīstina ar Jaunsudrabiņa dzīvi un daiļradi – te skatāmas viņa grāmatas, gleznas, fotogrāfijas, personīgās lietas(arī no Vācijas) u.c., bet 19.-20.gs.sākuma sadzīves priekšmeti, kas iegūti Neretas pagasta un tuvākās apkārtnes viensētās, dod ieskatu tā laika sadzīvei lauku sētā.
DUNENSE, ādas aksesuāri
DUNENSE, ādas aksesuāriRoku darbs, pasūtījumi pēc klientu vēlmēm, iespēja iestrādāt logotipu. Grāmatas ādas vākos, ādas piezīmju bloknoti, ādas somas, ādas vāki restorānu ēdienkartēm, dažādi citi ādas izstrādājumi.
Lumag Machinery Baltic
Lumag Machinery BalticJaudīga un kvalitatīva malkas sagatavošanas tehnika. Benzīna dzinēja, elektromotora un traktora piedziņas profesionālie, hidrauliskie malkas skaldītāji.
Garāža, bārs - restorāns
Garāža, bārs - restorānsBārs/restorāns „Garāža” ir neparasta vieta mazajā Vecrīgas Aldaru ielā, kur, iekārtojoties ērtajos mašīnu sēdekļos pie bāra vai vilcienu krēslos terasē, izbaudīt patiesi izcilu maltīti, reibinoši garšīgus kokteiļus, kā arī dzīvās mūzikas, sporta spēļu, DJ un koncertierakstu vakarus.
Celmiņi, brīvdienu māja
Celmiņi, brīvdienu mājaBrīvdienu māja Celmiņi piedāvā svinību vietu līdz 30 personām. Viesību galdu klāšana, pasākumu rīkošana (kāzu vadītāji, Jaungada pasākumi), naktsmītnes 15 personām.
Visi banneri
Atpūta pie jūrastode.webpIzglītības ceļvedis