Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma

Pēteris Gailums, keramiķis

Jaungailumi, Ilzeskalna pagasts, Rēzeknes novads, Latvija, LV–4619
(+371) 64650613
 
VissPiedāvājumi
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresPodnieki un keramiķi   2010. gads         Cepļa atvēršana         Aigas Dātavas 1.cepļa būvēšana un dedzināšana 2009         Latgales keramikas dienas 2009   Radošās darbnīcas   Izstādes un gadatirgi         Mākslinieku plenērs Akminīšos 2005. 2.daļa         Mākslinieku plenērs Akminīšos 2005. 1.daļa         Jaunbūvētā keramikas cepļa kurināšana         Viduslaiku festivāls Cēsīs 2004         Izstāde Latgales mākslas un amatniecības centrā         Izstāde Gulbenes vēstures un mākslas muzejā         Izstāde Arhitektu namā         Mākslas dienas Konventa sētā         Mākslas dienas Konventa sētā         Kopas "Podnieku skola" Izstāde galerijā "Daugava"         Kopas "Podnieku skola" Izstāde galerijā "Daugava"         Kopas "Podnieku skola" Izstāde galerijā "Daugava"         Izstāde galerijā "Laipa" Valmierā         LKF kopas PS sadarbība ar Rakstniecības, teātra un mūzikas muzeja filiāli un Raiņa muzeju   LKF kopas "Pūdnīku skūla" plenēri         Jāņu dienas ceplis Akminīšūs      Mākslinieku plenēri Bruknā         LKF kopas "Pūdnīku skūla" sadarbība ar Bruknas muižu         Cepļa dedzināšana Aulejā         Cepļa dedzināšana Aulejā      Mākslinieku plenērs Akminīšos         Cepļa dedzināšana Aulejā   Vēsmas Ušpeles gleznas   LKF kopas "Pūdnīku skūla" darbi

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 15269
Meklēšanas rezultātos parādīts : 433891
Skatīt arī katalogā : Podnieki un keramiķi


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Gaišos toņos, apbedīšanas pakalpojumi
Gaišos toņos, apbedīšanas pakalpojumiBēru pakalpojumu komplekss, dokumentu noformēšana un visus bērēm nepieciešamos piederumi, diennakts morga pakalpojumi, aģenta izsaukums uz mājam.
Silamalas, atpūtas komplekss
Silamalas, atpūtas komplekssKomplekss atrodas meža ielokā, pašā kalna galiņā, ainaviskā vietā - Milzkalnē, tikai 60km attālumā no Rīgas. pie mums varat aizbēgt, no pilsētas kņadas un baudīt mieru un klusumu, relaksējies pirtiņā, vai izkarsējies karstajā kublā un baudi veldzējošu peldi baseinā.
Skangaļu muiža, viesu nams
Skangaļu muiža, viesu namsSkangaļu muiža atrodas skaistā vietā Vidzemes vidienē starp divām pilsētām – vēsturisku un tūristu iecienītu pilsētu – Cēsīm un Valmieru. Rauna, kas tiek tautā saukta par mazo Šveici –atrodas 9km. Pie mums atbraucot, var apskatīt dabas objektus- kā Raunas Staburagu, Lielo ellīti, Līču-Lanģu klintis
Geolite, ģeoloģiskā izpēte
Geolite, ģeoloģiskā izpēteGeolite. Ģeoloģiskā un ģeotehniskā izpēte. Inženiertehnisko pētījumu komplekss, ko izmanto būvju projektēšanā.
Mežotnes pils, pils
Mežotnes pils, pilsMežotnes pils jeb bijusī Mežotnes muižas kungu māja (Mesothen) atrodas Bauskas novada Mežotnes pagastā,Mežotnē. To klasicisma stilā pēc Pēterburgas galma arhitekta Džakomo Kvarengi meta uzcēla Johans Georgs Ādams Berlics 1798. - 1802. gados. Netālu atrodas bijušās muižas ēkas - kalpu māja, staļļi, pārvaldnieka māja un klētis. No 1797. līdz 1920. gadam Mežotne bija Līvenu dzimtmuiža.
Villa Anna, viesu nams
Villa Anna, viesu namsVilla Anna - tas ir mūżīgais sirmās jūras un tas nostāstu noslēpums, ko papildina čaklu pavāru sagādāta azaida aromāts, kas ienāk kopā ar rīta saules stariem Jūsu istabā.
latvaslini, veikals
latvaslini, veikalsUzņēmums SIA “LatvAS” ir zīmola Latvaslini lina auduma un aitu vilnas izstrādājuma ražotāji. Latvaslini ir zīmols un vārdu salikums tapis no uzņēmuma nosaukuma latvas un lini, lai par prioritāti izvirzītu mājas tekstilu no lina auduma. Visas zīmola Latvaslini preces ir izgatavotas Latvijā.
SPA Estonia, SPA viesnīca
SPA Estonia, SPA viesnīcaSPA Estonia ir ārstniecības un rehabilitācijas centrs, kurš piedāvā ne tikai veselību nostiprinošas, bet arī daudz un dažādas skaistumu veicinošas procedūras.
Mežmaļi, galdniecība
Mežmaļi, galdniecībaGaldniecība Mežmaļi. Vietējas izcelsmes materiāli: priede, bērzs, osis un ozols. Eiro logi, futerlogi, Norvēģijas tipa logi, groplogi, savietotie zviedru tipa logi. Iekšdurvis un ārdurvis.
Visi banneri