Baltu Mājas

Produkti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozares
Karte
    Statistika:
    Pilnībā apskatīts : 168
    Meklēšnas rezultātos parādīts : 1281
    Skatīt arī katalogā : Koka karkasa ēkas

    EscapeTown, izlaušanās spēles
    EscapeTown, izlaušanās spēlesIZLAUŠANĀS SPĒLES. Kopā ar draugiem vai kolēģiem dodies neaizmirstamā piedzīvojumā Otrā pasaules kara tematikā. Izaiciniet sevi un pārbaudiet, cik atjautīgi, izveicīgi esiet spriedzes apstākļos un vai spējat saglabāt loģisko, analītisko domāšanu un darboties komandā.
    Sumbrs, kafejnīca - motelis
    Sumbrs, kafejnīca - motelisKafejnīca - motelis, ēdiena pasūtīšana ceļā, iespējams klāt galdus līdz 50 cilvēkiem.
    Logu Plēves, SIA
    Logu Plēves, SIAUzstādām plēves uz logiem, durvīm, starpsienām un citām stikla virsmām rūpniecības, ražošanas telpās, birojos, veikalos, viesnīcās, bērnudārzos, skolās un citās sabiedriskās iestādēs, privātmājās un dzīvokļos, visur, kur vien ir stikls un stikla izstrādājumi
    Aglonā, Karaļa kalnā, 2006. gada 16. septembrī ir atklātas “Jēzus Kristus – uzvarētāja” un “Eņģeļa ar Dzīvības grāmatu” skulptūras. Vēl ir uzstādītas skulptūras : Krusts, ko nes 12 ciltis, «Jaunava Marija ar Jēzus bērniņu» un «Lotosa zieds»
    Masāžas studija 8
    Masāžas studija 8Limfodrenāžas masāža uzlabo jūsu veselību vairojot enerģiju un vitalitāti, uzlabo vielmaiņu, imūnsistēmu, miegu, darba efektivitāti, veicina asins cirkulāciju, padara tvirtāku ādu samazina tūsku, ķermeņa apkārtmērus un celulītu.
    HBH Juozo alus , atpūtas centrs
    HBH Juozo alus  , atpūtas centrsŠodien vienlaicīgi slēgtajās bāra telpās un ārā garšot Joza alu un baudīt lielisko „Radas“ virtuvi var no 700 līdz 1200 cilvēkiem.
    VEIPRO, SIA, svari un svaru remonts
    VEIPRO, SIA, svari un svaru remontsNodarbojamies ar automātisko un neautomātisko elektronisko svaru un svēršanas sistēmu ražošanu, tirdzniecību un apkalpošanu. Sadarbībā ar pasaulē vadošajiem svaru un svaru komponenšu ražotājiem piegādājam augstas kvalitātes produktus un pakalpojumus visām uzņēmējdarbības jomām.
    Dižāpas, kempings
    Dižāpas, kempingsAtpūta pie Usmas ezera, piecvietīga mājiņa, čigānu pirts, telšu vietas, piknika vietas, laivu noma.
    Vides tehnika, SIA
    Vides tehnika, SIAPlašākais siltumizolācijas materiālu klāsts no pasaulē vadošajiem ražotājiem, celtniecības materiāli, siltumapgādes, santehnikas un gaisa kondicionēšanas risinājumi.
    www.carparts.lv, Auto rezerves daļu tirdzniecība Rīgā
    www.carparts.lv, Auto rezerves daļu tirdzniecība RīgāCarparts.lv piedāvā jaunas auto rezerves daļaļas jebkuram auto Šeit Jūs varat ātri un ērti iegādāties jebkurai automašīnai jaunas rezerves daļas, aksesuārus, eļļas un visus nepieciešamos šķidrumus Jūsu auto.
    Visi banneri
    laba_seta.jpgRundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma