Kamenes, viesu nams

Produkti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozares
Karte
    Mega Star, saldēšanas iekārtas
    Mega Star, saldēšanas iekārtasSIA „MEGA STAR” ir specializēts Latvijas uzņēmums, kura darbība ir vērsta uz komplekso uzdevumu izpildi rūpnieciskā un komerciālā aukstuma, kā arī kondicionēšanas sistēmu ierīkošanā.
    Kalna ligzda, viesnīca
    Kalna ligzda, viesnīca3 zvaigžņu viesnīca Kalna Ligzda atrodas Smiltenes pievārtē, vēsturiskajā Kalnamuižas teritorijā. Piedāvājam 1-vietīgas, 2-vietīgas, 3-vietīgas un lielākas istabas ģimenēm ar bērniem. No katra numuriņa loga paveras gleznains skats uz Kalnamuižas teritoriju. Numuriņos pieejama kabeļtelevīzija, vannas istaba ar dušu un wc.
    AQUA SAN, SIA, santehnika
    AQUA SAN, SIA, santehnikaAQUA SAN. Peldbaseini un SPA baseini, projektēšana, aprīkojuma uzstādīšana. SPA baseins - sporta kompleksam, skolai, privātmājai, dārzam, viesnīcai vai medicīnas rehabilitācijas centram.
    Zaļie Atvari, viesu māja
    Zaļie Atvari, viesu mājaZaļie Atvari piedāvā pirts kompleksu, telpas svinībām, mājīgas istabas, omulīgā atmosfēra un iespēja pasūtīt ēdināšanu.
    Deko Alianse, ziedu salons
    Deko Alianse, ziedu salonsSIA "DEKO ALIANSE" Elizabetes iela 14
    7. martā strādāsim stundu ilgāk līdz 20:00 8. martā strādāsim kā darba dienā no 8:00 līdz 19:00 Piedāvājam arī ziedu piegādi, piezvani un pasūti +371 67282841www.dekoziedi.lv
    Debesu bļoda, viesu nams
    Debesu bļoda, viesu namsDebesu bļoda Ogres rajonā, 40 km no Rīgas aicina svinēt svētkus, piedāvā naktsmītnes, banketu zāli, pirti, āra SPA vannu, sporta laukumu. Ziemā - slēpot un slidot.
    Danfo Masters, SIA
    Danfo Masters, SIADanfo Master. Logu plēves, vizuālā reklāma, reklāma uz auto, stiklu tonēšana, dekoratīvais stikls.
    Park Hotel Kekava, viesnīca
    Park Hotel Kekava, viesnīcaViesnīca, telpas konferencēm un semināriem, sauna, bārs, galdu klāšana dažāda veida pasākumiem.
    Apartamenti Dundaga XXL, apartamenti
    Apartamenti Dundaga XXL, apartamentiBrīvdienu māja ar brīnišķīgu silto baseinu un aromātisku malkas pirti. Atrodamies Ziemeļkurzemē, Dundagā, 150 km no Rīgas, privātā teritorijā. Dundagas pils un parks no mums nieka 800 m, līdz jūrai 22 km, Baložezers 5 km, pāri ielai Eksotisko dzīvnieku parks, netālu Liepniekvalka alas u. c. dabas apskates objekti. Piedāvājam 2 apartamentus ar virtuvi. Piedāvājumā siltais baseins un pirts.
    Griva Group, būvmateriāli
    Griva Group, būvmateriāliBūvķīmija, hidroizolācija, blīvēšanas, līmēšanas materiāli, epoksīdi, betona remonta materiāli, PVC membrānas.
    Visi banneri
    Atpūta pie jūrastode.webpIzglītības ceļvedisBaneru reklāma