Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Kokneses Ģimenes atbalsta dienas centrs

Kokneses Ģimenes atbalsta dienas centrs

Vērenes iela 1, Koknese, Aizkraukles novads, Latvija, LV-5113
(+371) 65161740
(+371) 26525901
(+371) 65133631
 
VissPiedāvājumiKarte
Apraksts

Kokneses Ģimenes atbalsta dienas centrs (ĢADC) ir 2006.gada 10.februārī novada domes izveidota iestāde, kas sākotnēji bija pašvaldības struktūrvienība, bet ar 2011.gada 26.oktobri kļuva par Kokneses Sociālā dienesta struktūrvienību.

Kokneses Ģimenes atbalsta dienas centrs sniedz šādus pakalpojumus:

  • nodrošina bērniem un jauniešiem saturīga brīvā laika pavadīšanas iespējas;
  • strādā ar bērniem gan individuāli, gan grupās, veicinot sociālo prasmju attīstību;
  • ir bezmaksas interneta pieeja.

ĢADC NOLIKUMS

ĢADC DARBA LAIKS

  • Pirmdiena 09:00 - 13:00; 14:00 - 18:00
  • Otrdiena 09:00–13:00; 14.00-18.00
  • Trešdiena 09.00-13.00; 14.00-18.00
  • Ceturtdiena 09.00-13.00; 14.00-18.00
  • Piektdiena 09.00-13.00; 14.00-18.00

Dienas centra vadītāja  - IEVA ŪTĒNA

PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresĢimeņu krīzes centri
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 2244
Meklēšanas rezultātos parādīts : 4183


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Nomadic Homes glempings Tipi village, glempings
Nomadic Homes glempings Tipi village, glempingsTIPI VILLAGE - unikāla atpūtas vieta ar plašu teritoriju, kurā rast jaunas izjūtas nakšņojot mūsu Tipi teltīs, saplūst ar dabu, baudīt klusumu un mieru tālu no pilsētas, redzēt briežu un stirnu barus, supot apkaimes ūdeņos, doties pārgājienā pa meža takām, šaut ar loku, baudīt dabiskas ainavas skaistumu un gūt neaizmirstamu lauku piedzīvojumu.
Tree Climbers, SIA
Tree Climbers, SIAArborists, kokkopis - veicam koku kopšanu, zāģēšanu, bīstamo koku novākšanu un ne tikai..
Gamma-Serviss, SIA
Gamma-Serviss, SIAŠobrīd visizturīgākais pārklājums disku krāsošanai ir ar pulvera krāsām, kurām piemīt paaugstināta noturība pret iedarbību uz dažādiem mehāniskiem, fiziskiem un ķīmiskiem faktoriem. Mūsu disku krāsošanas metode nodrošina vienmērīgu lakas pārklājumu un garantē kvalitatīvu darbu izpildi.
Azerbaidžāna, atpūtas centrs un restorāns
Azerbaidžāna, atpūtas centrs un restorānsRestorānā AZERBAIDŽĀNĀ jūs gaida gardie ēdieni , romantiska austruma atmosfēra un protams lieliskās azerbaidžāņu ritmi. Piedāvājam vairak nekā 120 lieliskus ēdienus azerbaidžāņū gaumē , kā arī galdu klāšanu pēc Jūsu vēlmēm un svinībam!
Ratatui, franču restorāns
Ratatui, franču restorānsEsat laipni gaiditi nobaudīt franču ēdienus romantiskā un elegantā atmosfērā. Patīkamā franču mūzikas pavadījumā varēsiet baudīt francijas sieru un vīnu. Gaidām Jūs kopā ar ģimeni un draugiem izbaudīt dzīvi.
Riekstkalni, stādaudzētava
Riekstkalni, stādaudzētavaSpecializētā riekstkoku stādaudzētava "RIEKSTKALNI" piedāvā Latvijas klimatam piemērotus, salizturīgus riekstkoku stādus no Kanādas. Mūsu stādi tiek audzēti no labāko Kanādas šķirņu mātes koku sēklām, kas dod iespēju stādiem labāk pielāgoties Latvijas klimatam, augsnei un gaismas režīmam.
Komforts, santehnikas un apkures salons
Komforts, santehnikas un apkures salonsEVA-SAT galvenais darbības virziens ir augstas kvalitātes sanitāras un apkures tehnikas mazum- un vairumtirdzniecība.
Indrāni, viesu nams
Indrāni, viesu namsIndrāni atrodas Ogres upes krastmalā 40 minūšu braucienā no Rīgas un 10 km attālumā no Ogres centra. Viesu namā ir divas svinību zāles ar kamīnu līdz 50 personām, pirts, kubls, 16 guļvietas, koka nojume ar terasi Ogres upes krastā.
Laba sēta, SIA, vārti, žogi, automātika
Laba sēta, SIA, vārti, žogi, automātikaMūsu uzņēmumam ir liela pieredze sētu un žogu izstrādē un montāžā. Sētu un vārtu ražošana - mūsu uzņēmuma pamatvirziens. Tagad piedāvājam arī bruģēšanas darbus un Bobcat tehnikas pakalpojumus
Visi banneri