Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Florius, SIA

Florius, SIA

Kauguru iela 2B, Rīga, Latvija, LV-1046
(+371) 29338957
Juridiskais nosaukums : SIA Garta
Reģistrācijas numurs : 40103625489
Juridiskā adrese : SIA Garta
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

Galvenā mūsu uzņēmuma pamatnozare ir profesionāla dārza ierīkošana, kopšana, labiekārtošana. Mēs esam šeit, lai padarītu mūsu apkārtējo vidi skaistāku un baudāmāku.

Mēs nodrošinām pilnu pakalpojumu spektru, sākot ar tāmju sastādīšanu, projektēšanu un beidzot ar teritorijas ainavisko labiekārtošanu. Droši sazinieties ar mums, SNIEGSIM JUMS ARĪ KONSULTĀCIJU.

Mūsu speciālisti ir ieguvuši profesionālo izglītību dārzu ierīkošanas un kopšanas jomā un var sniegt jums padomus gan pareizas jau iestādīto augu kopšanas, gan arī jaunu augu izvietošanas un kopšanas jautājumos.

Profesionālu dārzkopju komanda atradīs pareizo pieeju ikvienam jūsu dārza augam, palīdzot radīt mājīgu un komfortablu vidi ikvienā dārzā. SIA Florius piedāvā visu veidu dārza kopšanas pakalpojumus:

- koku, krūmu un ziedu kopšana (apgriešana, tīrīšana, pārstādīšana);

- zāliena kopšana (pļaušana, aerācija, vertikulācija):

- augsnes apstrāde (irdināšana, mulčēšana);

- savlaicīga mēslošana;

- profilaktisko un ārstniecisko pasākumu komplekss augu aizsardzībai pret kaitēkļiem un slimībām.

Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresLabiekārtošana, apzaļumošana Apstādījumu, dārzu, ainavu, parku projektēšana, ierīkošana Vides, ainavu dizains Dārzkopība Labiekārtošana, apzaļumošana Akmensdārzu ierīkošana Dzīvžogu stādīšana (Dzīvžogi) Laistīšanas sistēmas, iekārtas, ierīces Sezonas sakopšanas, mulčēšana, ieziemošanas darbi Apstādījumu, dārzu kopšana un apsaimniekošana Daudzgadīgie augi, stādi, puķes Zālienu, mauriņu ierīkošana, kopšana Individuālā projektēšana (Projektēšana) Puķu dobes (Apstādījumi) Terašu ierīkošana (Terases) Augu aizsardzība un profilakse (Augu aizsardzība, miglošana) Augu kompozīcijas veidošana (Ziedu kompozīcijas) Vecu dārzu rekonstrukcija Arhitektūras formu izveide (Arhitektūra, projektēšana) Ziedi Konsultācijas augu kopšanā (Konsultācijas) Florista konsultācijas Dārza apgaismojums Dārzs un sēta Augu piegāde Viengadīgie augi Modulārā projektēšana (Projektēšana) Augu atlase Augu kopšana Augu stādīšana
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 22468
Meklēšanas rezultātos parādīts : 390402


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
BKB Birojs, SIA, grāmatvedības pakalpojumi
BKB Birojs, SIA, grāmatvedības pakalpojumiSIA „BKB Birojs” strādā grāmatvedības pakalpojumu jomā, izmantojot savas zināšanas un pieredzi. Mūsu darbības laikā grāmatvedības sfērā mūs ir izvēlējušies vairāk kā 90 uzņēmumu vadītāji. Ar katru gadu mūsu klientu skaits palielinās.
Kunči, viesu nams
Kunči, viesu nams Viesu namā KUNČI. Jūsu atpūtai un izklaidei piedāvājam 2 kamīnzāles, ar malku kurināmu pirtiņu, plašu estrādi lielāku pasākumu organizēšanai, kublu.
LaPizza, SIA, picērija - kafejnīca
LaPizza, SIA, picērija - kafejnīcaItāļu picas Latgaliešu gaumē! Vienmēr svaiga un garda produkcija. Jauka, mierīga atmosfēra. Laipni gaidīts ikviens viesis.
Lumag Machinery Baltic
Lumag Machinery BalticJaudīga un kvalitatīva malkas sagatavošanas tehnika. Benzīna dzinēja, elektromotora un traktora piedziņas profesionālie, hidrauliskie malkas skaldītāji.
Eglieni, viesu māja
Eglieni, viesu mājaViesu nams un krodziņš " Eglieni " aicina jauki pavadīt laiku , baudīt veselīgu atpūtu un gardi paēst  visa gada garumā. Labiekārtotas, ērtas istabiņas, WiFi, pirts, dīķis, apkurināms kubls, galdu klāšana Rīga - 30 min.
Hotel KOLUMBS, viesnīca
Hotel KOLUMBS, viesnīcaGaidām ciemos gan liepājniekus, gan pilsētas viesus. Piedāvājam mājīgas telpas darbam, atpūtai un izklaidei. Viesnīcā pieejami 30 mājīgi un komfortabli numuriņi, konferenču un semināru zāle ar patīkamu interjeru. Restorānā kopā ar draugiem varēsit aizmirst ikdienas steigu un rūpes. Atpūtas kompleksā varēsit baudīt saunu ar hidromasāžas vannu.
Erebuni, armēņu restorāns
Erebuni, armēņu restorānsRestorāns „Erebuni" atrodas gleznaina dārza ielenkumā, starp kokiem, ziediem un strūklakām. Nokļūstot šeit, jūs varēsiet patīkami atpūsties, nobaudīt īstus armēņu ēdienus, kas pagatavoti uz atklātas uguns.
Žagarkalns, kempings
Žagarkalns, kempingsKempings un laivu bāze Žagarkalns. Atpūtas pasākumi kolektīviem, izbraucieni ar laivām pa upi. Piknika vietas, laivu, velosipēdu, telšu noma.
Zaļie ābolīši, viesu nams
Zaļie ābolīši, viesu namsViesu nams Zaļie Ābolīši atrodas Ventspils ostas pilsētā un piedāvā naktsmītni ar bezmaksas privāto autostāvvietu un bezmaksas bezvadu interneta pieslēgumu publiskajās zonās. Pilsētas centrs ir 5 minūšu brauciena attālumā.
Visi banneri