Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
LATCARRIER, SIA

LATCARRIER, SIA

Vējstūru iela 31, Rīga, Latvija, LV-1063
(+371) 26805095
(+371) 29909075
Juridiskais nosaukums : LATCARRIER, SIA
Reģistrācijas numurs : 41503070617
Juridiskā adrese : Siguldas iela 11 - 36, Daugavpils, LV-5404
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

KĀPĒC IZVĒLĒTIES MŪS?

PRIEKŠROCĪBAS UN VĒRTĪBAS, KO MĒS SNIEDZAMVIENKĀRŠI, DROŠI :

  • Uzticama un droša kompānija ar vairāku gadu pieredzi un kompetentu komandu!
  • Ātra un vienkārša komunikācija, kas nozīmē ātru cenas piedāvājumu un operatīvās atbildes uz jautājumiem, ka arī nepārtrauktu komunikāciju pārvadājuma laikā!
  • Mūsu darbinieku zināšanas ļauj izveidot pārdomātas un loģiskas piegādes ķēdes, kas nodrošina operatīvu piegādi ar optimālām izmaksām!

AUGSTĀKĀ LĪMEŅA KLIENTU APKALPOŠANA

Mūsu komandas pieredze un attiecīgi klientu serviss atbilst augstākajiem standartiem loģistikas nozarē, nodrošinot nevainojamu klientu apkalpošanu visos sadarbības posmos.

GLOBĀLĀS PARTNERĪBAS

Ilglaicīgi sadarbojamies ar uzticamiem partneriem visā Eiropā. Tie ļauj mums sniegt pasaules līmeņa pakalpojumus, vienlaikus saglabājot vietējo uzticamību un spēju pielāgoties katra reģiona unikālajām prasībām.

VIENKĀRŠI, DROŠI UN EFEKTĪVI.

Mēs nodrošinam, ka klientu kravas pārvietosies droši un ar maksimālu efektivitāti attiecībā uz laiku un cenu. Mūsu atbildīga pieeja loģistikai nodrošina piegādes precizitāti un savlaicīgumu.

NEIEROBEŽOTAS IESPĒJAS

Strādājot ar mums, klients droši paplašina sava biznesa mērogu. Mums pieejamie resursi palīdzēs sasniegt jaunus tirgus un mērķtiecīgi augt, zinot, ka Tavam pārvadātājām ir nepieciešamas zināšanas un pieredze loģistikā, lai palīdzētu Tev sasniegt savus mērķus.

Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresLoģistikas pakalpojumi Kravu pārvadājumi, loģistika Iekšzemes kravu pārvadājumi Starptautiskie kravu pārvadājumi Transporta pakalpojumi
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 5869
Meklēšanas rezultātos parādīts : 84542


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Aldari, motelis
Aldari, motelisMotelis. Telpas banketiem un svinībām. Sporta pasākumu organizēšana.
Ireneta, kāzu salons
Ireneta, kāzu salonsIreneta. Jūsu izvēlei salonā uz vietas vienmēr pieejami 250 kleitu modeļi. Visu veidu variācijās no baltās līdz šampanieša krāsai.
Otafs, stiklinieku darbi
Otafs, stiklinieku darbiOtafs. Iespēja pasūtīt tieši tādu skolas tāfeli, kāda vajadzīga konkrētai klases telpai (pēc izmēriem un dizaina). Pianistu krēsli. Roku darbs.
Alefs S, SIA
Alefs S, SIAIzgatavojam un uzstādam tērauda durvis, kas ir noturīgas pret uzlaušanu un aprīkotas ar labākajiem mūsdienīgākajiem aizsardzības līdzekļiem.
Ilona Einika, fotogrāfs
Ilona Einika, fotogrāfsAr pārliecību varu teikt, ka esmu iemīlējusies fotografēšanā. Šī nodarbe nav vienkārši hobijs, bet iespēja iemūžināt Jūsu dabisko skaistumu, un iespēja veidot stāstu. Fotosesijas laikā vienmēr ķeru mirkli un cenšos iemūžināt patiesas emocijas: laimi, asaras, smieklus, izbrīnu, mīlestību. Esmu vienmēr atvērta sadarbībai un jauniem izaicinājumiem!
Pļavnieki, veterinārā klīnika
Pļavnieki, veterinārā klīnikaMūsu klīnikās Jūs saņemsiet kvalificētu konsultāciju un medicīnisko palīdzību, īstu sapratni un atbalstu. Jo taču tieši tas ir nepieciešams gan saslimušajiem mīluļiem gan to īpašniekiem.
EST Tehnoloģijas, SIA, svaru tirdzniecība un remonts
EST Tehnoloģijas, SIA, svaru tirdzniecība un remontsVisa veida svaru tirdzniecība un remonts. Svari tirdzniecībai, mājai, noliktavām, medicīnai, kraušanas pakalpojumiem, laboratorijām un daudz kam citam.
Vējkalnietis, vīna darītava
Vējkalnietis, vīna darītavaDienliliju Dārza apmeklētāji var apskatīt gan krāšņās dienlilijas gan degustēt dažādus mājas vīnus. Mazliet pārfrāzējot Mārtiņu Rītiņu " bet kas gan var būt būt labāks par abiem kopā '" ? Ziedi un vīns ...
Jaunzemi, lauku sēta
Jaunzemi, lauku sētaLauku saimniecība "Jaunzemi" Madonas novada iedzīvotājiem ir pazīstama ar zirgiem, kas priecē gan svētkos, gan ikdienā, kad katram tiek piedāvāta iespēja vizināties zirga pajūgā vai doties izjādē ar zirgu.
Visi banneri