August Latvia Serviss, SIA

Apraksts
SIA „August Latvia” ir dibināta 2011. gada beigās, kā UAB „August ir Ko” meitas uzņēmums, Mūsu mērķis ir piedāvāt Latvijas tirgū vienas no progresīvākajām notekūdeņu bioloģiskās attīrīšanas iekārtām, tās ir patentētas, un tām ir vieni no augstākajiem attīrītā ūdens rādītājiem. Notekūdeņu bioloģiskās attīrīšanas iekārtas ir patentētas un atbilst Eiropas standartam un ir marķētas ar CE zīmi.
SIA „August Latvia” tipveida notekūdeņu bioloģiskās attīrīšanas iekārtas ir piemērotas sadzīves notekūdeņu attīrīšanai no individuālām mājām, viesnīcām restorāniem, maziem uzņēmumiem un tml. Notekūdeņu attīrīšana iekārtās notiek bioloģiskā veidā. Tās laikā mikroorganismi sadala un kā barību izmanto notekūdeņos esošos organiskos piesārņojumus, tādā veidā attīrot ūdeni. Bioloģiskā attīrīšanas metode balstās uz baktēriju spēju baroties ar dažādām organiskām un minerālām vielām, kas atrodas notekūdeņos. Baktēriju dzīvai darbībai bez barības vielām arī nepieciešams skābeklis, tāpēc notekūdeņu attīrīšanas iekārtā papildus tiek uzstādīts arī gaisa sūknis.
”August Latvia” bioloģiskās attīrīšanas iekārtu priekšrocības:
 Iekārtas atbilst likumdošanai
 Attīrīšanas iekārtām ir 10 gadu garantija.
 Liela attīrīšanas efektivitāte, attīra no slāpekļa un fosfora
 Zems elektroenerģijas patēriņš
 Ērta un reta apkalpošana
 Sevišķi mazs dūņu pieaugums
 Iekārta ieslēgta standarta režīmā, var tikt atstāta 180 dienas bez notekūdeņu ieplūdes, tādēļ neradīs jums problēmas, ja plānojat doties ceļojumā vai atvaļinājumā
 Neaizņem daudz vietas un nebojā apkārtējo ainavu.
 Vienkārša un viegla uzstādīšana, viegli transportējama
 Netiek izmantotas ķīmiskas vielas
 Ar taimera palīdzību iekārtu var atstāt darbības režīmā līdz 6 mēnešiem ilgi
 Var darboties jebkādos laika apstākļos, neaizsalst pat zemas temperatūras apstākļos
 Atbilst augstākajiem ekoloģiskajiem standartiem un nerada kaitējumu videi
Galerija
Video
  • video
  • video
Produkti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozares
Karte
    Statistika:
    Pilnībā apskatīts : 15630
    Meklēšnas rezultātos parādīts : 235388
    EscapeTown, izlaušanās spēles
    EscapeTown, izlaušanās spēlesIZLAUŠANĀS SPĒLES. Kopā ar draugiem vai kolēģiem dodies neaizmirstamā piedzīvojumā Otrā pasaules kara tematikā. Izaiciniet sevi un pārbaudiet, cik atjautīgi, izveicīgi esiet spriedzes apstākļos un vai spējat saglabāt loģisko, analītisko domāšanu un darboties komandā.
    Azarkrosti, viesu māja
    Azarkrosti, viesu mājaAzarkrosti atrodas gleznainā, Adamovas ezera krastā. Viesu māja - pirts. Pirmajā stāvā atrodas banketu zāle ar kamīnu līdz 30 cilvēkiem
    Intema, SIA
    Intema, SIAUzņēmuma galvenais darbības virziens - ortopēdisko atsperu un bez atsperu matraču ražošana no maksimāli dabīgām izejvielām un augstas kvalitātes mīksto mēbeļu izgatavošana. Uzņēmums galvenokārt izmanto individuālo pieeju katram klientam.
    Energetikas, veselības un atpūtas centrs
    Energetikas, veselības un atpūtas centrsEnergetikas. Rehabilitācijas centrs pie jūras. Bērnu vasaras nometnes. Pasākumu organizēšana, ēdināšana. Konferenču telpas.
    Ziemupes Muiža, SPA viesnīca
    Ziemupes Muiža, SPA viesnīcaViesnīca Ziemupes Muiža & SPA atrodas Ziemupē, 1,9 km attālumā no Ziemupes pludmales. Viesu rīcībā ir restorāns, bezmaksas privātā autostāvvieta, bārs un koplietošanas atpūtas telpa. Naktsmītnei ir dārzs un terase.
    KraBS, metālapstrāde
    KraBS, metālapstrādeKraBS. Metāla izstrādājumi un konstrukcijas, Žalūzijas un automātiskās sistēmas, Saules kolektoru sistēmas un komplekti, Darba aizsardzība, apģērbs, aprīkojums.
    INSAFE, SIA
    INSAFE, SIALielākais seifu un metāla mēbeļu ražotājs un izplatītājs. Mūsu preču klāstā ir seifi un metāla mēbeles. Seifi ir testēti neatkarīgās laboratorijās un ieguvuši Eiropā atzītus sertifikātus – ECB-S un IMP.
    NAD.LV Repatriācijas un apbedīšanas birojs Rīgā
    NAD.LV Repatriācijas un apbedīšanas birojs RīgāApbedīšanas pakalpojumi Rīgā, bēres Latvijā, kremēšana un kremācija. Repatriācijas pakalpojumu organizēšana. Morga un katafalka pakalpojumi.
    Daina Galakrodzeniece, tekstilmāksliniece
    Daina Galakrodzeniece, tekstilmākslinieceMūsu dzimtas aušanas tradīcijas balstās senā pagātnē, kad katrā lauku viensētā bija stelles un tajās tika austs viss: palagi, segas, dvieļi, seģenes, kā arī apģērba audumi, gan no lina, gan vilnas. Pārņemot arodu no mātes, tas tiek turpināts, dzīvo mūsu ģimenē un tiek nodots jaunajai paaudzei.
    HBH Juozo alus , atpūtas centrs
    HBH Juozo alus  , atpūtas centrsŠodien vienlaicīgi slēgtajās bāra telpās un ārā garšot Joza alu un baudīt lielisko „Radas“ virtuvi var no 700 līdz 1200 cilvēkiem.
    Visi banneri
    laba_seta.jpgRundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma