Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Burtnieki, viesu māja

Burtnieki, viesu māja

Jaunatnes iela 9, Burtnieki, Burtnieku pagasts, Valmieras novads, Latvija, LV-4206
(+371) 26152552
(+371) 64226475
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

Viesu nams Burtnieki atrodas apmēram 120 km no Rīgas un 25 km no Valmieras, teikām apvītā Burtnieka ezera krastā. Piedāvājam atpūtu no pilsētas kņadas un trokšņiem, izbaudot klusumu mūsu nelielajā parciņā, nogurušajiem ceļotājiem naktsmājas un atpūtu pie ugunskura, makšķerniekiem atpūta ezerā, dodoties pēc lielā loma. Ugunskura un telts vietas, šūpoles, batuti, laivu noma, bezvada internets, ēdināšana, telpas svinībām līdz 70 personām un telpas semināriem līdz 25 personām.

Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresAtpūta pie Burtnieka ezera Skatīt vairāk   Viesu mājas Skatīt vairāk      1-vietīgi numuri Skatīt vairāk      2-vietīgi numuri Skatīt vairāk      Ēdināšanas pakalpojumi       Bezvadu internets    Atpūta pie dabas Skatīt vairāk      Makšķerēšana Skatīt vairāk      Telšu vietas       Ugunskura vietas Skatīt vairāk      Piknika vietas Skatīt vairāk   Aktīvā atpūta Skatīt vairāk      Peldvietas Skatīt vairāk      Šūpoles       Batuti       Laivu noma, īre Skatīt vairāk
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 50417
Meklēšanas rezultātos parādīts : 1086165


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Sandras Baumanes dāvanu darbnīca
Sandras Baumanes dāvanu darbnīcaSandras Baumanes radošajā darbnīcā var pasūtīt interjera priekšmetus: spoguļus, spilvenus, svečturus, gleznas, traukus sava mājokļa iekārtošanai kā arī dāvanām draugiem, kolēģiem, biznesa partneriem.
Ozolleja
OzollejaVeicam visa veida zemes rakšanas darbus. Atīram grāvjus un novācam bīstamos kokus.
Erebuni, armēņu restorāns
Erebuni, armēņu restorānsRestorāns „Erebuni" atrodas gleznaina dārza ielenkumā, starp kokiem, ziediem un strūklakām. Nokļūstot šeit, jūs varēsiet patīkami atpūsties, nobaudīt īstus armēņu ēdienus, kas pagatavoti uz atklātas uguns.
Darba drošības centrs, SIA
Darba drošības centrs, SIADARBA DROŠĪBAS CENTRU 2003. gadā izveidoja darba aizsardzības, ugunsdrošības, pārtikas aprites jomā zinoši cilvēki, kuri līdz tam pakalpojumus šajās jomās sniedza individuāli vai kā citu uzņēmumu eksperti.
SB Siltumtehnika, veikals
SB Siltumtehnika, veikalsMēs specializējamies apkures iekārtu un santehnikas preču mazumtirdzniecībā un vairumtirdzniecībā, ar individuālu pieeju katram klientam. Uzņēmuma sadarbības partneri ir būvfirmas, uzņēmumi un individuālie pasūtītāji.
Griva Group, būvmateriāli
Griva Group, būvmateriāliBūvķīmija, hidroizolācija, blīvēšanas, līmēšanas materiāli, epoksīdi, betona remonta materiāli, PVC membrānas.
SEDIA IK, auditoriju krēsli
SEDIA IK, auditoriju krēsliKrēsli auditorijām, kinoteātriem, kultūras namiem, koncertzālēm, konferenču zālēm, mīkstās mēbeles, skolas mēbeles, mēbeles sporta hallēm un stadioniem.
Virškalni, ZS, labiekārtošana, apzaļumošana
Virškalni, ZS, labiekārtošana, apzaļumošana Z/s Virškalni pamatnodarbošanās ir apzaļumošanas projektu izstrāde un dārzu ierīkošana. Tāpat arī rožu un daudzu citu pašu audzētu stādu vairumtirdzniecība un mazumtirdzniecība.
Ziedugravas, atpūtas bāze
Ziedugravas, atpūtas bāzeLaipni gaidīti Ziedugravās - lieliska vieta svinībām, atpūtai, ,sporta spēlēm. Pirts, naktsmītnes, atpūta pie dabas un ezera.
Visi banneri