Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Klivet, veterinārā klīnika

Klivet, veterinārā klīnika

Lokomotīves iela 100, Rīga, Latvija, LV-1057
(+371) 67188766
(+371) 26475461
(+371) 26897656 - mājas izsaukumi pēc iepriekšēja pieraksta
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts
Ķengaragā kaķi un suņi ir ieguvuši jaunu veterināro klīniku. Labvēlīga atmosfēra, zinoši un sen praktizējoši ārsti, sniedz visu veidu pakalpojumus, laboratoriskos izmeklējumus, operācijas gan ķirurģijā, gan terapijā. Nav aizmirsti arī sīkie grauzēji, putni un bites. Zobus tīra ar ultraskaņu, bet vecas, nedzīstošas brūces labi dziedē lāzera terapija. Daudzu publikāciju autore – terapeite Ž. Daņiseviča veiksmīgi ārstē alerģiskās kaites ar fitoterapeitiskiem medikamentiem, kad citi līdzekļi nedod rezultātus, kā arī palīdz normāli dzīvot audzēju pārņemtos dzīvniekus. Nepieciešamības gadījumā sniedzam pakalpojumus izbraucot mājās. Ja pienācis vecums un laiks šķirties, mēs to veicam profesionāli un humāni. Nāciet, būsiet mīļi gaidīti un laipni apkalpoti! Dr. Žanna Daniseviča – terapeite ar pieredzi. Sekmīgi ārstē arī sīkos grauzējus, putnus un bites. Veiksmīgi pielieto fitoterapiju un lāzeru mazo dzīvnieku ārstēšanā. Dr. Dmitrijs Mihailovs – jauns, spējīgs ķirurgs. Ļoti labi rezultāti stomatoloģijā un mutes dobuma higiēnā. Zobu higiēnai izmanto ultraskaņas aparātu.
Zīmoli
ROYAL CANINHILLSSPECIFICVirbac
Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresViss mājdzīvniekiem Veterinārās klīnikas, serviss Skatīt vairāk   Veterinārās procedūras    Veterinārās manipulācijas    Veterinārārsti, veterinārfeldšeri    Veterināro dokumentu izsniegšana, noformēšana Zoo preces, zooveikali    Profesionālā dzīvnieku barība    Ārstnieciskā dzīvnieku barība Dzīvnieku stacionārs Dzīvnieku vakcinācija    Trušu vakcinācija, vakcīna trušiem    Vakcīna pret dermatomikozēm (kailo ēdi)    Vakcīna pret trakumsērgu    Kompleksā vakcīna kaķiem    Kompleksā vakcīna suņiem    Vakcīna pret trakumsērgu Veterinārā terapija Veterināra mājas vizītes Veterināra konsultācijas Dzīvnieku morga pakalpojumi Veterinārā ķirurģija, veterinārās operācijas Traumatiskā ķirurģija dzīvniekiem    Acs plakstiņu korekcijas    Ķeizargrieziens    Ķeizargrieziens kucei    Dzīvnieku sterilizācija, kastrācija    Ķeizargrieziens kaķenei    Kaķenes sterilizācija    Runča kastrācija Veterinārās aptiekas Skatīt vairāk   Veterinārie medikamenti dzīvniekiem    Mikročipi mājdzīvniekiem Uroloģija Zobu slimību ārstēšana    Zobakmens noņemšana ar ultraskaņu dzīvniekiem Dzīvnieku eitanāzija Laboratoriskās analīzes    Veterinārās urīna analīzes    Veterinārās asins analīzes Dzīvnieku frizētavas
Karte, Saistītie uzņēmumi

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 52821
Meklēšanas rezultātos parādīts : 1522703


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
AQUA SAN, SIA, santehnika
AQUA SAN, SIA, santehnikaAQUA SAN. Peldbaseini un SPA baseini, projektēšana, aprīkojuma uzstādīšana. SPA baseins - sporta kompleksam, skolai, privātmājai, dārzam, viesnīcai vai medicīnas rehabilitācijas centram.
Vīnogu stādi
Vīnogu stādiVīnogu stādu audzētāja un šķirņu kolekcionāra Gata Kužuma saimniecībā pašlaik pārbaudes nolūkos, dārza apstākļos, tiek audzētas vairāk kā 300 vīnogu škirnes. Katru gadu kolekcija papildinās ar 20 - 30 jaunām šķirnēm, atmetot mūsu apstākļiem nepiemerotās. Būsim priecīgi jums palīdzēt, lai arī jūsu mājās augtu ražens vīnkoks, kurš priecētu ar saldām un sulīgām ogām.
Santa, viesnīca
Santa, viesnīcaViesnīca netālu no Siguldas centra – gleznainā nostūrī, ezera krastā ar skaistiem dabas skatiem. Jūsu rīcībā: ērta viesnīca, lielisks restorāns, orģināla kamīnzāle un sauna, konferenču zāle.
Kalna ligzda, viesnīca
Kalna ligzda, viesnīca3 zvaigžņu viesnīca Kalna Ligzda atrodas Smiltenes pievārtē, vēsturiskajā Kalnamuižas teritorijā. Piedāvājam 1-vietīgas, 2-vietīgas, 3-vietīgas un lielākas istabas ģimenēm ar bērniem. No katra numuriņa loga paveras gleznains skats uz Kalnamuižas teritoriju. Numuriņos pieejama kabeļtelevīzija, vannas istaba ar dušu un wc.
Mākslas darbnīca Antīks
Mākslas darbnīca AntīksMākslas darbnīca "Antīks". Gleznas, tušas zīmējumi, interjera iekārtošana, telpu dekorēšana. Mēbeļu restaurācija. Gleznošanas studija.
Daiga Liepa, pirtniece
Daiga Liepa, pirtnieceEsmu pirtniece un pirtsslotu meistare. Pirts ir ieņēmusi nozīmīgu vietu manā dzīvē, un man liels prieks, ka ar pirts palīdzību varu sagādāt daudz jaukus, patīkamus un veselīgus brīžus arī citiem cilvēkiem.
Dace Grīnberga, keramiķe
Dace Grīnberga, keramiķe Keramiķe Dace Grīnberga strādā ar dažādu krāsu akmens masām, mālu un porcelānu. Mūsdienīgi priekšmeti interjeram. Vienkāršas, ažūras formas ar dažādām faktūrām.
RUSSO-BALT, auto piekabes un treileri
RUSSO-BALT, auto piekabes un treileriRažošanas komercfirma RUSSO-BALT ir pirmais vieglo automašīnu un mikroautobusu piekabju ražotājs Latvijas Republikā.
ID Rugāji, galdniecība
ID Rugāji, galdniecībaIzgatavojam masīvkoka mēbeles pēc pasūtījuma. Mums sagādā prieku darbs ar pasūtītāju - uzklausām un realizējam klienta vēlmes.
Visi banneri