KartensucheSucherKatalogMeine DatenReklame
Otrā Elpa, labdarības veikals

Otrā Elpa, labdarības veikals

Marijas iela 8, Rīga, Latvija, LV-1050
(+371) 27730302
 
AlleAngebotGalerieDie Karte
Beschreibung

Labdarības veikals „Otrā Elpa” ir veids, kā piesaistīt nepieciešamos līdzekļus labdarības projektu atbalstam. Tas ir ne tikai veikals, kurā iegādāties privātpersonu un organizāciju ziedotas oriģinālas un praktiskas lietas (jaunas un lietotas) par ļoti zemām cenām, bet arīdzan sociāla platforma, kur tiek rīkotas labdarības izsoles, koncerti, lekcijas, radošās darbnīcas u.tml., tādējādi pievēršot sabiedrības uzmanību vides saudzēšanas, labdarības un sociālās atbildības jautājumiem. Mūsu misija ir veicināt sociālo vērtību izpratni, pozitīvas sociālās izmaiņas, vides saudzēšanu, kā arī būt par sabiedrības izvēlētu starpnieku labdarības projektu īstenošanā.Veikala plauktus nepilda pasūtījumi no rūpnīcām, bet gan ikviens no mums! Katram mājās mēdz būt kas nevajadzīgs, kas citam var izrādīties vēl itin noderīgs. Mantu ziedojumi ļauj uzsākt labo darbu virpuli.

Galerie
AngebotErzeugnis, Dienstleistung, Bereich, SchlüsselwortGesellschaftliche Organisationen, Stiftungen Wohltätigkeit mehr DetailsLietotas mantas, apģērbs, pieņemšana mehr DetailsVeikali mehr DetailsHandel mehr DetailsKleidung, Schuhwerk, Accessoire mehr Details   Jostas    Taschen mehr Details   Regelschirme    Hüte    Bijouterie Bücher, Buchhandlungen mehr DetailsVD, CD, VHS, kasetes, plates (Audio un video ieraksti) mehr DetailsInterieur objekte Geschirr, Küchenutensilien mehr DetailsSpielzeuge mehr DetailsSport und Tourismuswaren Elektropreces
Die Karte

Statistik:
Ist durchgesehen : 70365
Gezeigt in sucht Ergebnisse : 1178587


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" ist eine relativ neue Gärtnerei in Familienbesitz in der Gemeinde Birzgale des Bezirks Ogre. Wir spezialisieren uns auf Beetpflanzensetzlinge und winterharte Pflanzen. Wir bieten auch Gemüsesetzlinge an: Tomaten, Gurken, Kürbisse, Wassermelonen, Melonen und andere Setzlinge.
Viesu nams "Imantas" un kempings "Sīļi"
Viesu nams Entspannung und Gesundheitszentrum "Imantas" bietet Rehabilitation und Entspannung in der Nähe von einem der schönsten und grünsten Orte in Lettland - Jurkalnes steilen Klippe am Meer in Kurland. Schöne Natur Umgebung entspannen und die heilende Kraft von selbst aus.
AQUA SAN, SIA, Sanitätstechnik
AQUA SAN, SIA, SanitätstechnikAQUA SAN. Peldbaseini un SPA baseini, projektēšana, aprīkojuma uzstādīšana. SPA baseins - sporta kompleksam, skolai, privātmājai, dārzam, viesnīcai vai medicīnas rehabilitācijas centram.
Labs virziens, SIA
Labs virziens, SIAPakalpojumā ietilpst grāmatvedības pirmdokumentu sakārtošana un reģistrēšana, finanšu atskaišu sagatavošana un iesniegšana Valsts ieņēmumu dienesta EDS sistēmā, Centrālās Statistikas pārvaldes e-pārskatu sistēmā un citās institūcijās pēc nepieciešamības.
Tehnika darbam un atpūtai, tehnikas veikals
Tehnika darbam un atpūtai, tehnikas veikalsTehnikas veikals ir pasaules vadošo meža un dārza tehnikas ražotāju pārstāvis. Nodrošinām kvalitatīva apkalpošanu, servisu un zemākās cenas!
Leonīda Krāsnis, Brennofen-Maurer
Leonīda Krāsnis, Brennofen-MaurerKrāsnis pirtīm, mājai un pavardi dārzam. Īstas krievu pirts krāsnis. Krāsns, kura cep, vāra, sautē. Krāsns izmēri un izskats tiek mainīts pēc klientu vēlmēm, saskaņojot ar telpas interjeru.
Magnus Hotel, Hotel
Magnus Hotel, HotelMagnus HOTEL - jauna trīs zvaigžņu viesnīca Kauņā pilsētas centrā. Deviņu stāvu ēka, 82 modernas un komfortablas divvietīgas istabas, 7 luksi. Restorāns 60 viesiem ar Eiropas virtuvi.
Apšukrogs, Cafe
Apšukrogs, CafeAPŠUKROGS - tieši pusceļā no Rīgas uz Ventspili (92.km). Lieliska iespēja, lai piestātu un nobaudītu uzmundrinošu kafijas tasi, ieturētu gardu maltīti, gatavotu speciāli Jums!
Aivars-K, Steinbearbeitung
Aivars-K, SteinbearbeitungAkmens apstrāde. Izstrādājumi no metāla un akmens, interjera elementi, dārza skulptūras, kapu pieminekļi, strūklakas, apgaismes ķermeņi, akmens soli un galdi ...
Papes Čakstes, Gasthaus
Papes Čakstes, GasthausTūrisma bāze "Papes Čakstes" atrodas gleznainā, vietā starp jūru un Papes ezeru. Viesu māja, pirts, kafejnīca. Atpūta pie dabas, makšķerēsana.
Visi banneri