Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Leiputrija, atpūtas komplekss, kempings un viesu nams

Leiputrija, atpūtas komplekss, kempings un viesu nams

Stirniņas, Iļķene, Ādažu pagasts, Ādažu novads, Latvija, LV-2103
(+371) 26405596 - Naktsmītņu rezervācijas, kompleksa noma, piedāvājumu sagatavošana, informācija
 
VissPiedāvājumi
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresAtpūtas kompleksiAktīvā atpūta   Kvadricikli. Kvadraciklu noma. Kvadriciklu noma: leiputrija.com (Izbraucieni ar kvadracikliem)   Bagiji   Šaušana    Kanoe laivu noma (www.leiputrija.com) (Laivu noma, īre)   Velosipēdu noma   sporta spēles pie Rīgas: www.leiputrija.com (Vieta sporta pasākumiem)   Batuti   Galda spēleswww.leiputrija.com (Pirtis)   Apkurināms kublsViesu nams, kempings, kempinga mājiņas (Naktsmītnes)   Numuriņi (Viesu nami)      2-vietīgi numuri      Divistabu numurs, ģimenes numurs (2-istabu numuri)   Kempinga mājiņas, kempings (Kempingi)   Telšu vietas   Kemperu stāvlaukumsSvinības, pasākumi, semināri (Banketu zāles un telpas svinībām)korporatīvie treniņi, līderības treniņi (Kolektīvu veidojoši un saliedējoši pasākumi)Telpas semināriem pie Rīgas (Telpas konferencēm un semināriem)Atpūtas inventāra noma (Sporta un tūrisma inventāra noma)   Kanoe laivu noma (Laivu noma, īre)   Velonoma (Velosipēdu noma)   Makšķerēšanas piederumu nomaAtpūta pie dabas   Dabas parki   Ekskursija purvā (Ogošana)   Sēņošana   Makšķerēšana   Piknika vietas      Ugunskura vietas
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 70897
Meklēšanas rezultātos parādīts : 1625600
Skatīt arī katalogā : Atpūtas kompleksi


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Ivonna, SIA
Ivonna, SIASIA Ivonna veic galdu klāšanu Rīgas apkārtnē. Piedāvājumā ēdieni visām gaumēm par ļoti draudzīgām cenām. Siltu ēdienu atvešana līdz 50 personām. Trauku īre par brīvu.
Logu Plēves, SIA
Logu Plēves, SIAUzstādām plēves uz logiem, durvīm, starpsienām un citām stikla virsmām rūpniecības, ražošanas telpās, birojos, veikalos, viesnīcās, bērnudārzos, skolās un citās sabiedriskās iestādēs, privātmājās un dzīvokļos, visur, kur vien ir stikls un stikla izstrādājumi
Labs virziens, SIA
Labs virziens, SIAPakalpojumā ietilpst grāmatvedības pirmdokumentu sakārtošana un reģistrēšana, finanšu atskaišu sagatavošana un iesniegšana Valsts ieņēmumu dienesta EDS sistēmā, Centrālās Statistikas pārvaldes e-pārskatu sistēmā un citās institūcijās pēc nepieciešamības.
Arre, metālapstrāde
Arre, metālapstrādeARRE izgatavo metāla vārtus, žogus,margas un citus metālizstrādājumus
Kokaudzētava Baltezers, kokaudzētava
Kokaudzētava Baltezers, kokaudzētavaDekoratīvo stādu vairošana, audzēšana un realizācija ir Kokaudzētavas Baltezers darbības nozare, sortimentā ir vairāk kā 500 augu nosaukumu.
Aviokase.Lv, aviobiļetes on-line
Aviokase.Lv, aviobiļetes on-lineLētas aviobiļetes. Visi lidojumi. Visi galamērķi. Visas vietas. Ryanair, Wizz Air, Norwegian, airBaltic, Lufthansa, Aeroflot, Finnair, LOT, SAS, easyJet, Turkish Airlines...
Eco Roof niedru jumti un celtniecība
Eco Roof  niedru jumti un celtniecībaECO ROOF ir daudzu gadu pieredze. Jumtus klājam visās Eiropas Savienības valstīs neatkarīgi no klienta atrašanās vietas, vai nu ar saviem, vai klienta materiāliem.
Dārza Tehnika, SIA, Veikals-serviss
Dārza Tehnika, SIA, Veikals-servissMeža un dārza tehnikas zīmoli Husqvarna, Stiga, Partner, Jonsered un Alpina ražoti motorzāģi, trimmeri, krūmgrieži, zāles pļāvēji, traktori.
Gravtex, SIA
Gravtex, SIARažojam:
- unikālus koka dekoratīvos sienu paneļus,
- fasādes apdares paneļus no saplākšņa, kas ir ideāls risinājums ēku un telpu apdarē.
Visi banneri