Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Iecavnieki, viesu māja

Iecavnieki, viesu māja

Iecavnieki, Sērenes pagasts, Aizkraukles novads, Latvija, LV-5123
(+371) 26334498 - Kārlis
(+371) 26182977 - Kārlis
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

Viesu māja "Iecavnieki" darbojas visu gadu gan darbdienās, gan brīvdienās. Piedāvājam netraucētu atpūtu. Māja atrodas klusā meža ielokā. Cenā un viesu rīcībā telpas un viss, kas atrodams mājā un ārpus tās, sporta laukumi, atpūtas vietas pilnīgai un netraucētai atpūtai.

Viesu māja Iecavnieki aicina: Cilvēkus, kas mīl dabu, priecīgus cilvēkus un pilsētas nogurdinātos, mazas kompānijas (līdz 50 cilvēki, optimāli 25 cilvēkiem), kāziniekus, ērtību mīļotājus um mīlētājus, atpūsties gribētājus, arī tos, kas vēlas skaļi pavadīt laiku.
Viesu nams Iecavnieki piedāvā:
Atpūtu mežā,klusā vietā dabas vidū, pirti (somu vai ar pēršanos )ar aukstu baseinu, dušu,WC. Kamīnzāli ar biljardu, zēli banketiem, 6-as 2-vietīgas un 3-vietīgas atsevišķas istabiņas nakšņošanai ar dušu un WC katrā istabiņā.

Īpašs piedāvājums sēņu laikā - sēņošana saimnieku pavadībā pa labākajām sēņu vietām!

Ideāla vieta salidojumu rīkošanai!

Viesu māja "Iecavnieki" ir lieliska izvēle nakšņošanai komandējuma laikā. Netraucēta atpūta klusā vietā pēc kārtīgas darba dienas - viss, kas vajadzīgs jaunu spēku atgūšanai un sparīgai darba dienai.
Mūsu īpašais piedāvājums komandējuma cilvēkiem:
20 EUR no 1pers. ja nakšņo tikai 1 nakti.
8 EUR no pers. ja 5 un vairāk cilvēki nakšņo pie mums 5 naktis.

Piedāvājums viesiem "Iecavniekos":

* Kamīnzāle ar biljardu,
* Ēdamzāle ar TV (VIASAT),
* Pirts ar auksta ūdens baseinu,
* Grils (mangalis),
* Mūzikas centrs (MP3, kasetes, radio),
* Galda spēles,
* Gludeklis, fēns

Virtuvē Jūsu rīcībā :

* Trauki,
* Ledusskapis,
* Gāzes plīts,
* Mikroviļņu krāsns,
* Elektriskās tējkannas,
* Tosteris,
* Tējas, kafija, cukurs, sāls, garšvielas.

Aktīvās un ne tik aktīvās atpūtas iespējas "Iecavniekos":

* Basketbola grozs,
* Volejbols,
* Badmintons,
* Šūpoles,
* Šūpuļtīkls,
* Smilšu kaste bērniem u.c,
* Pastaigas pa mežu, meža dzīvnieku vērošana,
* Dīķis,
* Peldvieta, var sauļoties pie dīķa,
* Nūjošanas nūjas
* Telšu vietas
* Ugunskura un atpūtas vietas.

Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresAtpūtas kompleksi Naktsmītnes Skatīt vairāk   Viesu nami Skatīt vairāk   Kamīnzāles Skatīt vairākPirtis Skatīt vairāk   Baseini Skatīt vairākAtpūta pie dabas Skatīt vairāk   Piknika vietas Skatīt vairāk
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 420365
Meklēšanas rezultātos parādīts : 764059


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Sauna katram , veikals
Sauna katram , veikalsIebūvējam saunas pēc individuāla projekta. Pirts aksesuāri. Pirts krāsnis. Sāls istabas, paneļi. Gatavas saunu kabīnes. Aprīkojuma uzstādīšana.
Vila VAKARĖ , viesu nams
Vila VAKARĖ , viesu namsVilla VAKARĖ atrodas Palanga zaļās zonas klusā vietā pie City Stadium. Īsa pastaiga uz jūras vai pilsētas centru -15 min. Liels pagalms, skaistas priedes, nojume ar āra kamīnu.
Zīmulis un ota, mākslas galerija, mākslinieku veikals
Zīmulis un ota, mākslas galerija, mākslinieku veikalsMūsu veikalos plašā sortimentā piedāvājam dažādus materiālus un piederumus visiem radoši darboties gribošiem cilvēkiem, sākot no mazuļiem un beidzot ar profesionāliem māksliniekiem.
Iecavnieki, viesu māja
Iecavnieki, viesu mājaViesu māja "Iecavnieki" atrodas klusā meža ielokā, Jaunjelgavas novadā, stundas braucienā no Rīgas. Pirts ar baseinu, zāle banketu rīkošanai (50 pers.). Sešas istabiņas ar dušu un WC katrā. Sporta laukumi. u.c.
Līgatnes Zemturi, viesu nams
Līgatnes Zemturi, viesu namsLĪGATNES ZEMTURIKomplekss izveidots 10,0 ha paugurainā teritorijā.
Pusi teritorijas aizņem zivju dīķi, starp kuriem izveidota kompleksa apbūve.
Atpūtas kompleks atrodas lauku klusumā. Lauksaimnieciskā darbība territorijā nenotiek.

Atpūtas bāze ZEMTURI ir piemērota jebkurām atpūtas prasibām gan lieliem, gan maziem.

Kompleksā Kāzām, semināriem 1. Banketu zāle ar kamīnu mūra ēkā līdz 80 personām. Galdu klāšana pēc atsevišķa pasūtījuma (telefons 29149596).
Varam nodrošināt naktsmītni ar 63 gultas vietām. Pirtis1. Divas labiekārtotas pirtis 150 m2 divos stāvos:
1. stāvā: telpa atpūtai svinībām ar virtuves stūrītiuniversāla pirts ar malkas apkuriduša, tualete, ģērbtuve 2. stāvā:trīs guļamistabas ar 15 gultasvietām Pirts ārpusē laipa, kāpnes uz dīķi, grils, vieta atpūtai ar galdiem un soliem2. Pirts - 25 m² pie dīķa, ar dēļu pamatni dīķī.
Pirtī ir atpūtas telpa ar kamīnu līdz 12 personām.3. Koka kubls (baļļa) līdz 10 personām KempingsKempinga teritorijā ir
1. Treileru stāvlaukums 10-15 vietām.
- Pieslēgums pie elektrības,
- Dzeramā ūdens uzpildīšana,
- Kanalizācijas pieņemšana,
- Duša,
- Tualete2. Kempinga mājas - 22m² - ar visām ērtībām , naktsmītnes no 2 – 7 personām
Mājas nodrošinātas ar elektrību, ūdeni, dušu, tualeti.3. Telšu vietas. Nodrošinātas ar malku, nojumi, galdu, koplietošanas dušu, tualeti.
Zanzibāra, kempings
Zanzibāra, kempingsKempings Zanzibāra atrodas pavisam netālu no Rīgas - tikai 20 minūšu brauciena attālumā skaistā vietā Daugavas-Misas kanāla malā
Līcīši, lauku sēta
Līcīši, lauku sētaSIA Līcīši ir viens no pirmajiem un joprojām lielākajiem kazu audzēšanas un kazas piena produktu ražošanas uzņēmumiem Latvijā. Mūsu darba kvalitātes garantija ir 17 gadu ilgā pieredze kazas piena produktu ražošanā!
Tuvs, SIA
Tuvs, SIAMūsu uzņēmums veic Zoo-preču vairumtirdzniecības un mazumtirdzniecības izplatīšanu Latvijā. Uzņēmums veiksmīgi sadarbojas ar Eiropas rūpnīcām un ir ekskluzīvais pārstāvis BOSCH Tiernahrung, kas ražo pazīstamu barību: Bosch, Sanabelle.
Burtnieki, viesu māja
Burtnieki, viesu mājaViesu nams Burtnieki atrodas apmēram 120 km no Rīgas un 25 km no Valmieras, teikām apvītā Burtnieka ezera krastā. Piedāvājam atpūtu no pilsētas kņadas un trokšņiem, izbaudot klusumu mūsu nelielajā parciņā.  
Visi banneri