Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma

Valsts sociālās apdrošināšanas aģentūra, Balvu filiāle

Bērzpils iela 1a, Balvi, Balvu novads, Latvija
(+371) 64507020
 
VissPiedāvājumi
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresSociālā apdrošināšana

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 10307
Meklēšanas rezultātos parādīts : 38750
Skatīt arī katalogā : Sociālā apdrošināšana


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Leonīda Krāsnis, krāšņu mūrnieks
Leonīda Krāsnis, krāšņu mūrnieksKrāsnis pirtīm, mājai un pavardi dārzam. Īstas krievu pirts krāsnis. Krāsns, kura cep, vāra, sautē. Krāsns izmēri un izskats tiek mainīts pēc klientu vēlmēm, saskaņojot ar telpas interjeru.
Rūķīši, viesu māja
Rūķīši, viesu mājaRūķīši, viesu māja Murjāņos. Atpūta pie Gaujas, naktsmītnes, pirts, banketu zāle, telšu vietas.
D.C.S. SIA, pārvietošanās serviss
D.C.S. SIA, pārvietošanās servissD.C.S. piedāvā:Dzīvokļu pārvietošanās un pārvākšanās pakalpojumi. Mēbeļu izjaukšana un salikšana.
Smagu priekšmetu - pianino, klavieru, seifu
pārvietošana, pārcelšana.
Būvcentrs, būvmateriālu tirdzniecība
Būvcentrs, būvmateriālu tirdzniecībaInterneta veikals. Stikls un stikla izstrādājumi ļoti plašā klāstā. Dekoratīvie stikli, stikla paketes, stikla matēšana ar smilšu strūklu un spoguļi. Zāģmateriāli, sausie maisījumi un citi būvmateriāli.
Deko Alianse, ziedu salons
Deko Alianse, ziedu salonsSIA "DEKO ALIANSE" Elizabetes iela 14
7. martā strādāsim stundu ilgāk līdz 20:00 8. martā strādāsim kā darba dienā no 8:00 līdz 19:00 Piedāvājam arī ziedu piegādi, piezvani un pasūti +371 67282841www.dekoziedi.lv
Paradīzes graudi, ziedi Jūrmalā
Paradīzes graudi, ziedi JūrmalāAtnāciet pie mums uz salonu Jūrmalā, Dubultos, un mēs centīsimies palīdzēt. Piegādāsim ziedus Jums vēlamajā laikā.Tiksimies ziedu salonā! Ziedi Jūrmalā. Ziedi Jūrmalā ar piegādi.
Vecliepas, brīvdienu māja
Vecliepas, brīvdienu mājaVecliepas, Ventas upes krastā. Makšķerēšanas un sportošanas iespējas. Telpas svinībām. Mājiņas ar terasi un grilu.
Ances Dizains, apģērbu apdruka
Ances Dizains, apģērbu apdrukaPiedāvājam apģērbu apdrukas un izsūšanas pakalpojumus. Viss mūsu mājas lapā redzamais sortiments paredzēts apdrukai un izšūšanai. Lieliem pasūtījumiem arī nodrošinam bezmaksas piegādi Rīgas robežās.
Dr. Viestura Vīndedža traumatologa - ortopēda ārsta prakse
Dr. Viestura Vīndedža traumatologa - ortopēda ārsta prakseMedicīniskās manipulācijas, blokādes - medikamentu ievade, pleca operācijas, elkoņa locītavu operācijas, plaukstas locītavas operācijas, gūžas locītavas un augšstilba operācijas, ceļa locītavas operācijas, potītes un pēdas operācijas
Visi banneri