Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma

Lombards Moda AS, Kuldīgas filiāle

Pilsētas laukums 617, Kuldīga, Kuldīgas novads, Latvija
(+371) 63324363
 
VissPiedāvājumi
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresLombardiFinanšu darbība

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 9770
Meklēšanas rezultātos parādīts : 81032
Skatīt arī katalogā : Lombardi


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Sonāte, viesu nams
Sonāte, viesu namsViesu nams Sonāte atrodas gleznainā vietā, blakus Stāmerienas pils. Naktsmītnes, pirts, baseins, telpas banketiem un konferencēm.
INETA LESĪTE, stiliste
INETA LESĪTE, stilisteLAK vizāžista amata meistare, stiliste Ineta Lesīte. Stilista konsultācijas sievietēm un vīriešiem.Apģērbu, aksesuāru iegāde veikalos.Make-up, make-up apmācības. Dāvanu kartes. Semināri. Lekcijas.
SB Siltumtehnika, veikals
SB Siltumtehnika, veikalsMēs specializējamies apkures iekārtu un santehnikas preču mazumtirdzniecībā un vairumtirdzniecībā, ar individuālu pieeju katram klientam. Uzņēmuma sadarbības partneri ir būvfirmas, uzņēmumi un individuālie pasūtītāji.
Mēnesnīcas, viesu nams
Mēnesnīcas, viesu namsViesu māja Mēnesnīcas, atrodas Grīvas upes krastā, piedāvājam naktsmītnes,kamīnzāle līdz 30 personām, sauna, labiekārtota virtuve, ugunskura vieta, volejbola laukums.
Madona Cafe Hotel Rudzons , viesnīca
Madona Cafe Hotel Rudzons , viesnīca2007. g. mājas viruve Rudzons pārtapa jaunā zīmolā Madona Cafe Hotel Rudzons Pieci numuri, 16 gultasvietas, viesu halle - plašas, gaišas istabiņas. Laipni lūgti Madonā!
Aiva plus, celtniecības un remonta darbi
Aiva plus, celtniecības un remonta darbiAiva plus. Celtniecības un remonta darbi, fasāžu siltināšana. Iekšējie un ārējie apdares darbi. Būvmateriālu tirdzniecība.
Mežvidi, viesu nams
Mežvidi, viesu namsMežvidi ir jauns viesu nams Kurzemē. Veidojot vietu kā jautrām svinībām, tā mierīgai atpūtai, centāmies apvienot mūsdienu vajadzības ar senatnes vērtībām.
Ances Dizains, apģērbu apdruka
Ances Dizains, apģērbu apdrukaPiedāvājam apģērbu apdrukas un izsūšanas pakalpojumus. Viss mūsu mājas lapā redzamais sortiments paredzēts apdrukai un izšūšanai. Lieliem pasūtījumiem arī nodrošinam bezmaksas piegādi Rīgas robežās.
SAKA - S, mēbeles
SAKA - S, mēbelesMēbeļu izgatavošana, projektēšana un uzstādīšana pēc individuāliem pasūtījumiem. Praktiskas, izturīgas, vienkāršas un modernas, ekskluzīvas, ekoloģiskas mēbeles.
Visi banneri