Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma

Glābiet bērnus, organizācija

Ģertrūdes iela 19/21, Rīga, Latvija
(+371) 67315298
 
VissPiedāvājumi
Produkti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresSabiedriskas organizācijas, Fondi

Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
FINLAT
FINLATPatēriņa kredīts, Kredītu pārfinansēšana, Pārkreditācija, Kredīts pret nekustamā īpašuma ķīlu, Kredīts pret automobiļa ķīlu, Kredīts automobiļa iegādei, Autolīzings, Kredīts uzņēmumiem, Kredīts uzņēmējdarbības uzsākšanai, Kredīts parādu atmaksai, Lauksaimnieku kredīts, Faktorings/rēķinu izrakstīšana, Attīstības projektu finansēšana, Interesantu IT jaunuzņēmumu finansēšana, Kredīts pret nekustamā īpašuma ķīlu.
Rancho Randevu, atpūtas komplekss
Rancho Randevu, atpūtas komplekss„Rancho Randevu„ - tā ir komfortabla atpūta gleznainā Latvijas nostūrī, kur satek Pērses un diženās Daugavas ūdeņi. Tā ir arī unikāla iespēja kāzu, jubileju svinības, lietišķās tikšanās un seminārus savienot ar brīnišķīgu atpūtu pie dabas.
Jura putni, muzejs
Jura putni, muzejsKokgriezumu muzejā "Jura putni" Jūs redzat atveidotas dzērves - mīlestības, saticības, uzticības un mūžības simbolus; pūces - gudrības simbolus un citus putnus. Parks atgādina, ka šeit tiek mīlēta daba un ir sakārtota vide.
Granitops
GranitopsGRANITOPS ir izturīgs polimēru materiāls virsmu pārklāšanai. Virsmām piešķir elegantu granīta izskatu, labas lietošanas un kopšanas īpašības.
Falkors Building Industry, SIA
Falkors Building Industry, SIASIA FALKORS I.A.U. darbojas industriālā alpīnisma nozarē – būvniecības, montāžas un celtniecības darbi lielā augstumā un grūti pieejamās vietās, izmantojot rūpnieciskā alpīnisma tehniku.
Bobcatdarbi
BobcatdarbiCeļu būve, remonts, uzturēšana, zemes un rakšanas darbi, augsnes frēzēšana, zemes aerācija, zemes planēšana, zemes urbšana, labiekārtošana, apzaļumošana, teritoriju uzkopšana, ledus frēzēšana, zāliena aerācija, vertikulēšana, trimmerēšana, celmu frēzēšana un izrakšana, žogu uzstādīšana
Reness R, mēbeles
Reness R, mēbelesReness R. Mēs izstrādājam un realizējam individuālus mēbeļu projektus kā arī sniedzam konsultācijas telpu interjera papildināšanā. Dizains, funkcionalitāte, kvalitāte!
Marteks noma, autoserviss
Marteks noma, autoservissMarteks auto piedāvā plašu auto rezerves daļu un piederumu klāstu no pasaulē pazīstamākajiem ražotājiem. Mūsu auto centrā Jūs noteikti atradīsiet to, kas nepieciešams Jūsu auto.
Miolans, SIA, metāla durvju ražotne
Miolans, SIA, metāla durvju ražotneMIOLANS SIA. SEIFI. Metāla DURVIS. Izgatavošana pēc pasūtījuma. No 1992.gada mēs strādājam Jūsu labā.
Visi banneri