Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
SB Siltumtehnika, veikals

SB Siltumtehnika, veikals

Latgales iela 444b, Rīga, Latvija, LV-1063
(+371) 67813102 - Vairumtirdzniecība
(+371) 67813107 - Katlu nodaļa
(+371) 67813108 - Kase
(+371) 67813113 - Santehnikas nodaļa
(+371) 67813101 - Fakss
 
VissPiedāvājumiGalerijaVideoKarte
Apraksts

SIA „SB” ir stabils uzņēmums ar 100% Latvijas kapitālu un 26 gadu pieredzi apkures un santehnikas tirdzniecības un uzstādīšanas jomā. 

Mēs specializējamies apkures iekārtu un santehnikas preču mazumtirdzniecībā un vairumtirdzniecībā, ar individuālu pieeju katram klientam.

Uzņēmuma sadarbības partneri ir būvfirmas, uzņēmumi un individuālie pasūtītāji.

Tirdzniecības centri dažādās Latvijas pilsētās, t.i. Rīgā, Valmierā, Daugavpilī, Ventspilī, Jelgavā.

Galerija
Video
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresSantehnika    Ūdens maisītāji    Dušas kabīnes    Tvaika kabīnes    Izlietnes    Podi       Keramiskie WC podi    Pisuāri    Bidē    Dušas komplekti Siltumtehnika    Apkures katli       Granulu apkures katli       Malkas apkures katli       Gāzes apkures katli    Radiatori    Apkures sistēmas, iekārtas, tehnika    Siltās grīdas    Elektriskie sildītāji    Krāsnis un kamīni       Pirts krāsnis       Malkas krāsnis       Kamīni       Elektriskās pirts krāsnis    Dvieļu žāvētāji Ūdensapgāde un kanalizācija    Ūdens sildītāji un boileri    Ūdens attīrīšanas filtri    Ūdens apgādes sūkņi    Drenāžas sistēmas Alternatīvās elektroenerģijas ražošanas iekārtas    Solārās sistēmas, saules enerģija    Saules enerģijas katli    Saules kolektori Ventilācijas sistēmas un iekārtas    Skursteņi, dūmvadi Flīzes Vannas istabas mēbeles Pirts aksesuāri Siltumizolācija, siltumizolācijas materiāli Masāžas paneļi
Karte, Saistītie uzņēmumi

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 53729
Meklēšanas rezultātos parādīts : 945209


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
KraBS, metālapstrāde
KraBS, metālapstrādeKraBS. Metāla izstrādājumi un konstrukcijas, Žalūzijas un automātiskās sistēmas, Saules kolektoru sistēmas un komplekti, Darba aizsardzība, apģērbs, aprīkojums.
Stila Elements
Stila ElementsUzņēmums Stila Elements ir klasisku dekoru eksperts, kas palīdz veidot elegantus interjera un eksterjera dizainus izmantojot tādus materiālus kā koks un ģipsis.
Darba drošības centrs, SIA
Darba drošības centrs, SIADARBA DROŠĪBAS CENTRU 2003. gadā izveidoja darba aizsardzības, ugunsdrošības, pārtikas aprites jomā zinoši cilvēki, kuri līdz tam pakalpojumus šajās jomās sniedza individuāli vai kā citu uzņēmumu eksperti.
Baižas, stādaudzētava
Baižas, stādaudzētavaStādu audzētava Baižas. Ziemcietes, graudzāles, kapu stādījumi, akmensdārzi, vasaras puķes, stādi balkoniem. 700 veidu un šķirņu ziemciešu stādi.
D.C.S. SIA, pārvietošanās serviss
D.C.S. SIA, pārvietošanās servissD.C.S. piedāvā:Dzīvokļu pārvietošanās un pārvākšanās pakalpojumi. Mēbeļu izjaukšana un salikšana.
Smagu priekšmetu - pianino, klavieru, seifu
pārvietošana, pārcelšana.
Izbushka, viesu nams, pirts
Izbushka, viesu nams, pirtsLieliska pirts,kur mūsu viesi var pamatīgi sasildīties, no sirds izpērties, Pēc pirts iespējams noskaloties dušā vai atvēsināties baseinā. Kamīna zāle.
Stieress, kempings
Stieress, kempingsKempings Stieress piedāvā 4 vietīgus un 2 vietīgus numuriņus, telšu vietas. Kempingā arī iespējams ieturēt sātīgu maltīti kafejnīcā. Labiekārtotas dušas un tualetes, 400 m - jūra.
Saulrieti, atpūtas komplekss, atpūtas centrs pie jūras
Saulrieti, atpūtas komplekss, atpūtas centrs pie jūrasRomantiska nedēļas nogale. Atpūta visai ģimenei, 16 ērtas un mājīgas guļvietas.Telpas svinībām un banketiem. Krievu un turku pirtis, džakuzi.
Ivonna, SIA
Ivonna, SIASIA Ivonna veic galdu klāšanu Rīgas apkārtnē. Piedāvājumā ēdieni visām gaumēm par ļoti draudzīgām cenām. Siltu ēdienu atvešana līdz 50 personām. Trauku īre par brīvu.
Visi banneri