Stemina, SIA, ražotne

Produkti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozares
Karte
    Statistika:
    Pilnībā apskatīts : 6202
    Meklēšnas rezultātos parādīts : 39882
    Skatīt arī katalogā : Būvmateriāli un būvkonstrukcijas

    Mega Star, saldēšanas iekārtas
    Mega Star, saldēšanas iekārtasSIA „MEGA STAR” ir specializēts Latvijas uzņēmums, kura darbība ir vērsta uz komplekso uzdevumu izpildi rūpnieciskā un komerciālā aukstuma, kā arī kondicionēšanas sistēmu ierīkošanā.
    Žuvėdra, viesnīca, restorāns
    Žuvėdra, viesnīca, restorānsViesnīcā ir 10 numuri, konferenču zāle ar aprīkojumu, alus bārs, restorāns, mini relaksācijas centrs - pirts, sauna, hidromasāžas vanna, atpūtas istaba.
    Wood4ex, SIA
    Wood4ex, SIAKurināmais, Malka, Malka maisos, Malka kastēs, Kamīnmalka, Malkas piegāde, Taras paletes, izgatavošana, Apaļkoku, zāģbaļķu iepirkšana.
    Mucenieki, brīvdienu māja
    Mucenieki, brīvdienu mājaBrīvdienu māja ar pirti 20 minūšu braucienā no Rīgas. Atpūta pie Lielupes, laivas, makšķerēšana ...
    Bea aizkaru centrs, salons
    Bea aizkaru centrs, salonsAizkaru salona Bea. Aizkaru un galdautu audumi, stangas, rullo, vertikālās, horizontālās žalūzijas, aksesuāri un šūšanas piederumi.
    Pinumi, salons - darbnīca
    Pinumi, salons - darbnīcaPinumi tiek izgatavoti no Latvijā izaudzēta materiāla. Izgatavojot pinumus, man ir svarīga kvalitāte, lai izstrādājums kalpotu daudzus gadus.
    Zāgkalni ZS, atpūtas komplekss
    Zāgkalni ZS, atpūtas komplekssAtpūta pie Usmas ezera. Guļbūves mājiņas, izjādes, izbraucieni ar kamanām, nakšņošana, pirtis, treileru pieslēgums, telšu un piknika vietas, makšķerēšanas pavadoņa pakalpojumi.
    Lielanteni, kokapstrāde
    Lielanteni, kokapstrādeBūvniecības zāģmateriāli, apdares dēļi, koka paletes, ražoti un piegadāti sadarbības partneriem EU. Uzņēmums piedāvā visa veida zāģmateriālus celtniecībai - dēļus, brusas, latas.
    Tuvs, SIA
    Tuvs, SIAMūsu uzņēmums veic Zoo-preču vairumtirdzniecības un mazumtirdzniecības izplatīšanu Latvijā. Uzņēmums veiksmīgi sadarbojas ar Eiropas rūpnīcām un ir ekskluzīvais pārstāvis BOSCH Tiernahrung, kas ražo pazīstamu barību: Bosch, Sanabelle.
    Kandava, viesnīca
    Kandava, viesnīcaLaipni lūdzam jaunajā kafejnīcā Kandava, kura atrodas Kandavas vecpilsētas daļā, ar izsmalcinātu un reizē mājīgu gaisotni. Piedāvājam 10 labiekārtotus numuriņus, banketu un konferenču zāli, pirti ar džakuzi.
    Visi banneri
    Atpūta pie jūrastode.webpIzglītības ceļvedis