Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Miolans, SIA, metāla durvju ražotne

Miolans, SIA, metāla durvju ražotne

Meža iela 4, Rīga, Latvija, LV-1048
(+371) 26682900
(+371) 29802901
(+371) 29517701
(+371) 67619130
Juridiskais nosaukums : MIOLANS, SIA
Reģistrācijas numurs : 40103055064
Juridiskā adrese : Rīga, Kleistu iela 17-70, LV-1067
Apraksts

Metāla DURVIS, SEIFI, metāla SKAPJI, ražošana, miolans.lv

Seifu ražošana, metāla skapju ražošana, seifu izgatavošana pēc individuāliem izmēriem.
Metāla durvis. Nestandartā izmēra metāla durvju izgatavošana un uzstādīšana. Ražošana Rīgā.

Naudas un dokumentu padeves atvilktne, kases lete (kases lādīte, kases modulis) – kases pieņemšanas-nodošanas ierīces, paredzētas materiālu vērtību un dokumentu nodošanas operācijām starp kasieri un klientu.
Metāla vārti, logu restes, nožogojumi, citi nestandarta metālizstrādājumi - izstrādāšana un izgatavošana.

Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresMetāla izstrādājumu, ražošana, piegāde, montāža Metālapstrāde Interneta veikali Durvis un logi    Logu un durvju izgatavošana, montāža    Metāla durvis Skatīt vairāk   Durvju uzstādīšana, montāža Skatīt vairāk   Ārdurvis Skatīt vairāk   Nožogojumi Skatīt vairākOgļu kastes (Grili, mangaļi) Skatīt vairāk   Seifi Skatīt vairāk      Seifi ar laika aizturi Skatīt vairāk      Depozīta seifi Skatīt vairāk      Seifu izgatavošana, ražošana Skatīt vairāk      Ieroču seifi un skapji Skatīt vairāk      Iebūvejamie seifi, sienas seifi Skatīt vairāk      Ugunsdrošie seifi Skatīt vairāk      Metāla skapji dokumentiem Skatīt vairākBanku iekārtas un aprīkojums    Kases pārvietojamās ierīces (moduli) Skatīt vairāk
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 59150
Meklēšanas rezultātos parādīts : 793260


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Birzgaļi Z/S, lauksaimniecības tehnikas tirdzniecība
Birzgaļi Z/S,  lauksaimniecības tehnikas tirdzniecībaJauni un lietoti traktori no Japānas. Piekabes, arkli, frēzes, traktoru servisa apkope un garantijas remonti. MITSUBISHI, FOTON, KUBOTA, ISEKI, MURATORO, YANMAR
Villa Avoti, viesu nams
Villa Avoti, viesu namsLieliska iespēja kopā ar ģimeni vai draugiem atpūsties no pilsētas dzīves skaistā vietā 4 km attālumā no Siguldas pilsētas centra pie Matiņas ezera. Šeit Jūs atradīsiet iekārtojuma greznumu un neskartas dabas vienkāršību ar putnu dziesmām un meldru šalkoņu.
Skandināvs 3XL, veikals
Skandināvs 3XL, veikalsSIA „Skandināvs” piedāvā plašāko lietoto preču sortimentu Kurzemē t.i.- lietoti apģērbi, mēbeles, trauki, dažādi sadzīves priekšmeti, elektropreces, interjera lietas, antīki priekšmeti un mēbeles, sporta preces, aprīkojums invalīdiem u.c. preces.
Burtnieki, viesu māja
Burtnieki, viesu mājaViesu nams Burtnieki atrodas apmēram 120 km no Rīgas un 25 km no Valmieras, teikām apvītā Burtnieka ezera krastā. Piedāvājam atpūtu no pilsētas kņadas un trokšņiem, izbaudot klusumu mūsu nelielajā parciņā.  
Hotel KOLUMBS, viesnīca
Hotel KOLUMBS, viesnīcaGaidām ciemos gan liepājniekus, gan pilsētas viesus. Piedāvājam mājīgas telpas darbam, atpūtai un izklaidei. Viesnīcā pieejami 30 mājīgi un komfortabli numuriņi, konferenču un semināru zāle ar patīkamu interjeru. Restorānā kopā ar draugiem varēsit aizmirst ikdienas steigu un rūpes. Atpūtas kompleksā varēsit baudīt saunu ar hidromasāžas vannu.
Mauriņi, viesu nams
Mauriņi, viesu namsViesu nams Mauriņi atrodas Allažu pagastā, aptuveni sešu kilometru attālumā no Siguldas. Mauriņi ir divstāvu ēka, ar individuāli iekārtotiem numuriņiem, kamīna telpu, baseinu, pirti un lielāku svinību zāli. Semināru rīkotāji
Mālpils muiža, viesnīca
Mālpils muiža, viesnīcaMālpils muiža piedāvā plašas, dažāda izmēra telpas konferencēm, semināriem vai banketiem, jaukām svinībām vai kāzām – greznu Deju zāli, Cigāru zāli ar plašu āra terasi, Restorāna halli, Mednieku zāli un Ziemas dārzu.
Copes, viesu nams
Copes, viesu namsViesu nams Copes. Labiekārtotas istabas, banketu zāle, pirts. Atpūta uz ūdeņiem, makšķerēšana. 58 km no Rīgas.
Tehnika darbam un atpūtai, tehnikas veikals
Tehnika darbam un atpūtai, tehnikas veikalsTehnikas veikals ir pasaules vadošo meža un dārza tehnikas ražotāju pārstāvis. Nodrošinām kvalitatīva apkalpošanu, servisu un zemākās cenas!
Visi banneri