Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Virškalni, ZS, labiekārtošana, apzaļumošana

Virškalni, ZS, labiekārtošana, apzaļumošana

Virškalni, Ķekavas novads, Latvija, LV-2123
(+371) 26101955
(+371) 29585116
(+371) 29454118
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts
Mūsu pamatnodarbošanās ir apzaļumošanas projektu izstrāde un dārzu ierīkošana. Tāpat arī rožu un daudzu citu pašu audzētu stādu vairumtirdzniecība un mazumtirdzniecība. Z/s “Virškalni” strādā no 1992. gada. Audzējam 150 rožu šķirnes, kuras piedāvājam arī pašlaik.Audzējam dekoratīvos skuju un lapu kokus, kā arī vasaras puķes. Nodarbojamies arī ar projektu izstrādi, dārzu labiekārtošanu un kopšanu. No 1998. gada sadarbojamies ar Holandes kokaudzētavu, no kurienes ievedam Latvijas augšanas apstākļiem piemērotus augus. Vairumtirdzniecībā un mazumtirdzniecībā: Dažādu lielumu un speciālo formu dekoratīvie augi: - aktinīdijas, bārbeles, bukši, virši, lazdas, kļavas, segliņi, deicijas, dižskābarži, dekoratīvās ābeles un plūmes, hortenzijas, efejas, karaganas, robīnijas, pūpoli, kārkli, spirejas, ceriņi, gobas, veigelas, rododendri, pacipreses, kadiķi, egles, priedes, īves, tūjas, vīnkoki, hostas, miskantes, jāņogas. Rožu stādi (150 šķirņu):rožu tējhibrīdi, floribundrozes, mini rozes, zemsedzes rozes, vīteņrozes, krūmu rozes un parku rozes. Dzīvžogu stādmateriāls Mūsu audzētajiem stādiem ir augsta kvalitāte un zemas cenas. Plašais sortiments patiks visiem, kuri meklē ko interesantu savai sētai, dārzam, pagalmam, puķu dobei, dzīvžogam vai lapenei. Iespējams visu veidu augus izvēlēties sev vajadzīgajā lielumā, daudzumā un cenā. Piedāvājam pilnu stādu klāstu paša skaistākā dārza izveidošanai.
Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresLabiekārtošana, apzaļumošana Skatīt vairāk   Ainavu arhitektūra, dizains Skatīt vairāk   Dekoratīvo strautiņu un dīķu ierīkošana Skatīt vairāk   Zālienu, mauriņu ierīkošana, kopšana Skatīt vairāk   Dārza celiņu, dārza laukumu izveide    Dzīvžogi Skatīt vairāk   Apstādījumi Skatīt vairāk   Strauti un kaskādes    Akmensdārzu ierīkošana    Rozāriji Skatīt vairākStādaudzētavas Skatīt vairāk   Dekoratīvie āra augi    Ziemcietes    Rožu stādi    Skuju koki Skatīt vairāk      Priedes       Egles    Lapu koki un krūmi    Kadiķi Skatīt vairāk   Tūjas    Pacipreses    Rododendri
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 69097
Meklēšanas rezultātos parādīts : 611726


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Pārcelšanās24.lv, pārvietošanās serviss
Pārcelšanās24.lv, pārvietošanās servissPārcelšanās24.lv piedāvā dažādus pārvākšanās servisa pakalpojumus visā Latvijā un Eiropā.
Viduslaiku izklaides
Viduslaiku izklaidesSIA "Niedru lija" piedāvā atraktīvas izklaides viduslaiku garā - šaušanu ar loku, arbaletu, cirvja un šķēpa mešanu, monētu kalšanu. Mūsu arbalets ir viduslaiku arbaleta atdarinājums (~ 14.gs.), metamie cirvji - 13.gs. Vācu kaujas metam
Mežvidi, viesu nams
Mežvidi, viesu namsMežvidi ir jauns viesu nams Kurzemē. Veidojot vietu kā jautrām svinībām, tā mierīgai atpūtai, centāmies apvienot mūsdienu vajadzības ar senatnes vērtībām.
Pārvietojamās pirtis, kubli, SUP dēļu un laivu noma
Pārvietojamās pirtis, kubli, SUP dēļu un laivu nomaPārvietojamās pirtis - mucas, baļļas (kubli). Laivu noma braucienam pa Abavu, laivošana Kurzemē, laivu noma Kandavā, šoferu transports no laivošanas gala punkta līdz vietai, kur esat sākuši ceļojumu un atstājuši Jūsu transporta līdzekļus. SUP dēļu noma. Dārza spēles.
Zaļie ābolīši, viesu nams
Zaļie ābolīši, viesu namsViesu nams Zaļie Ābolīši atrodas Ventspils ostas pilsētā un piedāvā naktsmītni ar bezmaksas privāto autostāvvietu un bezmaksas bezvadu interneta pieslēgumu publiskajās zonās. Pilsētas centrs ir 5 minūšu brauciena attālumā.
Arņa Preisa keramikas darbnīca
Arņa Preisa keramikas darbnīcaĪpaši izraudzīti māli, ūdens, kas nostādināts uz dažādiem augiem, trauka izgatavošanas un apdedzināšanas diena, dzīvā malkas uguns, trauka krāsa un rotājums, kā arī Meistara burvju māka ļauj radīt to vienīgo un neatkārtojamo priekšmetu, kas kļūs par jūsu palīgu, nesīs jums prieku un veiksmi.
Madaras, atpūtas māja
Madaras, atpūtas mājaAtpūtas vieta atrodas gleznainā vietā Usmas ezera krastā Mājiņā ir trīs guļamistabas - divas ar divām un viena ar četrām guļvietām. Ir kamīntelpa un virtuve.
Rīgas 3. arodskola, dienesta viesnīca
Rīgas 3. arodskola, dienesta viesnīcaViesnīca atrodas netālu no pilsētas centra, skaistā Ķīšezera krasta tuvumā. Ja vēlaties pavadīt nakti pie mums vai palikt ilgāk, mēs piedāvājam divvietīgus, trīsvietīgus numurus.
Vintāža, viesu nams
Vintāža, viesu namsViesu nams svinībām ar banketa zāli līdz 45 cilvēkiem kāzu, jubileju, dzimšanas dienu un korporatīvo pasākumu organizēšanai vai vienkāršai atpūtai.
Visi banneri