Līga, sporta klubs

  • Zeltiņi, Bukulti, Garkalnes pagasts, Ropažu novads, Latvija, LV-1024
  • (+371) 29134780
Produkti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozares
EscapeTown, izlaušanās spēles
EscapeTown, izlaušanās spēlesIZLAUŠANĀS SPĒLES. Kopā ar draugiem vai kolēģiem dodies neaizmirstamā piedzīvojumā Otrā pasaules kara tematikā. Izaiciniet sevi un pārbaudiet, cik atjautīgi, izveicīgi esiet spriedzes apstākļos un vai spējat saglabāt loģisko, analītisko domāšanu un darboties komandā.
Burtnieki, viesu māja
Burtnieki, viesu mājaViesu nams Burtnieki atrodas apmēram 120 km no Rīgas un 25 km no Valmieras, teikām apvītā Burtnieka ezera krastā. Piedāvājam atpūtu no pilsētas kņadas un trokšņiem, izbaudot klusumu mūsu nelielajā parciņā.  
DUNENSE, ādas aksesuāri
DUNENSE, ādas aksesuāriRoku darbs, pasūtījumi pēc klientu vēlmēm, iespēja iestrādāt logotipu. Grāmatas ādas vākos, ādas piezīmju bloknoti, ādas somas, ādas vāki restorānu ēdienkartēm, dažādi citi ādas izstrādājumi.
Zilver, vīna darītava
Zilver, vīna darītavaPatlaban “Zilver” vīna darītavā tiek ražoti vairāk kā 10 dažādu ogu, augļu, meža ogu un pat ziedu vīni. Blakus esošajā vīnotavā kā tūristu grupām, tā arī individuālajiem apmeklētajiem tiek piedāvāta iespēja nobaudīt darītos vīnus, starp kuriem ikviens noteikti atradīs savai gaumei atbilstošu.
Latroof Ltd, SIA, jumtu segumi
Latroof Ltd, SIA, jumtu segumiLatroof Ltd. Jumta segumu materiāli, matāldakstiņi, profilētās loksnes jumtam un sienām. Bitumena dakstiņa jumti, polimēr-bitumenu ruļļu materiāli.
Aviokase.Lv, aviobiļetes on-line
Aviokase.Lv, aviobiļetes on-lineLētas aviobiļetes. Visi lidojumi. Visi galamērķi. Visas vietas. Ryanair, Wizz Air, Norwegian, airBaltic, Lufthansa, Aeroflot, Finnair, LOT, SAS, easyJet, Turkish Airlines...
Vestiena***, viesnīca
Vestiena***, viesnīcaViesu nams, kafejnīca, telpas semināriem un pirts. Makšķerēšana tuvumā esošajos ezeros un sēņošana. Blakus atrodas Latvijas lepnums - Gaiziņkalns (311 m), turpat līdzās - Bākūžkalns (268 m).
Terion, veterinārā klīnika
Terion, veterinārā klīnikaTerapija, vakcinācija, ķirurģija, ultrasonogrāfija, veterinārā aptieka un aptieka, kaķu barība, suņu barība. Kaķu, suņu, sesku, trušu ārstēšana.
Mežābeles, brīvdienu māja
Mežābeles, brīvdienu mājaAtrodas ekoloģiski tīrā, dabas aizsargājamā zonā Dridža ezera dabas parkā, 17 km attālumā no Krāslavas. Tās apkārtnē ir mežs, pļavas, dzidrs ezers - bagāts ar zivīm.
Virškalni, ZS, labiekārtošana, apzaļumošana
Virškalni, ZS, labiekārtošana, apzaļumošana Z/s Virškalni pamatnodarbošanās ir apzaļumošanas projektu izstrāde un dārzu ierīkošana. Tāpat arī rožu un daudzu citu pašu audzētu stādu vairumtirdzniecība un mazumtirdzniecība.
Visi banneri
laba_seta.jpgRundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma