Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma

Duntes tautas nams

Pagastnams, Dunte, Liepupes pagasts, Limbažu novads, Latvija, LV-4023
(+371) 64020303
 
VissPiedāvājumi
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresKultūras un tautas nami

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 7395
Meklēšanas rezultātos parādīts : 22385
Skatīt arī katalogā : Kultūras un tautas nami


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Albatross SPA
Albatross SPAPēc atjaunošanas durvis vēris mājīgais Albatross SPA atpūtas komplekss. Atpūtas kompleksā ir 25m peldbaseins ar trīs celiņiem ar 28 °C ūdens temperatūru, baseina dziļums seklākajā galā ir 1 metrs, vidū – 1,5 metri, dziļākajā galā 2 metri, 7m bērnu baseins ar ūdens temperatūru 32 °C, vidējais dziļums 0.5 metri, sauna un tvaika pirts.
Kampas, mēbeles
Kampas, mēbelesKampas. Jebukrš cilvēks vēlas naturālas, komfortablas un stipras koka mēbeles. Mēs piedāvājam masīvas ozolkoka mēbeles no Lietuvas.
Ziedugravas, atpūtas bāze
Ziedugravas, atpūtas bāzeLaipni gaidīti Ziedugravās - lieliska vieta svinībām, atpūtai, ,sporta spēlēm. Pirts, naktsmītnes, atpūta pie dabas un ezera.
Cheirons, veterinārā klīnika - aptieka
Cheirons, veterinārā klīnika - aptiekaKlīnikā piedāvājam daudzpusīgu visa veida veterināro palīdzību dzīvniekiem (suņiem, kaķiem, seskiem, trušiem, jūras cūciņām, kāmīšiem u.c.) Slimību diagnostika un ārstēšana, vakcinācija, mikročipēšana, ķirurģiskās operācijas dzīvniekiem (t.sk. kastrācija, sterilizācija, audzēju operācijas, kaulu lūzumu operatīvā un konservatīvā ārstēšana, traumas, brūces u.c.) Laboratorijas analīzes, rentgens, ultrasonogrāfija.
Ziemupes Muiža, SPA viesnīca
Ziemupes Muiža, SPA viesnīcaViesnīca Ziemupes Muiža & SPA atrodas Ziemupē, 1,9 km attālumā no Ziemupes pludmales. Viesu rīcībā ir restorāns, bezmaksas privātā autostāvvieta, bārs un koplietošanas atpūtas telpa. Naktsmītnei ir dārzs un terase.
Bucefāls, krodziņš
Bucefāls, krodziņšKrodziņa Bucefāls - telpas banketiem, galdu klāšana, karstais galds un aukstais galds. Viesu nams, pirts, baseins.
R. A. Kaspari, celtniecības un remonta darbi
R. A. Kaspari, celtniecības un remonta darbiR.A. KASPARI - No idejas līdz atslēgai! Darbojas vispārējās celtniecības un inženiertīklu izbūves jomā. Firmā strādājošie speciālisti ir profesionāļi savā nozarē.
Veselības centrs Medeors pluss-S
Veselības centrs Medeors pluss-SMūsu Veselības centrs Medeors pluss-S” ir izveidots  ar nolūku sniegt palīdzību cilvēkiem ar muguras problēmām, sporta traumām, pēc operācijas rehabilitācijā, piedāvājam veselības uzturēšanas programmas biroja darbiniekiem, grūtniecēm, sievietēm pēcdzemdību periodā, kā arī tiem kuriem pāri 60 un vairāk.
Sandras Baumanes dāvanu darbnīca
Sandras Baumanes dāvanu darbnīcaSandras Baumanes radošajā darbnīcā var pasūtīt interjera priekšmetus: spoguļus, spilvenus, svečturus, gleznas, traukus sava mājokļa iekārtošanai kā arī dāvanām draugiem, kolēģiem, biznesa partneriem.
Visi banneri