Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma

Jaunsvirlaukas 3. bibliotēka

Vecsvirlauka, Jaunsvirlaukas pagasts, Jelgavas novads, Latvija, LV-3030
 
VissPiedāvājumi
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresBibliotēkas

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 6393
Meklēšanas rezultātos parādīts : 34938
Skatīt arī katalogā : Bibliotēkas


Radisson Hotel Old Town Riga, viesnīca
Radisson Hotel Old Town Riga, viesnīcaViesnīcas Astor Rīga Hotel centrālā atrašānās vieta ir ideāli piemērota kā biznesa ceļotājiem, tā arī tūristiem. Vecrīga un Rīgas centrs, kā arī vispopulārākas apskates vietas, atrodas tikai dažu minūšu gājienā no viesnīcas.
Žagarkalns, slaloma trase
Žagarkalns, slaloma traseAktīvā atpūta, Slēpošana un snovbords Kalnu slēpošanas trases, Distanču slēpošana, Ziemas inventāra noma, Slēpošanas instruktori, Naktsmītnes
Ezernieki, viesu nams
Ezernieki, viesu namsEzernieki ir vieta, kur varēsiet atpūsties gan lielā kompānijā, gan šaurā draugu lokā. Iespējams uzņemt no 20 līdz 60 viesu.
Arkadia, SPA viesnīca
Arkadia, SPA viesnīcaHotel-Spa Arkadia. Viesnīca, SPA centrs, saunas, džakuzi, baseins, bistro, restorāns,  konferenču zāles, banketi un svinības, biljards, atpūta ar bērniem
RENT A CAMPER, auto noma
RENT A CAMPER, auto nomaKemperu un piekabju noma. Komfortablās un mobilās automājas ir iekarojušas ceļotāju simpātijas un ieguvušas atzinību visā pasaulē.
Miķeļbāka, kempings
Miķeļbāka, kempingsViesu nams Miķeļbāka piedāvā kempinga mājiņas. Duša un WC servisa mājā. Ir iespējams pasūtīt ēdināšanu. Velosipēdu īre, ogošanas un sēņošanas iespējas. Viesu nams atrodas netālu no jūras.
PREMIUM MANAGEMENT, SIA
PREMIUM MANAGEMENT, SIABiznesa un personības izaugsmes koučings iedrošina un palīdz apzināties savu patieso spēku, izveidot biznesa un privātus mērķus un atbalsta to efektīvā sasniegšanā, lai dzīvotu veiksmīgu un pilntiesīgu dzīvi. Koučs palīdz atklāt, ko Tu patiesi vēlies, lai ktu dzīvot dzīvi veidotu pēc saviem noteikumiem. Uzņemies atbildību par savu dzīvi un rezultātiem jau šodien.
Zariņi, viesu māja
Zariņi, viesu mājaLaipni lūdzam viesu mājā "Zariņi". Krievu pirts ar baseinu,  sauna, naktsmītnes, lapene, ugunskura un telšu vietas. Telpas banketiem un svinībām.
Hotel Tigra, viesnīca
Hotel Tigra, viesnīcaViesnīca Tigra Cēsu pievārtē Jūs gaidīs, lai sniegtu atpūtu pēc dienas darbiem un aktivitātēm. Īpašus brīžus var baudīt Atpūtas centrā, kurā ir pirts, baseins un banketu-semināru zāle.
Ūši, kempings
Ūši, kempingsKolkasraga tuvums, jūras un priežu smaržas piesātināts gaiss, sena vēsture un savdabīga vietas identitāte ir Kolkas rakturiezīmes, kuras uzsūkušas sevī arī Ūšu sēta un tās cilvēki. Piedāvājam iepazīt Kurzemes tālākā ziemeļu stūra identitāti izbaudot nesteidzīgu atpūtu jūras tuvumā.
Visi banneri