Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Pāces vilnas fabrika

Pāces vilnas fabrika

Pāces dzirnavas, Dundagas pagasts, Talsu novads, Latvija, LV-3270
(+371) 63242360
(+371) 26431463
(+371) 26 311 838 - Veikals Rīgā
 
VissPiedāvājumiGalerijaVideoKarte
Apraksts

Pāces vilnas fabrikas JAUNĀ rudens raža - 15 dažādu RAIBO dziju veidi.
Un siltākām sajūtām varēs iegādāties īstas VILNAS SEGAS, kuras pildītas ar EKO vilnu, pārstrādātu Pāces vilnas fabrikā.
Pretī krāsainam rudenim- ar krāsainiem, siltiem rokdarbiem un sajūtām!

Pāce ir vienīgā vieta Kurzemē, kur vēl pārstrādā vilnu un, cik mums zināms, tad arī vienīga vieta Latvijā, kur veic pilnu vilnas pārstrādes procesu.

Vilnas pārstrādes tradīcijas Pācē ir kopš 19.gs. beigām, pirmās Latvijas Republikas gados šeit ir velta vadmala. Padomju gados Pācē bija otrs lielākais sadzīves pakalpojumu sistēmas cehs Latvijā, kas pārstrādāja aitu vilnu.

Mēs lepojamies ar to, ka mūsu pamatnodarbe ir Latvijā audzēto aitu- vilnas pārstrāde. Tā atbalstām vietējos aitaudzētājus un saglabājam Latvijas lauku dzijas īpašības!

Mēs savu dziju ražojam no 100% Latvijas aitu vilnas, nejaucam un NEIEPĒRKAM vilnu, kas nākusi no JAUNZĒLANDES.
Izņēmums ir vienīgi dabīgi pelēkā aitu vilna, ko iepērkam no Zviedrijas. Jo pie mums šādu šķirņu aitu ir, diemžēl, ļoti maz.

Garantējam, ka dzija nav tās sākotnējā apstrādes procesā ķīmiski apstrādāta- karbonizēta ar spēcīgiem ķīmiskām vielām, kas "izēd" ārā netīrumus un augu daļiņas no nemazgātas vilnas, kas tajā "ieķērusies", aitām mielojoties ar sienu, zāli.
Dzijā ir maksimāli saglabāta dabīgā viela- lanolīns (aitu tauku dziedzeru sekrēts), kas nodrošina, lai vilna (dzija) sildītu.
Vienīgais ķīmiskais komponetnts ir krāsa- bet arī tā ir viena no labākajām Eiropā, ražota Šveicē. Un ķīmiskais sastāvs ir niecīgs. Bet bez tās, diemžēl, nebūtu šo košo krāsu. Ja krāsotu dziju ar dabīgajām-eko krāsvielām, tad kilograms par dziju būtu piecas reizes dārgāks!

No šī var secināt- ka Pācē ražotā dzija- DABĪGAJOS toņos ir tiešām DABĪGA un EKOLOĢISKI TĪRA!!!
Nopērkot Pācē ražoto dziju. Pircējam ir pievienotās vērtības sajūta. Viņš ir nopircis īstu Latvijas lauku dziju!

Lai katram izdodas atrast savu īsto un īpašo dziju, kas uzrunā!

Galerija
Video
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresDzijas Skatīt vairāk   Vilnas dzijas    Vienkārtīgas vilnas dzijas    Divkārtīgas vilnas dzijas    Trīskārtīgas vilnas dzijas    Daudzkrāsainas vilnas dzijas    Batikotas dzijas    Lauku dzija Vilnas pārstrāde Skatīt vairākEkskursijas Segas Vilnas segas Aitas vilnas segas Segas no dabīga materiāla
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 109456
Meklēšanas rezultātos parādīts : 198221


Eģīši, ZS
Eģīši, ZSSaimniecība nodarbojas ar graudkopību, smiltsērkšķu ogu audzēšana un attīsta tūrisma nozari. Zemnieku saimniecības vīzija ir strādāt ilgspējīgi, saskaņā ar dabu un dalīties tajā ar līdzcilvēkiem- būt šeit un tagad, pieskarties zemei, ieklausīties dabas skaņās, ievilkt elpu, sajust vēju.
Pazemes ezeri, apskates objekts
Pazemes ezeri, apskates objektsTūrisma apskates objekts - vienīgie pazemes ezeri Latvijā.
Indāni, lauku māja
Indāni, lauku mājaLauku māja, pirts, lauku saimniecība (bioloģiskā lauksaimniecība). Izjādes ar zirgiem, ekskursijas pa lauku saimniecību. Seno darbarīku kolekcijas.
Deko Dārzs
Deko DārzsNodrošinām visu darbu kompleksu, ieskaitot teritorijas attīrīšanu, gružu aizvešanu, vietas planēšanu, dārza apūdeņošanu, auglīgās augsnes ievešanu, zāliena ierīkošanu, stādījumu ierīkošanu.
Robežnieki kokaudzētava
Robežnieki kokaudzētavaPlašs skujkoku, lapu koku, krūmu un ziemciešu puķu stādu sortiments. 130 dažādu krāsu, formu skujkoku, 250 lapu koku un krūmu nosaukumi, kā arī ap 200 ziemciešu puķes.
Stādu placis Lielvārde, labiekārtošana, apzaļumošana
Stādu placis Lielvārde, labiekārtošana, apzaļumošanaSietiņš GO. Ainavu un apstādījumu projektēšana, apzaļumošana. Zālieni, apstādījumi, akmens dārzi, dekoratīvie augi. Stādu piegāde, konsultācijas. Auto riepas, riepu remonts, balansēšana.
Eiropas reģionālais tūrisma institūts
Eiropas reģionālais tūrisma institūtsTūrisma ziņu portāls Eiropa.lv: tūrisma ziņas, eKatalogs, semināri, apmācības, konsultācijas, vēstkopas, CV online.
Rozā sapnis, karnevālu un vakartērpu noma, interneta veikals
Rozā sapnis, karnevālu un vakartērpu noma, interneta veikalsRozā sapnis. Karnevāla un vakara tērpi, noma un aksesuāri.
Miedziņš, veikals
Miedziņš, veikalsViss guļamistabai un saldam miegam. Matrači, segas, spilveni, gultas pārvalki, spilvendrānas, palagi utt. Mūsu piedāvātā produkcija ir no tīrām, humānekoloģiskām izejvielām, ražota ar videi draudzīgām metodēm un modernām tehnoloģijām.
Port Hotel, viesnīca
Port Hotel, viesnīcaPORT HOTEL atrodas vienā no skaistākajām un ekskluzīvākajām vietām Pierīgā – Ādažos, ieskauta skaista priežu meža ielokā. Viesnīca piedāvā 29 mūsdienīgus, ērtus un komfortablus numurus 3 klājos ar individuālu dizainu un visu nepieciešamo viesu ērtībām
Visi banneri