Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma

Dzīvnieku pasaule, veikals

Mālkalnes prospekts 30, Ogre, Ogres novads, Latvija, LV-5001
(+371) 29269590
 
VissPiedāvājumi
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresDzīvnieku barība

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 5987
Meklēšanas rezultātos parādīts : 28261
Skatīt arī katalogā : Dzīvnieku barība


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Radošuma attīstības centrs, SIA
Radošuma attīstības centrs, SIA«Radošuma attīstības centrs» - neformālas izglītības iestāde. Mācību kursi. Mākslas pakalpojumi. Ierāmēšana, rāmju dizains.
Debesiss SIA, apbedīšanas birojs
Debesiss SIA, apbedīšanas birojsApbedīšanas firmas Debesis piedāvājums: - apbedīšanas pakalpojumi - Dokumentu noformēšana. - Diennakts morga pakalpojumi, bezmaksas uzglabāšana morgā. - Zārki. - Krusti. - Pārklāji. - Katafalks. - Transports bēru viesiem
Vintāža, viesu nams
Vintāža, viesu namsViesu nams svinībām ar banketa zāli līdz 45 cilvēkiem kāzu, jubileju, dzimšanas dienu un korporatīvo pasākumu organizēšanai vai vienkāršai atpūtai.
CLC, grāmatvedības pakalpojumi
CLC, grāmatvedības pakalpojumiGrāmatvedības pakalpojumi, konsultācijas, uzņēmumu reģistrācija. Virtuālais birojs.
PIF PAF, peintbola parks, sporta un atpūtas centrs
PIF PAF, peintbola parks, sporta un atpūtas centrsPeintbola PIF PAF. Piedāvājam sporta spēles un azartiskas aizraušanās apvienojumu – peintbolu. Ietaupiet savu laiku un degvielu:mēs esam tikai 20 km no Rīgas centra.
Viesu nams "Imantas" un kempings "Sīļi"
Viesu nams Atpūtas un veselības centrs "Imantas" piedāvā rehabilitāciju un atpūtu vienā no skaistākajām un zaļākajām vietām Latvijā, Kurzemes piekrastē, - Jūrkalnes stāvkrastā. Apkārtējās dabas skaistums relaksē un dziedina jau pats no sevis.
Kalēji, brīvdienu māja
Kalēji, brīvdienu mājaViesu māja, pirts un kempings Mazirbē. Jūra un pludmale bez burzmas. Lieliska atpūta no pilsētas kņadas.
Pazemes ezeri, apskates objekts
Pazemes ezeri, apskates objektsTūrisma apskates objekts - vienīgie pazemes ezeri Latvijā.
Jāņa Jaunsudrabiņa muzejs Riekstiņi
Jāņa Jaunsudrabiņa muzejs RiekstiņiPamatekspozīcija iepazīstina ar Jaunsudrabiņa dzīvi un daiļradi – te skatāmas viņa grāmatas, gleznas, fotogrāfijas, personīgās lietas(arī no Vācijas) u.c., bet 19.-20.gs.sākuma sadzīves priekšmeti, kas iegūti Neretas pagasta un tuvākās apkārtnes viensētās, dod ieskatu tā laika sadzīvei lauku sētā.
Visi banneri