Dzintara rotas, salons

Produkti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozares
Statistika:
Pilnībā apskatīts : 1865
Meklēšnas rezultātos parādīts : 9752
Skatīt arī katalogā : Juvelierizstrādājumi

Mīļmājiņa, brīvdienu māja
Mīļmājiņa, brīvdienu mājaMīļmājiņa ir veidota, lai jūs apburtu ar lauku šarmu, esot tuvu pilsētai. Tā ir vieta, kur atpūsties ārpus mājas, jūtoties kā mājās, ērti baudīt nedēļas nogales un brīvdienas, un rast iespēju atjaunot enerģiju, atrast jaunas idejas, vēlmes un spēku būt, darīt un radīt.
EscapeTown, izlaušanās spēles
EscapeTown, izlaušanās spēlesIZLAUŠANĀS SPĒLES. Kopā ar draugiem vai kolēģiem dodies neaizmirstamā piedzīvojumā Otrā pasaules kara tematikā. Izaiciniet sevi un pārbaudiet, cik atjautīgi, izveicīgi esiet spriedzes apstākļos un vai spējat saglabāt loģisko, analītisko domāšanu un darboties komandā.
Debesiss SIA, apbedīšanas birojs
Debesiss SIA, apbedīšanas birojsApbedīšanas firmas Debesis piedāvājums: - apbedīšanas pakalpojumi - Dokumentu noformēšana. - Diennakts morga pakalpojumi, bezmaksas uzglabāšana morgā. - Zārki. - Krusti. - Pārklāji. - Katafalks. - Transports bēru viesiem
Nāras, viesnīca - atpūtas komplekss
Nāras, viesnīca - atpūtas komplekssAtpūtas centrs Nāras atrodas pašā Naukšēnu centrā, Rūjas upes krastā, bijušā spirta brūža ēkā, 156 km no Rīgas, 50 km no Valmieras.
Porto Resort, viesnīca
 Porto Resort, viesnīcaPORTO RESORT ir lieliska guļbūves viesnīca ar plašu teritoriju pašā Lilastes ezera krastā. Tā ir lieliska vieta atpūtai ar ģimeni un draugiem, svinībām un kāzām, kā arī biznesa darījumiem, tikšanām un semināru organizēšanai.
Mauriņi, viesu nams
Mauriņi, viesu namsViesu nams Mauriņi atrodas Allažu pagastā, aptuveni sešu kilometru attālumā no Siguldas. Mauriņi ir divstāvu ēka, ar individuāli iekārtotiem numuriņiem, kamīna telpu, baseinu, pirti un lielāku svinību zāli. Semināru rīkotāji
Lielanteni, kokapstrāde
Lielanteni, kokapstrādeBūvniecības zāģmateriāli, apdares dēļi, koka paletes, ražoti un piegadāti sadarbības partneriem EU. Uzņēmums piedāvā visa veida zāģmateriālus celtniecībai - dēļus, brusas, latas.
SPĪĶERU KONCERTZĀLE
SPĪĶERU KONCERTZĀLEPašā Rīgas sirdī sajūtama seno laikmetu elpa un modernā dinamika. Omulīgas mājas ikvienam mākslas un atpūtas baudītājam! Satikšanās vieta dažādiem notikumiem - konferencēm, prezentācijām un ceremonijām, radošām darbnīcām un svinībām, kā arī teātra izrādēm un koncertiem, kino seansiem. Telpu noma dažādiem korporatīviem pasākumiem vai vienkārši mājīgam draugu ballēm.
Sutras Z/S, lauku māja
Sutras Z/S, lauku mājaZ/S SUTRAS piedāvā atpūtu lauku viensētā ar pirti: atpūtu pie āra kamīna un ugunskura, sporta spēles, bērnu izklaidi un svinēt jubilejas.
INSAFE, SIA
INSAFE, SIALielākais seifu un metāla mēbeļu ražotājs un izplatītājs. Mūsu preču klāstā ir seifi un metāla mēbeles. Seifi ir testēti neatkarīgās laboratorijās un ieguvuši Eiropā atzītus sertifikātus – ECB-S un IMP.
Visi banneri
laba_seta.jpgRundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma