Искать на картеПоисковикКаталогОбьявлениеСтатьиМои данныеРеклама
Pils parks, парк

Pils parks, парк

Cēsis, Cēsu novads, Latvija
 
ВсёПредложениеГалереяКарта
Описание
Tā pirmsākumi saistāmi ar 1812.gadu, kad Riekstu kalna un ordeņa pilsdrupu teritorijā sāka veidot parku. Tas ir vairākas reizes pārbūvēts un uzlabots. Parka kāpņu lejasdaļas malās novietotas astoņas bērnu skulptūras. Pie dīķa apskatāmas skulptūras – zvejnieki, kas velk tīklus, bet tā centrā izvietota dekoratīva skulptūra strūklakas veidā – jaunekļa figūra ar lielu zivi. Riekstu kalns ir vieta, kur XI–XIII gs. atradusies vendu koka pils. Viņu vārds devis pilsētas vācisko nosaukumu – Wenden. Ap pilskalnu senatnē veidojies pirmais ciems un vēlāk pilsēta.
Галерея
ПредложениеПродукты, услуги, ключевые словаПарки подробнее   Обьекты для туристического осмотра подробнее
Карта

Статистика:
Полнастю просмотрен : 13288
Показан в результатах поиска : 66979


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" - это относительно новый питомник, семейный бизнес, расположенный в волости Бирзгале Огрского района. Мы специализируемся на рассаде летних цветов и зимостойких растений. Мы также предлагаем рассаду овощей: помидоров, огурцов, тыквы, арбузов, дынь и других.
Boats SB, SIA
Boats SB, SIABoats SB производит изделия из стекловолокна. Изготовление наружных бассейнов, весельных лодок, каноэ, производство аварийно-спасательных плотов, изготовление моделей и форм для бетонного литья.
UAB Tvora, ворота, заборы, автоматика
UAB Tvora, ворота, заборы, автоматикаЗАО Tvora - предприятие узкой специализации , предлагающее большой спектр заборов. Мы являемся официальными представителями многих Европейских производителей.
R. A. Kaspari, cтроительные и ремонтные работы
R. A. Kaspari, cтроительные и ремонтные работыR.A. KASPARI - No idejas līdz atslēgai! Darbojas vispārējās celtniecības un inženiertīklu izbūves jomā. Firmā strādājošie speciālisti ir profesionāļi savā nozarē.
DIAVERS, SIA, жестянщики, кровельные работы
DIAVERS, SIA, жестянщики, кровельные работыJumta seguma remonts, uzstādīšana, skursteņa pieslēguma remonts, sniega barjeras uzstādīšana, jumta logu, lūku iestrāde, jumta seguma papildelementu uzstādīšana, darbs ar dažādiem jumta segumiem, jumta seguma apsekošana un savlaicīga bojājumu konstatēšana, jumta seguma mazgāšana, jumta seguma atbrīvošana no sūnas, jumta seguma atbrīvošana no sniega, apledojuma, lietus ūdens noteksistēmas attīrīšana un, ja nepieciešams, remonts, jumta seguma krāsošanas darbi.
Aleksandra, сауна - центр для отдыха
Aleksandra, сауна - центр для отдыхаVienmēr esam priecīgi Jūs redzēt mūsu jaunajās VIP saunās pašā pilsētas centrā. Jūsu rīcībā somu sauna, skaists, silts baseins ar kaskādi, hidromasāžu, pagaismu un mūsdienu filtrācijas sistēmu
Žagarkalns, slaloma trase
Žagarkalns, slaloma traseАктивный отдых, Катание на лыжах и сноуборде Горнолыжные склоны, Беговые лыжи, Прокат зимнего снаряжения, Лыжные инструкторы, Проживание
Daiga Liepa, pirtniece
Daiga Liepa, pirtnieceEsmu pirtniece un pirtsslotu meistare. Pirts ir ieņēmusi nozīmīgu vietu manā dzīvē, un man liels prieks, ka ar pirts palīdzību varu sagādāt daudz jaukus, patīkamus un veselīgus brīžus arī citiem cilvēkiem.
Photorent, IK
Photorent, IKFotonoma Rīgas centrā piedāvā kameras, objektīvus, zibspuldzes, audio un video tehniku, apgaismojumu un citus aksesuārus profesionāļiem un amatieriem. Pastāvīgajiem klientiem un īrei ilgtermiņā atlaides.
Kombucha, ресторан
Kombucha, ресторанMēs esam parūpējušies par to, lai ienākot pie mums Jūs aizmirstu par ikdienas steigu. Rūpēsimies, lai Jūs pārņem patīkamas sajūtas un smaids uz lūpām! Mūsu restorāns piedāvā ne tikai veselīgu, bet arī gardu un pilnvērtīgu maltīti.
Visi banneri