Search mapSearchCatalogArticelsMy dataAdvertise
Zalensų sodyba, guest house

Zalensų sodyba, guest house

Padubysio kaimas, Vilkijos seniūnija, Kauno rajono, Kauno apskritis, Lietuva, LT-54205
(+370) 68633209
 
AllOffers
OffersProducts, services, keywordsGuest Houses

Statistics:
Fully viewed : 8814
Showed in search results : 52008
View in catalog : Guest Houses


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" is a relatively new family-owned nursery located in the Birzgale parish of Ogre municipality. We specialize in bedding plant seedlings and winter-hardy plants. We also offer vegetable seedlings: tomato, cucumber, pumpkin, watermelon, melon and other seedlings.
D.C.S. SIA, moving services
D.C.S. SIA, moving servicesD.C.S. piedāvā:Dzīvokļu pārvietošanās un pārvākšanās pakalpojumi. Mēbeļu izjaukšana un salikšana.
Smagu priekšmetu - pianino, klavieru, seifu
pārvietošana, pārcelšana.
Prezentreklāma, SIA
Prezentreklāma, SIAPrezentreklāma. Dāvanas un suvenīri. Biznesa dāvanas, aksesuāri. Poligrāfija. Vairumtirdzniecība. Interneta veikals.
Ilona Einika, photographer
Ilona Einika, photographerI can say with confidence that I am in love with photography. This activity is not just a hobby, but an opportunity to capture your natural beauty and an opportunity to create a story. During the photo session, I always capture the moment and try to capture true emotions: happiness, tears, laughter, wonder, love. I am always open to cooperation and new challenges!
Dvina, guest house
Dvina, guest houseNaktsmītnes Jēkabpilī - viesu nams Dvina Jēkabpilī. Viesu mājā ir 7 numuri, viesistaba un virtuve. Vienlaicīgi iespējams uzņemt 20 viesus. Pirts ar baseinu un banketu zāle līdz 12 cilvēkiem.
Juris Tumulkāns
Juris TumulkānsKeramiķis Juris Tumulkāns dzīvo un strādā Rīgā, jau 15 gadus vada VEF Kultūras pils Tautas Lietišķās mākslas studiju „Saule”, rīko un piedalās dažādās izstādēs un citos kultūras pasākumos.
Zilver, vīna darītava
Zilver, vīna darītavaPatlaban “Zilver” vīna darītavā tiek ražoti vairāk kā 10 dažādu ogu, augļu, meža ogu un pat ziedu vīni. Blakus esošajā vīnotavā kā tūristu grupām, tā arī individuālajiem apmeklētajiem tiek piedāvāta iespēja nobaudīt darītos vīnus, starp kuriem ikviens noteikti atradīs savai gaumei atbilstošu.
Alturs, IK, Rīgas filiāle, bus rental
Alturs, IK, Rīgas filiāle, bus rentalUzņēmums Alturs IK autobusu nomas un pasažieru pārvadājumu jomā darbojas jau vairāk kā 10 gadus. Mūsu rīcībā ir vadītāji, kas ir uzkrājuši pieredzi daudzos braucienos pa Latviju, Eiropu, Krieviju un citām valstīm.
Dekogrīdas, SIA
Dekogrīdas, SIA Betona kāpņu pakāpienu, metāla margu, koka lentera - atjaunošana/ remonts/ restaurācija
Pazemes ezeri, apskates objekts
Pazemes ezeri, apskates objektsTourism object places; The only subterranean lakes in Latvia.
Visi banneri