Search mapSearchCatalogArticelsMy dataAdvertise
Juris Tumulkāns

Juris Tumulkāns

Pīļu iela 15, Rīga, Latvija, LV-1084
(+371) 29416315
 
AllOffersGalleryMap
Description

Keramiķis Juris Tumulkāns dzīvo un strādā Rīgā, jau 15 gadus vada VEF Kultūras pils Tautas Lietišķās mākslas studiju „Saule”, rīko un piedalās dažādās izstādēs un citos kultūras pasākumos.

Personīgā daiļradē autors ir radošs - izgatavo daudzveidīgu keramiku - gan sadzīvē izmantojamus traukus - krūzes, bļodas, gan svečturus, vāzes, kā arī dekoratīvus darbus un sīkplastiku.

Tā kā darbi nav elitāri snobiski, bet dekoratīvi lietišķi, tos labprāt savai praktiskai vajadzībai un mājokļa interjeram iegādājas gan Latvijā, gan ārvalstīs.

Juris Tumulkāns uzskata, ka patiesa cilvēku interese, atsaucība un labie vārdi rada gandarījumu un veicina daiļrades attīstību.

Gallery
OffersProducts, services, keywordsCeramics    Ceramic tableware       crockery       Dishes, kitchen utensils       Bļodas       Tējkannas       Kafijkannas       Lejamās krūzes       Jugs and cups          Beer mugs       Honey pots       Cukurtrauki       Sālstrauki       Vases       Candle-sticks       Zvani    Decorative ceramics       Dekoratīvi lietišķā keramika (Applied arts )       Applied arts       Tautas māksla (Art)       Interior elements          Design elements       Dizaina keramika       Garden ceramics       Rīgas keramika (Ceramics)       Keramikas izgatavošana pēc pasūtījuma (Ceramics) Craft    Ceramist    Souvenirs       Svilpavnieki    Small plastic arts    Keramikas rotas       Keramikas laivas    Plates    Sienas sķīvji    Keramikas magones    Magnētiņi    Presents    Christmas gifts, presents    Wedding gifts    Keramikas laivas un šāles (Keramikas laivas)    Porcelāna izstrādājumi
Map

Statistics:
Fully viewed : 32474
Showed in search results : 571029


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" is a relatively new family-owned nursery located in the Birzgale parish of Ogre municipality. We specialize in bedding plant seedlings and winter-hardy plants. We also offer vegetable seedlings: tomato, cucumber, pumpkin, watermelon, melon and other seedlings.
Kandava, hotel
Kandava, hotelWe kindly invite you to the new cafe Kandava, which is in the Kandavas old town part, with refined and in the same time comfortable atmosphere. Offer 10 well equipped rooms, banquet and conference hall, bathhouse and jacuzzi.
Neptūns, restaurant
Neptūns, restaurantRestorāns „Neptūns” ir senākais restorāns Jūrmalā, atrodas jūras kāpu zonā un Ķemeru Nacionālā parka teritorijā. Tikai 44 km attālumā no Rīgas varat baudīt jūras gaisu, priežu šalkoņu un gardas maltītes ģimenes vai draugu lokā.
Lilaste, leisure complex
Lilaste, leisure complexClean and fresh forest air, picturesque lake, recreation facilities both on the shore and on water, comfortable rooms – we have everything for wonderful recreation.
Veido sevi, studio
Veido sevi, studioStudio Veido Sevi - a meeting place for ballet, motion and music lovers.
Tava Kafija
Tava KafijaBez kafijas – nu nekur! Gan vasarā, gan ziemā mūsu rokas un lūpas sniedzas pie tases aromātiskas kafijas! Ar mūsu plašo kafijas piedāvājumu klāstu vari iepazīties mājas lapā www.tavakafija.lv, vai veikalā.
Ivonna, SIA
Ivonna, SIAIvonna Ltd. performs tables laying around Riga. We offer dishes for all tastes at very friendly prices. Bringing warm meals for up to 50 persons. Dish rental for free.
Kristīgais bērnu un jauniešu dienas centrs Timotejs
Kristīgais bērnu un jauniešu dienas centrs TimotejsBērnu centra mērķis ir atbalstīt trūcīgo un sociāli izstumto ģimeņu bērnus. Šajā centrā viņiem ir iespēja apmierināt elementāras higiēniskās vajadzības – nomazgāties, izmazgāt drēbes, arī apmainīt drēbes – netīrās atdot mazgāšanā un uzvilkt tīras.
Mencendorfa nams, rīdzenieku māja-muzejs
Mencendorfa nams, rīdzenieku māja-muzejsMencendorfa nams – Rīgas vēstures un kuģniecības muzeja filiāle – ar savu 17.-18. gs. mājokļa noskaņu ir vienīgais šāda tipa muzejs Baltijā un apmeklētājiem atvērts kopš 1992. gada 18. maija. Ekspozīcija iekārtota 1695. gadā celtā namā, kurš līdz pat 1939. gadam bija dzīvojamais nams ar veikalu un noliktavu stāviem.
Bērnu sala, Childrens goods
Bērnu sala, Childrens goodsBērnu preču veikals «Bērnu sala» ir veikals, kurš piedāvā preces zīdaiņiem un bērniem, un gādā par to, lai atvieglotu vecākiem ikdienas soli un rūpes par bērniņu, lai vecāki varētu veltīt daudz vairāk kvalitatīva laika savam mazajam mīlulim.
Visi banneri