Search mapSearchCatalogArticelsMy dataAdvertise

Tinika, SIA

Raiņa iela 31, Jūrmala, Latvija, LV-2011
(+371) 29265028
 
AllOffers
OffersProducts, services, keywordsVehicle trade, Vehicle shows

Statistics:
Fully viewed : 5520
Showed in search results : 27354
View in catalog : Vehicle trade, Vehicle shows


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" is a relatively new family-owned nursery located in the Birzgale parish of Ogre municipality. We specialize in bedding plant seedlings and winter-hardy plants. We also offer vegetable seedlings: tomato, cucumber, pumpkin, watermelon, melon and other seedlings.
Dizaina Fabrika, netradicionāla svinību vieta
Dizaina Fabrika, netradicionāla svinību vieta325 m2 radošiem, īpašiem un neordināriem pasākumiem. Vieta kāzām, privātām svinībām, semināriem un korporatīvajām ballītēm. Radoša vide fotosesijām un filmēšanām. Sakām JĀ kreatīvām idejām un piepildītiem sapņiem.
Lejasmalas, leisure complex
Lejasmalas, leisure complexHoliday houses and a bathhouse on the bank of Leja lake. A romantic recreation place on a desert island. Rooms for seminars and banquets. Places for tents and picnic.
Bērnu sala, Childrens goods
Bērnu sala, Childrens goodsBērnu preču veikals «Bērnu sala» ir veikals, kurš piedāvā preces zīdaiņiem un bērniem, un gādā par to, lai atvieglotu vecākiem ikdienas soli un rūpes par bērniņu, lai vecāki varētu veltīt daudz vairāk kvalitatīva laika savam mazajam mīlulim.
Prezentreklāma, SIA
Prezentreklāma, SIAPrezentreklāma. Dāvanas un suvenīri. Biznesa dāvanas, aksesuāri. Poligrāfija. Vairumtirdzniecība. Interneta veikals.
Jaunmoku pils, hotel
Jaunmoku pils, hotelJaunmoku pils - country estate ensamble - museum, art exhibition, hotel and place for festivities.
Laba sēta, SIA, gates, fences, automatic equipment
Laba sēta, SIA, gates, fences, automatic equipmentQualitative services of manufacture of yards, Gates, wickets - any size. Dry concrete technology, Frost - resistant concrete Products.
Kantes krogs, leisure complex
Kantes krogs, leisure complexŠeit Jūs sagaidīs un laipni apkalpos saimniecītes, piedāvās un ieteiks pusdienas pēc individuālās gaumes. Kantes krogs klāj galdus arī svinībām un kāzām, kā arī tā būs laba vieta darījumu pusdienām.  
Aivars Neško, pieminekļu darbnīca
Aivars Neško, pieminekļu darbnīcaAkmeņkalis Aivars Neško, strādā jau kopš 1978. gada. Izgatavo pieminekļus no Latvijas laukakmens, kā arī no importēta granīta un marmora. Panākumu atslēga – individuāla pieeja darbam, uzklausām klienta vēlmes un atrodam vispiemērotāko risinājumu!
Urakši, country house
Urakši, country houseBurvīga vieta pie Limbažu Lielezera. Daba, miers, klusums.
Visi banneri