Search mapSearchCatalogArticelsMy dataAdvertise
Aivars Neško, pieminekļu darbnīca

Aivars Neško, pieminekļu darbnīca

Kalves, Lēdmanes pagasts, Ogres novads, Latvija, LV-5011
(+371) 29144394
(+371) 65058600
 
AllOffersGalleryMap
Description
  • Par mums
    Akmeņkalis Aivars Neško, strādā jau kopš 1978. gada. Izgatavo pieminekļus no Latvijas laukakmens, kā arī no importēta granīta un marmora. Panākumu atslēga – individuāla pieeja darbam, uzklausām klienta vēlmes un atrodam vispiemērotāko risinājumu! Akmeņkaļa amata noslēpumus apgūst dēli Mikus Neško un Gints Neško Kapuvietas labiekārtojuma dizainu izstrādā un kapuvietu iekārto akmeņkaļa meita ainavu arhitekte, Mag. Arh. Linda Neško. Sadarbojas ar Latvijā pazīstamiem tēlniekiem Kārli Īli, Dzintru Jansoni. Veidojis piemiņas zīmes represētajiem un karavīriem daudzviet Latvijā. Autors kapu pieminekļiem Latvijā, Lietuvā, Krievijā, u.c.
  • Visdažādākie kapu pieminekļi
    Gatavojam no dabīgā Latvijas laukakmeņa ar daudzveidīgām krāsu niansēm-pelēkos, sarkanīgos un brūnganos toņos. Akmeņiem ir dabīga forma, kuru var apstrādāt pēc pasūtītāja vēlmes. Pieminekļu un kapu plākšņu izgatavošanai pieejams arī no Somijas, Zviedrijas, Karēlijas, Ukrainas, Ķīnas ievestais granīts. Uzrakstiem un dekoratīviem gravējumiem iespējama daudzveidīga dizaina izvēle. Portreta gravējumus akmenī veic profesionāls mākslinieks tos kaļot ar roku. Kapakmeņiem tiek izgatavots granīta pamats un veikta uzstādīšana.
  • Visa veida granīta apmales
    Apmales pieejamas dažādu veidu un krāsu. Materiāls – Zviedrijas, Ukrainas, Karēlijas granīts. Standarta apmales biezums 3-5cm, pieejami arī individuāli risinājumi.
  • Kapu vietu labiekārtošana
    Ainavu arhitekte izstrādā projektu kapuvietas noformējumam. Stādījumu izvēli saskaņo ar esošo vidi un pasūtītāja vēlmēm. Iespējami dažādi ieseguma veidi (smiltis, bruģis, grants, oļi, dolomīta vai granīta šķembas, mulča, zāliens). Stādījumiem izmanto augus, kas piemēroti vietējiem dabas apstākļiem un viegli kopjami.
  • Visdažādākie akmens izstrādājumi
    Gatavojam piemiņas zīmes, dizaina objektus, informējošus uzrakstus.
    Gallery
    OffersProducts, services, keywordsWorking of stone    Gravestone cutting more details      Kapu ciļņi       Tombstones       Sculptural tombstones       Granīta krusti    Tombstones, edging of graves    Memorial signs more details   Monuments more details      Ekskluzīvu pieminekļu izgatavošana       Granite monuments    Sculptures    Stone plates more details   Stone engraving       Portreta gravējumi akmenī    Akmens izstrādājumi more details   Akmens formas    Granite vases Rocks    Granite       Granīta apstrāde Grave landscaping    Kapuvietas apstādijumi    Projekta izstrāde kapuvietas noformējumam Stone window-sills, table surfaces    Stone tops for tables Akmens apmales    Granite curbs Fountains Garden interior elements Design elements
    Map

    Statistics:
    Fully viewed : 46186
    Showed in search results : 539762


    Rasu Dārzniecība, SIA
    Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" is a relatively new family-owned nursery located in the Birzgale parish of Ogre municipality. We specialize in bedding plant seedlings and winter-hardy plants. We also offer vegetable seedlings: tomato, cucumber, pumpkin, watermelon, melon and other seedlings.
    Marteks noma, car service
    Marteks noma, car serviceMarteks auto piedāvā plašu auto rezerves daļu un piederumu klāstu no pasaulē pazīstamākajiem ražotājiem. Mūsu auto centrā Jūs noteikti atradīsiet to, kas nepieciešams Jūsu auto.
    Pūdnīku skūla, keramika
    Pūdnīku skūla, keramikaSmoked ceramics. Ancient pottery tehnology, where high mastery grounds is clever reserve, simple fairness and practical classes.
    Lux Riga, SIA
    Lux Riga, SIALux ir viena no vadošajām un visvairāk cienījamām tiešās pārdošanas organizācijām pasaulē ar bagātīgu panākumu vēsturi, tālredzīgu, inovatīvu un progresīvu uzsvaru uz nākotni.Ja jūs aizraujaties ar pārdošanu un ir vēlme palīdzēt klientiem, Lux ir vieta, kur būt. Mēs esam viena liela komanda, kas piedāvā motivējošas un izaicinošas darba vietas. Jums būs iespēja piedalīties dažādās veicināšanas programmās un pasākumos , kas tiek organizēti Baltijas mērogā, kā arī visā pasaulē.
    Bramaņi, guesthouse
    Bramaņi, guesthouseGuest house,a bathhouse, amazing place for activities for 30 peoples. Lodging places, active relaxation. Relaxation in the country.
    Alejas projekti, SIA
    Alejas projekti, SIAAlejas projects renders service in planting of greenery and improvement. "From project till blossoming garden".
    Mežotnes pils, palace
    Mežotnes pils, palaceMežotnes pils jeb bijusī Mežotnes muižas kungu māja (Mesothen) atrodas Bauskas novada Mežotnes pagastā,Mežotnē. To klasicisma stilā pēc Pēterburgas galma arhitekta Džakomo Kvarengi meta uzcēla Johans Georgs Ādams Berlics 1798. - 1802. gados. Netālu atrodas bijušās muižas ēkas - kalpu māja, staļļi, pārvaldnieka māja un klētis. No 1797. līdz 1920. gadam Mežotne bija Līvenu dzimtmuiža.
    Ivonna, SIA
    Ivonna, SIAIvonna Ltd. performs tables laying around Riga. We offer dishes for all tastes at very friendly prices. Bringing warm meals for up to 50 persons. Dish rental for free.
    Kompānija Avotiņi, SIA, building material sale
    Kompānija Avotiņi, SIA, building material saleCeltniecības materiālu tirdzniecība, jumta un sienu materiālu ražošana no plānā lokšņu tērauda. Vairāk kā 2000 nosaukumu, kuri izgatavoti no augstvērtīgām izejvielām, izmantojot progresīvas tehnoloģijas.
    Parketa grīdu pilns serviss
    Parketa grīdu pilns servissFloor parquet, manufacturers' best lowest prices. Solid oak planks, oak parquet, vinyl flooring. Wide two-layer boards and herringbone parquet. Laying, sanding, varnishing, waxing. Wooden floor repair, repair, renewal, restoration. Shop Valmieras iela 34, Riga. Professionalism and the highest quality
    Visi banneri