KartensucheSucherKatalogMeine DatenReklame

Ķeguma pilsētas sociālās aprūpes centrs

Kuģu iela 5, Ķegums, Ogres novads, Latvija, LV-5020
(+371) 65038896
 
AlleAngebot
AngebotErzeugnis, Dienstleistung, Bereich, SchlüsselwortSoziale Behandlung

Statistik:
Ist durchgesehen : 10752
Gezeigt in sucht Ergebnisse : 36625
View in catalog : Soziale Behandlung


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" ist eine relativ neue Gärtnerei in Familienbesitz in der Gemeinde Birzgale des Bezirks Ogre. Wir spezialisieren uns auf Beetpflanzensetzlinge und winterharte Pflanzen. Wir bieten auch Gemüsesetzlinge an: Tomaten, Gurken, Kürbisse, Wassermelonen, Melonen und andere Setzlinge.
Zīmulis un ota, mākslas galerija, mākslinieku veikals
Zīmulis un ota, mākslas galerija, mākslinieku veikalsMūsu veikalos plašā sortimentā piedāvājam dažādus materiālus un piederumus visiem radoši darboties gribošiem cilvēkiem, sākot no mazuļiem un beidzot ar profesionāliem māksliniekiem.
Dikolat, SIA
Dikolat, SIADIKOLAT ist ein zuverlässiger Lieferant von Luftkompressoranlagen. Wir sind bereit, eine vollständige Palette von Dienstleistungen im Zusammenhang mit Luftkompressoren anzubieten: von der Lieferung und Installation bis zur Lieferung und Wartung von Rohstoffen. Der Erfolg unseres Unternehmens basiert auf umfangreichen Erfahrungen und einem hochwertigen Angebot an Kompressorausrüstung (Schrauben- und Kolbenkompressoren, Druckluftentfeuchter, Hauptfilter, Luftsysteme). Wir liefern Kompressorausrüstung von bekannten Herstellern - ABAC, ALUP, FIAC, REMEZA, BALMA, GardnenDenver, Tamrotor.
Ezerkrasti, atpūtas bāze
Ezerkrasti, atpūtas bāzeAtpūta pie Rāznas ezera. Viena mazā/ģimenes mājiņa un viena lielā viesu māja/pirts. Telpas svinībām un atpūtai. Banketu un konferenču zāle līdz 150 personām. Mājīgi numuriņi gulēšanai. Pirtis, baseins, aktīva atpūta .
Villa Anna, Gasthaus
Villa Anna, GasthausVilla Anna - tas ir mūżīgais sirmās jūras un tas nostāstu noslēpums, ko papildina čaklu pavāru sagādāta azaida aromāts, kas ienāk kopā ar rīta saules stariem Jūsu istabā.
Tavs Draugs, zoosalons
Tavs Draugs, zoosalonsUzņēmumam SIA''Tavs Draugs'', Rīgā atrodas divas veterinārās aptiekas kuras sevī ietver arī zooveikalu sortimentu.Veikali atrodas Pētersalas iela 17 un Ilūkstes iela 109. Kā pārdevēji un konsultanti kas strādā abās aptiekās ir diplomēti veterinārārsti un veterinārie feldšeri, tāpēc mēs varam nodrošināt pilnvērtīgu konsultāciju un kvalitatīvu apkalpošanu.
Kristīgais bērnu un jauniešu dienas centrs Timotejs
Kristīgais bērnu un jauniešu dienas centrs TimotejsBērnu centra mērķis ir atbalstīt trūcīgo un sociāli izstumto ģimeņu bērnus. Šajā centrā viņiem ir iespēja apmierināt elementāras higiēniskās vajadzības – nomazgāties, izmazgāt drēbes, arī apmainīt drēbes – netīrās atdot mazgāšanā un uzvilkt tīras.
Labs virziens, SIA
Labs virziens, SIAPakalpojumā ietilpst grāmatvedības pirmdokumentu sakārtošana un reģistrēšana, finanšu atskaišu sagatavošana un iesniegšana Valsts ieņēmumu dienesta EDS sistēmā, Centrālās Statistikas pārvaldes e-pārskatu sistēmā un citās institūcijās pēc nepieciešamības.
Leonīda Krāsnis, Brennofen-Maurer
Leonīda Krāsnis, Brennofen-MaurerKrāsnis pirtīm, mājai un pavardi dārzam. Īstas krievu pirts krāsnis. Krāsns, kura cep, vāra, sautē. Krāsns izmēri un izskats tiek mainīts pēc klientu vēlmēm, saskaņojot ar telpas interjeru.
Vānes māja, Gasthaus
Vānes māja, GasthausDas Gästehaus liegt etwa 100 km von Riga entfernt. Das Haus bietet Platz für bis zu 12 Personen. In der Nähe des Hauses befindet sich ein frisch gegrabener Teich, in dem Sie nach einem Sauna- oder Badbad schwimmen können.
Visi banneri