KartensucheSucherKatalogMeine DatenReklame
Ezerkrasti, atpūtas bāze

Ezerkrasti, atpūtas bāze

Ezerkrasti, Tilīši, Čornajas pagasts, Rēzeknes novads, Latvija, LV-4617
(+371) 26411207
(+371) 26450437
Juristische-Person : EZERKRASTI, Čornajas pagasta zemnieku saimniecība, Zemnieku saimniecība
Eintragungsnummer : 42401000919
Juristische adresse : Tilīši, Čornajas pagasts, Rēzeknes novads, LV-4617
 
AlleAngebotGalerieDie Karte
Beschreibung

Viesu nams Ezerkrasti atrodas brīnišķīgā vietā pie Rāznas ezera 260 km attālumā no Rīgas un 18 km attālumā no tuvākās pilsētas Rēzekne. Pie mums ir iespējams rīkot kāzas, seminārus un svinīgus pasākumus, gan atpūsties vai sportot, kā arī veldzēties Rāznas ezerā.

Iespēja nosvinēt savus skaistākos dzīves notikumus viesu namā "Kastanis" līdz pat 130 personām ar galdu klāšanu. Dzīvošana (gultasvietas) "Kastanī" pieejamas piecās istabās līdz 20 personām.

Viesu namā "Apelsīns" iespējams rīkot pasākumus banketu zālē līdz 60 personām un dzīvot divvietīgās, trīsvietīgās un četrvietīgās istabiņās ar kopējo guļvietu skaitu - 34 personām. Viesu mājā ir arī krievu pirts, baseins, biljards un virtuve ar aprīkojumu. 

Mierīgai ģimenes atpūtai ir pieejama mazā mājiņa "Kļava" ar virtuvi (aprīkojumu), krievu pirti un guļvietām līdz 7 personām. Kopumā Ezerkrastos varam izguldīt līdz 75 personām.

Ekonomiskās klases atpūtnieku vajadzībām ir: telšu vietas ar ugunskura vietām un piknika namiņš.
Esošajos futbola un volejbola laukumos ir iespēja rīkot sporta pasākumus. Pieejams bērnu rotaļu laukums. Savukārt aktīvās atpūtas cienītājiem piedāvājam laivu, ūdens velosipēdu un vējdēļu nomu. Tepat, vasaras mēnešos, pludmales apmeklētāju vajadzībām ir arī neliels vasaras veikals.

Galerie
AngebotErzeugnis, Dienstleistung, Bereich, SchlüsselwortAtpūta pie Rāznas ezera mehr DetailsKļava (Gasthäuser )100 € mehr DetailsApelsīns (Gasthäuser )550 € mehr DetailsKastanis (Bankettsäle) mehr DetailsHotels und Unterkunft mehr DetailsHallen für Konferenzen und Seminare Tischdecken mehr DetailsSporta un tūrisma inventāra noma Ūdens velosipēdu noma3.5 € Verleih der Boote2.5 € mehr DetailsSporta laukumi Volleyballplätze Futbola laukumi Peldvietas Saunas mehr DetailsPlatz für Sportveranstaltungen Schwimmbäder Erholung in der Natur mehr DetailsAngeln Piknikplätze Sēņošana Bumbu noma Hotelzimmer Zeltplätze Organisation der Veranstaltungen Erholung am See Biljards mehr DetailsAktive Unterhaltung mehr Details
Die Karte

Statistik:
Ist durchgesehen : 209691
Gezeigt in sucht Ergebnisse : 2335223


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" ist eine relativ neue Gärtnerei in Familienbesitz in der Gemeinde Birzgale des Bezirks Ogre. Wir spezialisieren uns auf Beetpflanzensetzlinge und winterharte Pflanzen. Wir bieten auch Gemüsesetzlinge an: Tomaten, Gurken, Kürbisse, Wassermelonen, Melonen und andere Setzlinge.
Mozello, mājas lapu izstrāde
Mozello, mājas lapu izstrādeIzveido savu mājas lapu vai interneta veikalu 5 minūtēs, bez maksas. Ātri, viegli, profesionāli. Šis ir vislabākais piedāvājums gan Latvijā gan pasaulē. Izmēģini tagad!
Port Hotel, Hotel
Port Hotel, HotelPORT HOTEL atrodas vienā no skaistākajām un ekskluzīvākajām vietām Pierīgā – Ādažos, ieskauta skaista priežu meža ielokā. Viesnīca piedāvā 29 mūsdienīgus, ērtus un komfortablus numurus 3 klājos ar individuālu dizainu un visu nepieciešamo viesu ērtībām
Meistars A, koka suvenīru un rotaļlietu ražošana
Meistars A, koka suvenīru un rotaļlietu ražošanaMeistars A pamatdarbības veids ir saliekamu koka modeļu un kokā gravētu attēlu izgatavošana. Produkcija ir domāta gan bērniem, gan pieaugušajiem.
Reiss, autoserviss
Reiss, autoservissUzņēmums darbojas no 2008. gada auto apkopes, remonta un rezerves daļu tirdzniecības jomā. Uzņēmumā strādā astoņi pieredzējuši darbinieki. Piedāvājam visu marku vieglo, kā arī komerctransporta līdz 5 t apkopi un remontu.
Ekostandarts tehnoloģijas, SIA
Ekostandarts tehnoloģijas, SIAEkoStandarts Tehnoloģijas ir notekūdeņu attīrīšanas iekārtu ražotājfirma jau kopš 2001. gada, kas savas darbības laikā ir veiksmīgi realizējusi vairāk kā 250 projektus.
Geolite, geologische Forschungarbeiten
Geolite, geologische ForschungarbeitenGeolite. Ģeoloģiskā un ģeotehniskā izpēte. Inženiertehnisko pētījumu komplekss, ko izmanto būvju projektēšanā.
LEAnD, SIA, Buchhaltung
LEAnD, SIA, BuchhaltungMūsu draudzīgs kolektīvs sniedz profesionālos grāmatvedības pakalpojumus un risina dažādus jautājumus. Darba pieredze dažādu nozaru uzņēmumos- būvniecībā, tirdzniecībā, nekustamo īpašumu apsaimniekošanā, darījumos ar kokmateriālu un metālu, importu/eksportu, darījumi ar ES trešajām valstīm, vairumtirdzniecībā/mazumtirdzniecībā
Norde metāls, SIA, Metallbearbeitung
Norde metāls, SIA, MetallbearbeitungNORDE METĀLS, uzņēmuma darbības veids ir metālizstrādājumu ražošana - melnā metāla,  nerūsējošā tērauda. Vārti, trepes, margas
Latsign, Latvijas un Vācijas kopuzņēmums, Werbungsagentur
Latsign, Latvijas un Vācijas kopuzņēmums, WerbungsagenturLATSIGN. Reklāma, digitālā druka, ploterdarbi, vides reklāma, sietspiede, mašīnu noformēšana.
Visi banneri