Ezerkrasti, atpūtas bāze

Beschreibung

Viesu nams Ezerkrasti atrodas brīnišķīgā vietā pie Rāznas ezera 260 km attālumā no Rīgas un 18 km attālumā no tuvākās pilsētas Rēzekne. Pie mums ir iespējams rīkot kāzas, seminārus un svinīgus pasākumus, gan atpūsties vai sportot, kā arī veldzēties Rāznas ezerā.

Iespēja nosvinēt savus skaistākos dzīves notikumus viesu namā "Kastanis" līdz pat 130 personām ar galdu klāšanu. Dzīvošana (gultasvietas) "Kastanī" pieejamas piecās istabās līdz 20 personām.

Viesu namā "Apelsīns" iespējams rīkot pasākumus banketu zālē līdz 60 personām un dzīvot divvietīgās, trīsvietīgās un četrvietīgās istabiņās ar kopējo guļvietu skaitu - 34 personām. Viesu mājā ir arī krievu pirts, baseins, biljards un virtuve ar aprīkojumu. 

Mierīgai ģimenes atpūtai ir pieejama mazā mājiņa "Kļava" ar virtuvi (aprīkojumu), krievu pirti un guļvietām līdz 7 personām. Kopumā Ezerkrastos varam izguldīt līdz 75 personām.

Ekonomiskās klases atpūtnieku vajadzībām ir: telšu vietas ar ugunskura vietām un piknika namiņš.
Esošajos futbola un volejbola laukumos ir iespēja rīkot sporta pasākumus. Pieejams bērnu rotaļu laukums. Savukārt aktīvās atpūtas cienītājiem piedāvājam laivu, ūdens velosipēdu un vējdēļu nomu. Tepat, vasaras mēnešos, pludmales apmeklētāju vajadzībām ir arī neliels vasaras veikals.

Erzeugnis, Dienstleistung, Bereich, Schlüsselwort
Die Karte
    Statistik:
    Ist durchgesehen : 222891
    Gezeigt in sucht Ergebnisse : 2368818
    Mega Star, saldēšanas iekārtas
    Mega Star, saldēšanas iekārtasSIA „MEGA STAR“ ist ein spezialisiertes lettisches Unternehmen, dessen Tätigkeit sich auf die Umsetzung komplexer Aufgaben bei der Installation von industriellen und gewerblichen Kühl- und Klimatisierungssystemen konzentriert.
    Jūsu-mēbeles.lv, SIA
    Jūsu-mēbeles.lv, SIAAuf der Website des Geschäfts finden Sie Möbel und Accessoires von führenden skandinavischen, deutschen, italienischen, polnischen und anderen Herstellern. Alle Produkte werden vor der Auslieferung an die Kunden sorgfältig auf die Einhaltung der Qualitäts- und Sicherheitsstandards des Herstellers geprüft. Alle Artikel sind gemäß den Vorschriften der Europäischen Union zertifiziert.
    Magma, SIA
    Magma, SIASIA "Magma" - Sanitärhandel und Produktion. Am 23. Februar 1996 gegründet. Es ist ein 100% lettisches Unternehmen, das sich von einem kleinen Familienunternehmen zu einem stabilen, sicheren und dynamischen Sanitärproduktions- und Handelsunternehmen in Lettland entwickelt hat. Produziert flexible Stellantriebe und Wasserhähne unter der Marke MAGMA. Das Ziel des Unternehmens ist es, die besten Wasserhähne zu verkaufen. Das Unternehmen bietet Kunden das maximal mögliche Servicepaket, von der Beratung bis zur Umsetzung im Handel.
    Vītoli, atpūtas komplekss
    Vītoli, atpūtas komplekssLabiekārtotas viesu mājas gleznaina Rāznas ezera krastā, Rāznas nacionālā parka teritorijā. Pie mums ir iespējams rīkot svinīgus pasākumus, atpūsties, kā arī veldzēties Rāznas ezerā. Iespējams dzīvot divvietīgās, trīsvietīgās un četrvietīgās istabiņās.
    Reness R, Möbel
    Reness R, MöbelReness R. Mēs izstrādājam un realizējam individuālus mēbeļu projektus kā arī sniedzam konsultācijas telpu interjera papildināšanā. Dizains, funkcionalitāte, kvalitāte!
    EST Tehnoloģijas, SIA, Handel und Reparatur von Waagen
    EST Tehnoloģijas, SIA, Handel und Reparatur von WaagenHandel und Reparatur aller Arten von Waagen. Waagen für Handel, Haushalt, Lager, Medizin, Stapelservice, Labore und vieles mehr.
    Cīrulīši, veselības un atpūtas centrs
    Cīrulīši, veselības un atpūtas centrsTelpas svinīgiem pasākumiem, telpas konferencēm un semināriem, viesnīca, pirtis, džakuzi, aktīvā atpūta, bērnu nometnes.
    DāvanuServiss.lv
    DāvanuServiss.lv"DāvanuServiss.lv". Piedāvājam vairāk kā 800 emociju un piedzīvojumu dāvanas, kas liks piepildīties Jūsu sen lolotiem sapņiem.
    Madaras, Rasthaus
    Madaras, RasthausAtpūtas vieta atrodas gleznainā vietā Usmas ezera krastā Mājiņā ir trīs guļamistabas - divas ar divām un viena ar četrām guļvietām. Ir kamīntelpa un virtuve.
    Meistars A, koka suvenīru un rotaļlietu ražošana
    Meistars A, koka suvenīru un rotaļlietu ražošanaMeistars A pamatdarbības veids ir saliekamu koka modeļu un kokā gravētu attēlu izgatavošana. Produkcija ir domāta gan bērniem, gan pieaugušajiem.
    Visi banneri
    Urlaub am Meertode.webpRundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma