KartensucheSucherKatalogMeine DatenReklame
Tavs Draugs, zoosalons

Tavs Draugs, zoosalons

Ilūkstes iela 109, Rīga, Latvija
(+371) 22101477
(+371) 25152881
Juristische-Person : SIA:Tavs Draugs
Eintragungsnummer : 40103912970
Juristische adresse : SIA:"Tavs Draugs"
 
AlleAngebotGalerieDie Karte
Beschreibung

Uzņēmumam SIA''Tavs Draugs'', Rīgā atrodās divas veterinārās aptiekas kuras sevī ietver arī zooveikalu sortimentu.Veikali atrodās Pētersalas iela 17 un Ilūkstes iela 109.

Darba laiks abos veikalos ir no 10.00- 20.00 svētdienās brīvs. Kā pārdevēji un konsultanti kas strādā abās aptiekās ir diplomēti veterinārārsti un veterinārie feldšeri, tāpēc mēs varam nodrošināt pilnvērtīgu konsultāciju un kvalitatīvu apkalpošanu. Kā arī ir iespējams pierakstīties uz izdevīgu vakcināciju.
Mūsu sortimentā ir pieejami;
veterinārie medikamenti - pretblusu līdzekļi, prettārpu līdzekļi, vitamīni, kopšanas līdzekļi, dažādas papildbarības, nomierinošie līdzekļi, dezinfekcijas līdzekļi.
Veterinārās barības- Royal Canin, Hills, Trovet utt.
Zobu veselībai- kauliņi, papildbarības, zobupastas, spreji mutes higiēnai.
Ikdienas barības- Advance, Josera, Brekkies, Monge,utt. Dažādi konservi suņiem un kaķiem.
Barība grauzējiem un putniem, kā arī vitamīni un papildbarības viņiem.
Dažādi aksesuāri, kaķu smiltis, tualetes, ķemmes, nagu šķēres, mantiņas utt.

Pastāvīgajiem klientiem, piedāvājam atlaides, klientu kartiņas, lieliem pirkumiem bezmaksas piegādi.

Galerie
AngebotErzeugnis, Dienstleistung, Bereich, SchlüsselwortVeterinärapotheken mehr Details   Futter der Tiere       Suņu barība          Josera barība suņiem (Futter der Tiere)       Kaķu barība       Hills barība (Futter der Tiere)       Royal Canin (Futter der Tiere)       Profesionālā dzīvnieku barība    Tierarzneimittel für Tiere       Vitamīni dzīvniekiem       Pretblusu līdzekļi       Prettārpu līdzekļi Veterinärkliniken, Service mehr Details   Impfung von Tieren       Vakcīna pret trakumsērgu       Komplexer Impfstoff für Hunde       Komplexer Impfstoff für Katzen    Tierärtze, Veterinärgehilfe    Veterināra konsultācijas Zoo Waren, Zoohandlungen Kopšanas līdzekļi dzīvniekiem
Die Karte

Statistik:
Ist durchgesehen : 53745
Gezeigt in sucht Ergebnisse : 526249


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" ist eine relativ neue Gärtnerei in Familienbesitz in der Gemeinde Birzgale des Bezirks Ogre. Wir spezialisieren uns auf Beetpflanzensetzlinge und winterharte Pflanzen. Wir bieten auch Gemüsesetzlinge an: Tomaten, Gurken, Kürbisse, Wassermelonen, Melonen und andere Setzlinge.
Ergoss, SIA, Baumarkt
Ergoss, SIA, BaumarktErgoss. Koksnes plātņes - saplāksnis, mēbeļu plātnes, OSB plātnes. Dažādu finieru veidu zāģēšana. Mēbeles pēc pasūtījuma.
Miedziņš, einkaufen
Miedziņš, einkaufenViss guļamistabai un saldam miegam. Matrači, segas, spilveni, gultas pārvalki, spilvendrānas, palagi utt. Mūsu piedāvātā produkcija ir no tīrām, humānekoloģiskām izejvielām, ražota ar videi draudzīgām metodēm un modernām tehnoloģijām.
Slēpošanas un atpūtas parks Ozolkalns, aktīvā tūrisma centrs
Slēpošanas un atpūtas parks Ozolkalns, aktīvā tūrisma centrsDas ganze Jahr über aktiv! Ozolkalns bietet Freizeitmöglichkeiten und Unterkunft im Gauja Nationalpark, in der Nähe von Cesis. Im Winter gibt es Ski- und Snowboardpisten mit einer Länge von 500 Metern. Der Berg ist mit einem Sessellift und zwei Ankerliften ausgestattet, Ausrüstungsverleih und Instruktorendienste sind verfügbar.
AT grāmatvedība un audits, SIA
AT grāmatvedība un audits, SIAZvērinātu revidentu pakalpojumi un audits, uzņēmumu reģistrēšana, uzņēmumu novērtējums, grāmatvedības kārtošana un konsultācijas, konsultācijas nodokļu likumdošanā, grāmatvedības programmnodrošinājuma konsultācijas, iekšējās revīzijas un saimnieciski finansiālās darbības analīze, uzņēmumu likvidācijas veikšana
Madaras, Rasthaus
Madaras, RasthausAtpūtas vieta atrodas gleznainā vietā Usmas ezera krastā Mājiņā ir trīs guļamistabas - divas ar divām un viena ar četrām guļvietām. Ir kamīntelpa un virtuve.
Kandavas novadpētniecības muzejs, Museum
Kandavas novadpētniecības muzejs, MuseumKandavas novada muzejs dibināts 1995.g., ēka celta 19. gs. otrajā pusē, muzejā skatāma ekspozīcija “Mēs savai pilsētai”, stāsti par telefona attīstību un pastu Kurzemē, kā arī atmiņas par PSRS laiku “Sarkanajā stūrīti”.
Arņa Preisa keramikas darbnīca
Arņa Preisa keramikas darbnīcaĪpaši izraudzīti māli, ūdens, kas nostādināts uz dažādiem augiem, trauka izgatavošanas un apdedzināšanas diena, dzīvā malkas uguns, trauka krāsa un rotājums, kā arī Meistara burvju māka ļauj radīt to vienīgo un neatkārtojamo priekšmetu, kas kļūs par jūsu palīgu, nesīs jums prieku un veiksmi.
Ziedu Dīva, Blumenatelier
Ziedu Dīva, BlumenatelierKreative und liebevoll gemachte Werke, die das Herz erfreuen, für jeden Urlaub und Alltag. Gerne helfen wir Ihnen dabei, Wünsche zu erfüllen und die Feiertage farbig zu gestalten, Träume wahr werden zu lassen!
Pils, viesu nams un kafejnīca
Pils, viesu nams un kafejnīcaGaršīga maltīte par pieņemamām cenām, banketi un viesību galdi, īsta latviešu pirts.
Visi banneri