KartensucheSucherKatalogMeine DatenReklame

Lāsīte, kafejnīca - bārs

Anglikāņu iela 2, Rīga, Latvija, LV-1050
(+371) 67225583
 
AlleAngebot
AngebotErzeugnis, Dienstleistung, Bereich, SchlüsselwortBars

Statistik:
Ist durchgesehen : 7884
Gezeigt in sucht Ergebnisse : 18194
View in catalog : Bars


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" ist eine relativ neue Gärtnerei in Familienbesitz in der Gemeinde Birzgale des Bezirks Ogre. Wir spezialisieren uns auf Beetpflanzensetzlinge und winterharte Pflanzen. Wir bieten auch Gemüsesetzlinge an: Tomaten, Gurken, Kürbisse, Wassermelonen, Melonen und andere Setzlinge.
Nordmen, einkaufen
Nordmen, einkaufenEleganti biznesa, klasiski ikdienas uzvalki ir piemēroti cilvēkiem, kas lieliski izskatīties, ērti justies. Vīrietis uzvalkā no Nordmen jutīsies pārliecināts un stils būs perfekts.
Lejasmalas, atpūtas komplekss
Lejasmalas, atpūtas komplekssBrīvdienu mājas un pirts Lejas ezera krastā. Romantiska atpūtas vieta uz neapdzīvotas salas. Telpas semināriem un banketiem. Telšu un piknika vietas.
Santa, Hotel
Santa, HotelViesnīca netālu no Siguldas centra – gleznainā nostūrī, ezera krastā ar skaistiem dabas skatiem. Jūsu rīcībā: ērta viesnīca, lielisks restorāns, orģināla kamīnzāle un sauna, konferenču zāle.
Toode, SIA, Dachbeläge
Toode, SIA, DachbelägeSIA TODE ražo: valcētos jumtus, teknes, palodzes, karnīzes, kores, vējdēļus, kā arī visus citus locījumus no tērauda. Jumtu segumi.
Madaras, Rasthaus
Madaras, RasthausAtpūtas vieta atrodas gleznainā vietā Usmas ezera krastā Mājiņā ir trīs guļamistabas - divas ar divām un viena ar četrām guļvietām. Ir kamīntelpa un virtuve.
Tehnika darbam un atpūtai, tehnikas veikals
Tehnika darbam un atpūtai, tehnikas veikalsTehnikas veikals ir pasaules vadošo meža un dārza tehnikas ražotāju pārstāvis. Nodrošinām kvalitatīva apkalpošanu, servisu un zemākās cenas!
RENT A CAMPER, auto noma
RENT A CAMPER, auto nomaKemperu un piekabju noma. Komfortablās un mobilās automājas ir iekarojušas ceļotāju simpātijas un ieguvušas atzinību visā pasaulē.
Olymp, fitnesa klubs
Olymp, fitnesa klubsFitnesa klubs Olymp piedāvā jaunākās paaudzes trenažieru zāli, aerobiku, karate, boksa nodarbības. Grupu nodarbību zāle ar peldošo grīdu, stiepšanās telpa, fitobārs, sauna, solārijs.
Švinkates, Gasthaus
Švinkates, GasthausViesu māja Švinkates, piedāvā atpūtas zāli ar kamīnu, virtuvi, gultasvietām un pirti. Pie mājas atrodas gleznains dīķis, kurā var arī makšķerēt.
Visi banneri