KartensucheSucherKatalogMeine DatenReklame
Madaras, Rasthaus

Madaras, Rasthaus

Madaras, Ģibuļu pagasts, Talsu novads, Latvija, LV-3297
(+371) 29446246
(+371) 63237246
Juristische-Person : Z/S Madaras
Eintragungsnummer : 49001010506
Juristische adresse : Liepu iela 7, Pastende, Talsu rajons, LV-3251
 
AlleAngebotGalerieDie Karte
Beschreibung

Atpūtas māja "Madaras" atrodas gleznainā vietā Usmas ezera krastā, blakus atpūtas kompleksiem "Bukdangas" un "Godeļi". Mājiņā ir trīs guļamistabas - divas ar divām un viena ar četrām guļvietām. Ir kamīntelpa un virtuve. Mājas pagalmā ir ugunskura vieta, grils, galdi svinībām.  Usmas ezers ir lieliska vieta makšķerniekiem (licencēta makšķerēšana), tiem, kam patīk ogot un sēņot, kā arī tiem, kuri vēlas tikai peldēties un sauļoties. Ezerā ir vairākas salas, no kurām trīs lielākās - Viskužu sala, Moricsala, Lielalksnīte.

Cenas : No piektdienas līdz svētdienai mājiņas cena – 35 EUR + 7 EUR no cilvēka /diennaktī (brīvdienās).  No pirmdienas līdz ceturtdienai mājiņas cena – 25EUR +  5 EUR no cilvēka /diennaktī (darbadienās). Ja izmanto mājiņu uz ilgāku laiku ir iespējamas atlaides.

Galerie
AngebotErzeugnis, Dienstleistung, Bereich, SchlüsselwortHotels und Unterkunft mehr Details   Landhäuser mehr Details   Ausflugstationen Erholung in der Natur mehr Details   Atpūta pie Usmas ezera mehr Details      Peldvietas
Die Karte, Verbundenen Unternehmen

Statistik:
Ist durchgesehen : 261863
Gezeigt in sucht Ergebnisse : 610855


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" ist eine relativ neue Gärtnerei in Familienbesitz in der Gemeinde Birzgale des Bezirks Ogre. Wir spezialisieren uns auf Beetpflanzensetzlinge und winterharte Pflanzen. Wir bieten auch Gemüsesetzlinge an: Tomaten, Gurken, Kürbisse, Wassermelonen, Melonen und andere Setzlinge.
P. Čerņavska keramikas māja
P. Čerņavska keramikas mājaEkspozīcijas apskate. Iespēja pašam izmēģināt roku podu virpošanā. Izstrādājumus iespējams iegādāties.
Ziedugravas, atpūtas bāze
Ziedugravas, atpūtas bāzeLaipni gaidīti Ziedugravās - lieliska vieta svinībām, atpūtai, ,sporta spēlēm. Pirts, naktsmītnes, atpūta pie dabas un ezera.
Kunči, Gasthaus
Kunči, Gasthaus Viesu namā KUNČI. Jūsu atpūtai un izklaidei piedāvājam 2 kamīnzāles, ar malku kurināmu pirtiņu, plašu estrādi lielāku pasākumu organizēšanai, kublu.
Zobārstniecības centrs Svenata
Zobārstniecības centrs SvenataZobārstniecības centrs Svenata. Augsti kvalificēti speciālisti, vismodernākās zobārstniecības iekārtas, žokļu un mutes dobuma slimību profilakses un ārstēšana.
Tauriņkrasti, piejūras veselības un aktīvās atpūtas centrs
Tauriņkrasti, piejūras veselības un aktīvās atpūtas centrsViesu nams Tauriņi. Mājīgi numuriņi, pirts, SPA. Aktīvā atpūta: teniss, basketbols, volejbols, batuts bērniem, biljards.
Medus veikals, einkaufen
Medus veikals, einkaufenMehr als 30 Sorten von Honig einbringt auf dem Bienengarten Lettland, Bienenwachssalben, Kerzen aus 100% Bienenwachs, Produkte Imkerei (Pollen, Gelee Royale, Propolis, Bienenwachs), Inventar fur Imkerei, Literatur über die Bienenzucht.
Dārziņi, Pferdehof
Dārziņi, PferdehofZirgu izjādes ne tikai dažādos Jūsu atpūtu, bet arī palīdzēs stiprināt organismu. Jāšana labi ietekmē veselību – nervu, elpošanas un gremošanas sistēmas. Tieši tāpēc jāšana ar zirgiem ir tik populāra.
Toode, SIA, Dachbeläge
Toode, SIA, DachbelägeSIA TODE ražo: valcētos jumtus, teknes, palodzes, karnīzes, kores, vējdēļus, kā arī visus citus locījumus no tērauda. Jumtu segumi.
220.lv veikals un servisa centrs
220.lv interneta veikals piedāvā ērtu, ātru ieprikšanos internetā, kā arī plašu preču klāstu, nodrošinot pasūtīto preču piegādi visā Latvijā.
Visi banneri