KartensucheSucherKatalogMeine DatenReklame
Forestcamp, kinder lager

Forestcamp, kinder lager

Viktorija 6, Skrudalienas pagasts, Augšdaugavas novads, Latvija
(+371) 26600312
 
AlleAngebot
AngebotErzeugnis, Dienstleistung, Bereich, SchlüsselwortSommerläger für Kinder
Die Karte

Statistik:
Ist durchgesehen : 5486
Gezeigt in sucht Ergebnisse : 30349
View in catalog : Sommerläger für Kinder


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" ist eine relativ neue Gärtnerei in Familienbesitz in der Gemeinde Birzgale des Bezirks Ogre. Wir spezialisieren uns auf Beetpflanzensetzlinge und winterharte Pflanzen. Wir bieten auch Gemüsesetzlinge an: Tomaten, Gurken, Kürbisse, Wassermelonen, Melonen und andere Setzlinge.
Dižāpas, Campingplatz
Dižāpas, CampingplatzAtpūta pie Usmas ezera, piecvietīga mājiņa, čigānu pirts, telšu vietas, piknika vietas, laivu noma.
NESTER CUSTOM metāla mākslas galerija, gandrīz muzejs
NESTER CUSTOM metāla mākslas galerija, gandrīz muzejsElegante Ausstellungsräume mit Kunstskulpturen aus Metall und Möbeln aus Auto- und Motorradteilen. Es ist ein Ort, an dem Galerie, Designmöbel und Gemälde zusammenkommen.
Daina Galakrodzeniece, tekstilmāksliniece
Daina Galakrodzeniece, tekstilmākslinieceMūsu dzimtas aušanas tradīcijas balstās senā pagātnē, kad katrā lauku viensētā bija stelles un tajās tika austs viss: palagi, segas, dvieļi, seģenes, kā arī apģērba audumi, gan no lina, gan vilnas. Pārņemot arodu no mātes, tas tiek turpināts, dzīvo mūsu ģimenē un tiek nodots jaunajai paaudzei.
Kalna ligzda, Hotel
Kalna ligzda, Hotel3 zvaigžņu viesnīca Kalna Ligzda atrodas Smiltenes pievārtē, vēsturiskajā Kalnamuižas teritorijā. Piedāvājam 1-vietīgas, 2-vietīgas, 3-vietīgas un lielākas istabas ģimenēm ar bērniem. No katra numuriņa loga paveras gleznains skats uz Kalnamuižas teritoriju. Numuriņos pieejama kabeļtelevīzija, vannas istaba ar dušu un wc.
Trutzi Baltic, SIA
Trutzi Baltic, SIATrutzi Baltic ist Teil der großen Trutzi-Gruppe – einem Einzel- und Großhandelsunternehmen für Metall, das eine breite Palette von Metallprodukten anbietet, darunter Metallrohre, Metallbleche, Metallkonstruktionen, Stahlträger, Profile, Beschläge, Winkel, Stangen und 3D-Paneelzäune und Zäune.
Otafs, glasereien
Otafs, glasereienOtafs. Iespēja pasūtīt tieši tādu skolas tāfeli, kāda vajadzīga konkrētai klases telpai (pēc izmēriem un dizaina). Pianistu krēsli. Roku darbs.
Arre, Metallbearbeitung
Arre, MetallbearbeitungARRE izgatavo metāla vārtus, žogus,margas un citus metālizstrādājumus
Restorer, SIA
Restorer, SIAGleznu un sienu gleznojumu profesionāla restaurācija, kā arī gleznu dekoratīvo rāmju restaurācija un zeltīšana ar lapiņu zeltu. Sienu gleznojumi un dekoratīvie apmetumi. Interjera dizains un konsultācijas.
INSAFE, SIA
INSAFE, SIALielākais seifu un metāla mēbeļu ražotājs un izplatītājs. Mūsu preču klāstā ir seifi un metāla mēbeles. Seifi ir testēti neatkarīgās laboratorijās un ieguvuši Eiropā atzītus sertifikātus – ECB-S un IMP.
Visi banneri