KartensucheSucherKatalogMeine DatenReklame
Arre, Metallbearbeitung

Arre, Metallbearbeitung

Tebras, Kazdangas pagasts, Dienvidkurzemes novads, Latvija
(+371) 29579440 - Valdes loceklis
 
AlleAngebotGalerieDie Karte
Beschreibung
Birojs - Mārupe, Mārupes novads, "Cieceri", LV-2167 t. 29579440 Liekot lietā pieredzi, mūsdienīgas metālapstrādes iekārtas un dizaineru radošo domu mēs, SIA „Arre”, piedāvājam izgatavot visdažādāko tehnisko risinājumu un stilu metāla vārtus, dekoratīvās restes, kamīna piederumus u.c. metāla kalumus, kas lieliski sader arī ar cita veida materiāliem – koku, stiklu un akmeni . Piedāvājam arī visus izstrādājumus nocinkot - izmantojot karsto cinkošanu. Mūsu piedāvājumā ir gan plašs spektrs jau gatavu paraugu t.sk. kompleksu risinājumu privātmājām, biroju ēkām un tml. Darbā izmantotās tehnoloģijas nodrošina arī individuālu klienta ideju īstenošanu, kuras, skiču veidā, izskatīsim un kopīgi atradīsim vispiemērotāko veidu, kā šo ideju īstenot dzīvē.
Galerie
AngebotErzeugnis, Dienstleistung, Bereich, SchlüsselwortMetallbearbeitung mehr DetailsSchmiede mehr DetailsMetallschmiedeteile, geschmiedete Produkte mehr DetailsMetallschmiedeteile, geschmiedete Produkte    Dekorative Metallschmiedestücke mehr Details   Dekoratīvi apkalumi durvīm mehr Details   Kamīnu restes    Durvju apkalumi mehr Details   Gitter aus Metall mehr Details   Tore mehr Details   Balkonbordüren mehr Details   Balkona apmales    Kāpņu margas mehr Details   Treppe, Aufgang    Franču balkoniņi mehr Details   Interjera elementi mehr Details   Geschmiedete Kerzenhalter aus Metall mehr Details   Fahnenhalter mehr Details   Metallmöbel    Windfahnen mehr Details   Tore, Zäune mehr Details   Zaunelemente    Eņģes    Dizaina elementi, objekti mehr Details
Die Karte, Verbundenen Unternehmen

Statistik:
Ist durchgesehen : 42385
Gezeigt in sucht Ergebnisse : 729114


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" ist eine relativ neue Gärtnerei in Familienbesitz in der Gemeinde Birzgale des Bezirks Ogre. Wir spezialisieren uns auf Beetpflanzensetzlinge und winterharte Pflanzen. Wir bieten auch Gemüsesetzlinge an: Tomaten, Gurken, Kürbisse, Wassermelonen, Melonen und andere Setzlinge.
Port Hotel, Hotel
Port Hotel, HotelPORT HOTEL atrodas vienā no skaistākajām un ekskluzīvākajām vietām Pierīgā – Ādažos, ieskauta skaista priežu meža ielokā. Viesnīca piedāvā 29 mūsdienīgus, ērtus un komfortablus numurus 3 klājos ar individuālu dizainu un visu nepieciešamo viesu ērtībām
Ilona Einika, Fotograf
Ilona Einika, FotografIch kann mit Zuversicht sagen, dass ich in die Fotografie verliebt bin. Diese Aktivität ist nicht nur ein Hobby, sondern eine Gelegenheit, Ihre natürliche Schönheit einzufangen und eine Gelegenheit, eine Geschichte zu schreiben. Während der Fotosession halte ich immer den Moment fest und versuche wahre Emotionen einzufangen: Glück, Tränen, Lachen, Staunen, Liebe. Ich bin immer offen für Kooperationen und neue Herausforderungen!
Eko Solis, SIA
Eko Solis, SIA"Eko Solis" piedāvā ekoloģisku dabīgu koka impregnantu, kas lietojams iekšdarbiem un ārdarbiem. Augu izcelsmes produkts - tas ir izgatavots no linsēklu eļļas.
Kombucha, Restaurant
Kombucha, RestaurantMēs esam parūpējušies par to, lai ienākot pie mums Jūs aizmirstu par ikdienas steigu. Rūpēsimies, lai Jūs pārņem patīkamas sajūtas un smaids uz lūpām! Mūsu restorāns piedāvā ne tikai veselīgu, bet arī gardu un pilnvērtīgu maltīti.
Kalumi SIA, kalumi
Kalumi SIA, kalumiKalēja pakalpojumi, kamīnu restes un instrumenti, dekoratīvie apkalumi, eņģes, durvju rokturi, atslēgas, kokapstrādes instrumenti, svečturi, vārti, franču balkoniņi un daudz kas cits.
Miolans, SIA, metāla durvju ražotne
Miolans, SIA, metāla durvju ražotneMIOLANS SIA. SEIFI. Metāla DURVIS. Izgatavošana pēc pasūtījuma. No 1992.gada mēs strādājam Jūsu labā.
Zanzibāra, Campingplatz
Zanzibāra, CampingplatzKempings Zanzibāra atrodas pavisam netālu no Rīgas - tikai 20 minūšu brauciena attālumā skaistā vietā Daugavas-Misas kanāla malā
Rūķīši, Gasthaus
Rūķīši, GasthausRūķīši, viesu māja Murjāņos. Atpūta pie Gaujas, naktsmītnes, pirts, banketu zāle, telšu vietas.
Ainažu Jūrskolas muzejs
Ainažu Jūrskolas muzejsAinažu jūrskolas muzejs ir piemiņas vieta šai pirmajai latviešu profesionālajai jūrskolai un tās absolventiem - latviešu un igauņu kapteiņiem un stūrmaņiem.
Visi banneri