KartensucheSucherKatalogMeine DatenReklame
Dižāpas, Campingplatz

Dižāpas, Campingplatz

Dižāpas, Rendas pagasts, Kuldīgas novads, Latvija, LV-3319
(+371) 26396247
 
AlleAngebotGalerieVideoDie Karte
Beschreibung

Atpūta Usmas ezera krastā.Saule, vējš un mazā jūra(Usma).Iespēja atpūsties gan mājiņās, gan ar teltīm.Pagatavot gardu maltīti uz ugunskura, vai nokūpināt paša noķerto zivi. Pēršanās melnajā čigānu pirtī ar smaržīgajām slotiņām.Laivu noma,cope, katamarāns.Bērniem šūpoles un batuts, gokartu noma (līdz 10 gadiem), mazajiem smilkšu kaste ar mantām.Smilkšaina pludmale, laipa. Pieejams kafijas automāts.
Atstājiet savas rūpes pilsētā un saplūstiet ar dabu.

Galerie
Video
AngebotErzeugnis, Dienstleistung, Bereich, SchlüsselwortCampingplatz mehr Details   Kempinga mājiņas    Kempings pie Usmas ezera mehr DetailsSaunas    Čigānu pirts mehr DetailsHotels und Unterkunft    5-Bett-Hütten    Kaminsaal Atpūta pie Usmas ezera mehr DetailsIzbraucieni ar motorlaivām Peldvietas mehr DetailsSurfing Ein Baldachin für Partys und Sitzgelegenheiten Terrasse für Feierlichkeiten und Erholung Feuerstellen Sporta pasākumi Zeltplätze Šūpoles mehr DetailsPludmales volejbola laukumi mehr DetailsAngeln Piknikplätze mehr DetailsSēņošana Ogošana Peintbols (iepriekš piesakot)
Die Karte

Statistik:
Ist durchgesehen : 305560
Gezeigt in sucht Ergebnisse : 1480953


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" ist eine relativ neue Gärtnerei in Familienbesitz in der Gemeinde Birzgale des Bezirks Ogre. Wir spezialisieren uns auf Beetpflanzensetzlinge und winterharte Pflanzen. Wir bieten auch Gemüsesetzlinge an: Tomaten, Gurken, Kürbisse, Wassermelonen, Melonen und andere Setzlinge.
ML Grupa 3, Baumarkt
ML Grupa 3, BaumarktBūvmateriālu interneta veikals. Fasādes un Siltumizolācijas materiāli. Jumta segumi. Sausie maisījumi, mastikas. Iekšdurvis. Skrūves un stiprinājumi.
Gaujas Lukss, kafejnīca - banketu zāle
Gaujas Lukss, kafejnīca - banketu zāleKafejnīca - banketu zāle Gaujas Lukss piedāvā svinību telpas no 10 līdz 100 cilvēkiem. Klājam gan kāzu galdus, gan bēru mielastus.
Vīcežu muiža, atpūtas komplekss
Vīcežu muiža, atpūtas komplekssVīcežu muiža, atpūtas komplekss. Dažādu pasākumu un svētku organizēšana, atrakcijas , atpūta pie dabas.
AT grāmatvedība un audits, SIA
AT grāmatvedība un audits, SIAZvērinātu revidentu pakalpojumi un audits, uzņēmumu reģistrēšana, uzņēmumu novērtējums, grāmatvedības kārtošana un konsultācijas, konsultācijas nodokļu likumdošanā, grāmatvedības programmnodrošinājuma konsultācijas, iekšējās revīzijas un saimnieciski finansiālās darbības analīze, uzņēmumu likvidācijas veikšana
Jura putni, Museum
Jura putni, MuseumKokgriezumu muzejā "Jura putni" Jūs redzat atveidotas dzērves - mīlestības, saticības, uzticības un mūžības simbolus; pūces - gudrības simbolus un citus putnus. Parks atgādina, ka šeit tiek mīlēta daba un ir sakārtota vide.
Port Hotel, Hotel
Port Hotel, HotelPORT HOTEL atrodas vienā no skaistākajām un ekskluzīvākajām vietām Pierīgā – Ādažos, ieskauta skaista priežu meža ielokā. Viesnīca piedāvā 29 mūsdienīgus, ērtus un komfortablus numurus 3 klājos ar individuālu dizainu un visu nepieciešamo viesu ērtībām
Sniega suņi, braucieni suņu pajūgos
Sniega suņi, braucieni suņu pajūgosMēs piedāvājam arī garākus izbraucienus ziemā, ja sniega daudzums ir pietiekams, cenas sākot no 15.00 €/km. Grupām sākot no 145.00 €/stundā. Varam arī piedāvāt jautru un atraktīvu pasākuma vadītāju, kas aizpildīs gaidīšanas laiku, vai vienkārši izklaidēs Jūs un Jūsu bērnus.
Ezerkrasti, atpūtas bāze
Ezerkrasti, atpūtas bāzeAtpūta pie Rāznas ezera. Viena mazā/ģimenes mājiņa un viena lielā viesu māja/pirts. Telpas svinībām un atpūtai. Banketu un konferenču zāle līdz 150 personām. Mājīgi numuriņi gulēšanai. Pirtis, baseins, aktīva atpūta .
Dizaina Fabrika, netradicionāla svinību vieta
Dizaina Fabrika, netradicionāla svinību vieta325 m2 radošiem, īpašiem un neordināriem pasākumiem. Vieta kāzām, privātām svinībām, semināriem un korporatīvajām ballītēm. Radoša vide fotosesijām un filmēšanām. Sakām JĀ kreatīvām idejām un piepildītiem sapņiem.
Visi banneri