Pentano, Cēsu filiāle

Erzeugnis, Dienstleistung, Bereich, Schlüsselwort
EscapeTown, Breakout-Spiele
EscapeTown, Breakout-SpieleBreakout-Spiele. Begeben Sie sich mit Ihren Freunden oder Kollegen auf ein unvergessliches Abenteuer zum Thema des Zweiten Weltkriegs. Fordern Sie sich selbst heraus und sehen Sie, wie einfallsreich und agil Sie unter Druck sind und ob Sie logisch und analytisch denken und im Team arbeiten können.
Atpūtas komplekss "Viesītes", Campingplatz
Atpūtas komplekss "Viesītes", CampingplatzLauku tūrisma un atpūtas vieta „ Karpu dīķis KASTOS” izveidots 2009 .gadā. Dīķa platība 2,3 ha. Vidējais dziļums 4m. Atrodamies tikai 15 km attālumā no Rīgas centra - "Viesītes", Jaunmārupē, Mārupes novadā
Lotes Toys, einkaufen
Lotes Toys, einkaufenLotes Toys ir Latvijas uzņēmums, kurš no augstvērtīgiem dabas izejmateriāliem izgatavo rotaļlietas, attīstības spēles un dizaina mantas.
Pļavnieki, tierklinik
Pļavnieki, tierklinikMūsu klīnikās Jūs saņemsiet kvalificētu konsultāciju un medicīnisko palīdzību, īstu sapratni un atbalstu. Jo taču tieši tas ir nepieciešams gan saslimušajiem mīluļiem gan to īpašniekiem.
Zīmulis un ota, mākslas galerija, mākslinieku veikals
Zīmulis un ota, mākslas galerija, mākslinieku veikalsMūsu veikalos plašā sortimentā piedāvājam dažādus materiālus un piederumus visiem radoši darboties gribošiem cilvēkiem, sākot no mazuļiem un beidzot ar profesionāliem māksliniekiem.
Baltic Media, Übersetzungen
Baltic Media, ÜbersetzungenÜbersetzungsbüro Baltic Media Ltd. ist das führende Sprachdienstleistungsunternehmen in Nordeuropa. Es bietet Übersetzungs- und Lokalisierungsdienste sowie Sprachschulungsdienste an. Übersetzungen aus und ins Schwedische, Finnische, Dänische, Isländische, Norwegische, Färöische, Deutsche, Englische, Polnische, Russische, Lettische, Litauische und Estnische.
Porto Resort, Hotel
 Porto Resort, HotelPORTO RESORT ir lieliska guļbūves viesnīca ar plašu teritoriju pašā Lilastes ezera krastā. Tā ir lieliska vieta atpūtai ar ģimeni un draugiem, svinībām un kāzām, kā arī biznesa darījumiem, tikšanām un semināru organizēšanai.
Vējkalnietis, vīna darītava
Vējkalnietis, vīna darītavaBesucher des Tagliliengartens können beide schönen Taglilien sehen und verschiedene hausgemachte Weine probieren. Was könnte besser sein als beide zusammen? Blumen und Wein ...
Lantus, Landgut
Lantus, LandgutAtpūta laukos ar lauku labumiem un zāļu tējām, izbaudot lauku SPA, kas dos iespēju uzlabot savu pašsajūtu un radīt laimes sajūtu.
Olymp, fitnesa klubs
Olymp, fitnesa klubsFitnesa klubs Olymp piedāvā jaunākās paaudzes trenažieru zāli, aerobiku, karate, boksa nodarbības. Grupu nodarbību zāle ar peldošo grīdu, stiepšanās telpa, fitobārs, sauna, solārijs.
Visi banneri
laba_seta_deu.jpgRundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma