KartensucheSucherKatalogMeine DatenReklame
Lotes Toys, einkaufen

Lotes Toys, einkaufen

Babītes iela 3, Babīte, Babītes pagasts, Babītes novads, Latvija
(+371) 22020403
(+371) 25441127
(+371) 25441172
 
AlleAngebotGalerieDie Karte
Beschreibung
Bieži vecāki uzskata, ka rotaļlietas domātas, lai bērnu izklaidētu un lai mazais mūs pēc iespējas ilgāk atstātu mierā, tāpēc šķiet, ka mantu ir par daudz. Taču - cik no tām ir bērna attīstību veicinošas, izglītojošas un "stipras"? SIA "Lotes Toys" ir Latvijas uzņēmums, kurš no augstvērtīgiem dabas izejmateriāliem izgatavo rotaļlietas, attīstības spēles un dizaina mantas. Lietām, kas atrodas mums apkārt, ir ļoti liela nozīme mazā ķipara attīstībā. Veidojot pareizu apkārtējo vidi, bērns var iemācīties visu. Rotaļāšanās mazam bērnam ir tikpat nopietns uzdevums, kā pieaugušajiem darbs. Ar rotaļlietu palīdzību bērns iemācās domāt, runāt, rakstīt, pazīt krāsas, formas un burtus, rēķināt un apgūt kustību un koordinācijas mākslu. Koka un citu dabīgu materiālu rotaļlietām ir īpaša nozīme. Arī bērniem, kuriem ir valodas vai runas traucējumi, speciālisti iesaka tieši dabīgo materiālu rotaļlietas. Pirkstu galos ir daudz nervu, kas saistīti ar runas un redzes centriem, tādēļ arī taustes maņai ir milzīga nozīme gan bērna fiziskajā, gan garīgajā attīstībā. Audzināsim mūsu bērnus kopā! Jūsu Lotes Toys
Galerie
AngebotErzeugnis, Dienstleistung, Bereich, SchlüsselwortInternet-Shops mehr Details
Die Karte

Statistik:
Ist durchgesehen : 46835
Gezeigt in sucht Ergebnisse : 202610

Prāga Lukss, salons-veikals
Prāga Lukss, salons-veikalsPlaša sortimenta kristāla lustras. Kristāla lustras nelielām telpām. Greznas lustras mājam, viesnīcām un pilīm. Bra, stāvlampas, galda lampas. Bohemijas stikls, kristāla trauki. Dāvanas, interjera preces, kristāla piekariņi. Ekskluzīvi dizaina un izgaismosanas projekti. Interjera dizains.
Beach Hotel Liepāja, Hotel
Beach Hotel Liepāja, HotelEsi gaidīts Beach Hotel Liepāja! Divos stāvos izvietotas 23 istabas sulīgos toņos! Esam vēja pūtienā no jūras, divi vēja pūtieni - un Tu esi Rožu laukumā!
Dalss & Co
Dalss & CoHaus- und Gartenprodukte, Blumenzwiebeln, Knollen, Rhizome, Stauden in Töpfen, Hortensien, Kräutern, Kräutern, Pilzen, Myzel, Baumsetzlingen. Heimtextilien, Bettwäsche, Geschirr und vieles mehr.
Komforts, Sanitär- und Heizungssalon
Komforts, Sanitär- und HeizungssalonEVA-SAT galvenais darbības virziens ir augstas kvalitātes sanitāras un apkures tehnikas mazum- un vairumtirdzniecība.
BV Pack, SIA, Verpackung
BV Pack, SIA, VerpackungBALT WARRANT ražo papīra maisiņus. Dizaina izstrāde, piegāde, uzglabāšana un lielu tirāžu piegāde pa daļām.
RIKON AC, gaisa siltumsūkņi un gaisa kondicionieri
RIKON AC, gaisa siltumsūkņi un gaisa kondicionieriFirma RIKON. Panasonic gaisa siltumsūkņu un kondicionieru piegāde, montāža, garantijas un pēcgarantijas apkope.
Tāti, Campingplatz
Tāti, CampingplatzKempings „Tāti” ir 115 km no Rīgas, un apmēram 7 minūšu gājienā no Kaltenes akmeņainās jūrmalas pludmales. Tā ir vieta, kur baudīt klusumā, būt savu draugu lokā pie ugunskura. Ir iespēja uzspēlēt volejbolu. Ir draudzīgs mazajiem atpūtniekiem. 
Žuvėdra, viesnīca, Restaurant
Žuvėdra, viesnīca, RestaurantViesnīcā ir 10 numuri, konferenču zāle ar aprīkojumu, alus bārs, restorāns, mini relaksācijas centrs - pirts, sauna, hidromasāžas vanna, atpūtas istaba.
Kalves, Gasthaus
Kalves, GasthausBrīvdienu māja Kalvenes ezera krastā. Makšķerēšana, piknika vietas, atpūta pie dabas, meža zvēru vērošana.
Raunas lauktehnika, SIA, Metallbearbeitung
Raunas lauktehnika, SIA, MetallbearbeitungMetāla dekoratīvie izstrādājumi. Dārza mēbeles. Sētas, vārti, kāpnes un margas. Iebūvējamās mēbeles. Iespēja pasūtīt mēbeles, interjera elementus pēc individuāla projekta.
Visi banneri