KartensucheSucherKatalogMeine DatenReklame

Gunda D

Skulte iela 19, Mārupes pagasts, Rīgas rajons, Latvija
(+371) 67915270
 
AlleAngebot
AngebotErzeugnis, Dienstleistung, Bereich, SchlüsselwortIndustrielle Waren

Statistik:
Ist durchgesehen : 6774
Gezeigt in sucht Ergebnisse : 16665
View in catalog : Industrielle Waren


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" ist eine relativ neue Gärtnerei in Familienbesitz in der Gemeinde Birzgale des Bezirks Ogre. Wir spezialisieren uns auf Beetpflanzensetzlinge und winterharte Pflanzen. Wir bieten auch Gemüsesetzlinge an: Tomaten, Gurken, Kürbisse, Wassermelonen, Melonen und andere Setzlinge.
Laba pirts, Bad - Freizeit-Komplex
Laba pirts, Bad - Freizeit-KomplexBallītēm, nopietnām svinībām, atpūtai - Laba pirts pie Gaujas. Kamīnzālīte, banketu zāle 50 personām, mitrā lauku pirts, baseins.
Maripol, SIA, cepuru un kažoku salons
Maripol, SIA, cepuru un kažoku salonsEkskluzīvās cepures, eleganti kažokādas izstrādājumi, graciozi aksesuāri no „Maripol” izcels jūsu individualitāti, veidos neatkārtojamu izskatu un papildinās dabisko sievietes skaistumu.
Vaives, Holzbearbeitung
Vaives, HolzbearbeitungKokmateriālu eksports, zāģmateriālu impregnēšana, žāvēšana, ēvelēšana, kalibrēšana, kā arī zāģmateriālu kvalitātes sertifikācija, zāģmateriālu tirdzniecību iekšējā tirgū.
DāvanuServiss.lv
DāvanuServiss.lv"DāvanuServiss.lv". Piedāvājam vairāk kā 800 emociju un piedzīvojumu dāvanas, kas liks piepildīties Jūsu sen lolotiem sapņiem.
ALAUŠYNĖ , Gasthaus
ALAUŠYNĖ , GasthausGemütliche Zimmer. Unser Kaffehaus ist sehr auf europäisches kulinarisches Zeichen der Litauensregion Aukštaitija stolz. Veranstaltung von Ausflügen.
RUSSO-BALT, Autoanhänger und Anhänger
RUSSO-BALT, Autoanhänger und AnhängerRažošanas komercfirma RUSSO-BALT ir pirmais vieglo automašīnu un mikroautobusu piekabju ražotājs Latvijas Republikā.
Tavs Draugs, zoosalons
Tavs Draugs, zoosalonsUzņēmumam SIA''Tavs Draugs'', Rīgā atrodas divas veterinārās aptiekas kuras sevī ietver arī zooveikalu sortimentu.Veikali atrodas Pētersalas iela 17 un Ilūkstes iela 109. Kā pārdevēji un konsultanti kas strādā abās aptiekās ir diplomēti veterinārārsti un veterinārie feldšeri, tāpēc mēs varam nodrošināt pilnvērtīgu konsultāciju un kvalitatīvu apkalpošanu.
Kalumi SIA, kalumi
Kalumi SIA, kalumiKalēja pakalpojumi, kamīnu restes un instrumenti, dekoratīvie apkalumi, eņģes, durvju rokturi, atslēgas, kokapstrādes instrumenti, svečturi, vārti, franču balkoniņi un daudz kas cits.
Ekostandarts tehnoloģijas, SIA
Ekostandarts tehnoloģijas, SIAEkoStandarts Tehnoloģijas ir notekūdeņu attīrīšanas iekārtu ražotājfirma jau kopš 2001. gada, kas savas darbības laikā ir veiksmīgi realizējusi vairāk kā 250 projektus.
Visi banneri